- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz trebrona #23599 üzenetére
Annyi lemaradt, hogy egyik pillanatról a másikra történt. Fél évig ment gond nélkül, de ránézek, lehet volt nagyobb frissítés...hibaüzenet nincs egyébként.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
St3ven
addikt
válasz bunnyhu #23587 üzenetére
Mondtam, hogy lehetetlen kikapcsolni. Minden egyes alkalommal manuálisan kell törölnöm az értesítést, amikor megjelenik, naponta általában kétszer, amikor wifit kap a Redmi.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Neerpelt
tag
-
St3ven
addikt
válasz JohnDoe_Hun #23603 üzenetére
Global stable (full gyári) ROM-on is meg lehet ezt tenni?
@vincze
Mert minden jól működik, és átlag 5-6 napot bír az akksi.Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
vince
őstag
válasz St3ven #23606 üzenetére
Nálam is ez a helyzet a fejlesztői eu rommal, amit hetente frissítek
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
enzahobi
aktív tag
Valakinek megvan a Clarity 4.1es verzíója?
Sajnos az xda-s link már nem megy, OC és NoOC is kéne ha van Miuihoz, köszi![ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz Csigusz 1 #23325 üzenetére
Sziasztok!
Az előzmények miatt a jövő héten váltani fogok egy Redmi Note 5 4/64-re.
Kicsit sajnálom, mert szerettem ezt a telefont...
A telefonban van ez a "Mi Átköltözés" funkció.
Ez hogy működik, és mit küld át? Mire figyeljek oda?
Minden beállításom, file-om telepített app-om, stb... átmegy?
(Nincs MI fiókom - ha ez számít, legfrissebb, hivatalos gyári rendszer)[ Szerkesztve ]
My name is Biga... Csigabiga! :D
-
MrPappa
csendes tag
Halo.
Az mitől van hogy néha napján mikor felébresztem a telefont akkor nem reagál a feloldásra? kb 2 naponta... :/
-
dioka7
senior tag
válasz Csigusz 1 #23612 üzenetére
Szia,
többször költöztem már így. Nem kell hozzá Mi fiók. Wifi kapcsolatot csinál a 2 tel közt és mindent átvisz. Beállításokat (1-2 kivétellel), képeket, zenéket, appokat (ami támogatja, sajnos nem minden), háttérkép beállítást nem(!), és az app-ok helyét is a kezdő és a többi képernyőn, wifi hálózatok+jelszavak is mennek 'asszem. Ujjlenyomat, meg lezáró jelszó nem megy. Amelyik app nem támogatja, annak a helye üres marad úgy emlékszem. App-ok beállításait úgy emlékszem, hogy nem viszi át.
Más:
Továbbra sincs senki, aki tudna ajánlani privátban egy kipróbált kijelzőcserés szakit? -
macssessz
tag
Üdv!
9.5.10.0.-ról 9.6.2.0-ra szeretne frissíteni a telefonom. Olvasom, hogy van már 9.6.4-is. Ezekben is benne van a tárcsázóban a gyors tárcsázás?
Köszi -
starr
őstag
(legújabb Eu rom) + (most kijött 17-es Magisk) = bootloop
-
esikl012
tag
Szaisztok!
Tudom, hogy Google a barátok de most a tapasztalatok és az ár alapján kérném a segítségeteket.
Kijelző cserére szorul a telefon mert leesett és berepedezett. Egy megbízható és olcsó szervizet szeretném ha ajánlanátok, helyileg mindegy. Bármilyen ajánlat vagy más ötletet is meghallgatok.
Köszönöm!Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
-
stanley00
tag
Sziasztok,
Lehetséges az, hogy lementsek egy témát és később akár egy factory reset után azt állítsam vissza valahogy? Nem arra gondolok, hogy fiókba bejelentkezve lementek egyet és beállítom. Bejelentkezős, felhős, visszaállításos dolgok nem érdekelnek.
-
szimi57
őstag
válasz stanley00 #23640 üzenetére
Egyik megoldás lehet, ha lecseréled a gyári launchert pl. a Nova Launcher Prime-ra. Sokkal jobban testreszabható, mint a gyári, gondolok itt pl. a megjelenésre (ikonok mérete akár 50%-kal növelhető) vagy a müködésre (sokkal bővebb gesztusvezérlés) és a lényeg: le tudod menteni a launcher beállitásait.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
enzahobi
aktív tag
válasz stanley00 #23640 üzenetére
igen, alapból a belsőre menti a miui mappába, de a témák/beállitások/mentés sd kártyára lesz mentve, ha újrahúzod a firmware-t akkor is megmarad. Más kérdés hogy nekem újra le kellett töltsem a témákat 9.6.4re való frissítés után, mivel alkamazni nem engedte mert szerinte nem hivatalos forrásból származtak... A témák 90%a junk, nem értem minek neki ilyen drm, így saját témát se tudsz használni, ha nem töltöd fel a témák közé.
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
starr
őstag
Ainur Sauron: a jobb fülhallgató hangért.
Audio modification library: A Viper4androidhoz, és a többi ilyesmihez kell.
Viper4android: effektek
Camera2Api enabler: a Google kamerához kell.
Wifi bonding (Qualcomm): 40Mhz sávszéllel is megy a Wifi, ha a router is úgy van beállítva. 90Mbps akár. alapból a fele van csak.
Korábban így raktam fel az Xposed framwork-öt is, működött is, de azt már meguntam, nincs ott semmi érdekes.Azért érdemes magisk modulokat használni, mert ha frissítjük a rendszert (hetente) automatikusan visszarakja ezeket. Nem kell pl a build.prop-ba visszaírni a camera2 api-t, stb.
-
cobranco
csendes tag
Üdv a Guruknak!
Kérdés:
Bármilyen külső Caller ID-t telepítek fel,vagy nem működik vagy felvételkor visszaugrik a gyári felhúzós fosra/magyarul kétszer kell felvennem/.Elutasításnál jó!Ez most beállítás kérdése vagy ilyen oszt kész?
Bármilyen tippet,ötletet előre megköszönök!Jelenleg a "Large Call Sreen"-el kinlódok...
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/
-
fradi81
veterán
Jelenleg van valami magyar nyelvű ajánlott app, ami átalakítja a kinézetet nagygombosra, időseknek?
moto g72, Ninebot d28e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs