-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz trebrona #20149 üzenetére
Bármi elképzehető. A logikát már rég nem keresem a Xiaomi körüli történésekben.
(#20150) Bogyó bá'
Merő jó szándék vezérelt"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
bb71
őstag
72h
-
DeFranco
nagyúr
válasz grafnet #20158 üzenetére
global verziós. eleve az van kirakva mintatelefonnak is de azt is adnak ki. legalább is én azt kaptam, nem rég vettem ott a sajátomat.
@Styleair: az ilyen wayteq-es sztorik után én nem aggódom különösebben. úgy látom egyébként az a gyakori, hogy vagy DOA a telefon vagy valamelyik funkciója, vagy elketyegi az egy évet. utána meg már mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz grafnet #20158 üzenetére
Ott vettem szombaton, ha benyomom a netet ott virít a 4G felirat
Ha valaki az Alzánál vesz valamit....jár 2000 forint kedvezmény kuponnal...én azután láttam a reklámot, hogy megvettem a telót, a honlapon meg nem szúrtam ki...szomorú is voltam, úgy csak 39e lett volna Itt a LINK.
Más...pár nap után a tapasztalatok egy középkategóriás Samsung után:
+ gyorsabb, hamarabb betöltenek az odalak/alkalmazások
+ szép a kijelzője (AMOLEDnél nem jobb, de nem is rosszabb)
+ brutál akksi, vasárnap óta nem töltöttem- csúúúúszik (tok folyamatban)
- néha a chrome működése leáll (ez a réginél szinte soha nem volt, itt pár nap alatt többször is)
- wifi 2 ajtón keresztül kicsit döcög (youtube videó)
- kicsit halk a hangszóró (szintén youtube)Összességében szeretem
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Lordus
senior tag
válasz mike1334 #20161 üzenetére
én is chrome-ot használok, SOHA nem állt még le.
tehát akkor ott valami bibi lesz, általánosságban ez nem jellemző a telefonra!DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
mike1334
veterán
válasz gaben88 #20132 üzenetére
A témázás meg azt hiszem a háttér dolog is jogi szabályozás miatt tűnt el. Az alapban benne, van, de ha frissíted, akkor kiszedi pl a "téma alkalmazást" is. Asszony Redmi 3-ából is eltűnt, nekem még van, mert nem frissítettem eddig (MIUI Global 8.2 Stabil (8.2.12.0)).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
thomas77
senior tag
Mi a helyzet a Mi üzenettel? Most megy? Vagy nem? Látszólag működik, mégis levonja az sms díjat...
-
bb71
őstag
Eustock-nál megszünt a Redmi 4X. Még az utolsó pakkból sikerült beszerezni egyet.
-
DeFranco
nagyúr
valaki meg tudná mutatni (esetleg feltölteni) az eredeti stock zárképernyő hátteret? valami vöröses-lilás hajlott fűszál szerű szálak azt hiszem. elállítottam, most visszaállítanám, de amit hasonlót találtam a telefonban az mintha kicsit más lenne. csekkolnám.
-
fradi81
veterán
válasz DeFranco #20175 üzenetére
témák-helyi-rendszer háttérképek között nincs?
moto g72, Ninebot d28e
-
vince
őstag
válasz Bogyó bá' #20179 üzenetére
Szerintem nem is volt realitása, hogy két főverzióváltást megéljen a telefon, nem érdeke a gyártónak...
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Cyrin
addikt
Féltem hogy nem húzza sokáig, gyereknek kéne egy ilyen karácsonyra, fogalmam sincs mi lehetne helyette, az 5,5 coll nekem is nagy nem hogy neki...
-
aelod
veterán
Google camera app másnál is elvágja a fotókat? Eddig azt hittem csak én bénázok a beállításokkal de bármilyen képarányt belőve is ez a helyzet...
Tehát adott egy téma amire szeretném tenni a fókuszt és a téma pont középen van a keresőben. Megcsinálom a képet és olyan mintha a témát nem középről fotóztam volna. Ez miért lehet? Sajnálom a dolgot mert tényleg jobb képeket csinál a camera 2 api használatával a telefon mint a gyári MIUI camera.Próbáljak más progit?
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
ChRiS_RS
aktív tag
Bocs mindenkitől, az amatőr kérdésért, de látva a korábbi hozzászólásokat mitől függ, hogy 4, vagy 5 ikon jelenik meg a home screen-en egy sorban? Android verziótól? Témaválasztástól?
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest