Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Klown

    aktív tag

    Nem olvastam át az elmúlt hét bő (n x 100 db post) termését, de leírom tapasztalataimat az Oreo frissítés utáni (áldatlan) állapotokról:

    - A Nougat egész jó volt, stabil, bár fülemmel párszor sikerült némítanom a mikrofont. Ezt egy közelségérzékelő on/off-fal sikerült ideig óráig megoldanom. Na az Oreo-n nem találok erre lehetőséget. Eltűnt a menüből?
    - Bekapcsolás után úgy fogad, hogy jelzi az OS, hogy a JetAudio a háttérben fut és sokat fogyaszt, Ezt a figyelmezetést úgy tudom eltűntetni, hogy ha kényszerítetten leállítom a JetAudio-t
    - Bekapcsolás utána DI.fm app-ja mindig kiírja, hogy elcrash-elt. Ráindítva nem tapasztalok anomáliát.
    - Kore (távirányító app LibreElec + KODI-hoz) nem vezérli a mediaplayer-emet. Előtte tökéletesen ment. Reinstall sem segített.
    - A világos status bar szvsz ronda, mint a bűn. A nougaté elegánsabb volt. + az ikon ugrálás adatkapcsolat közben. Ja meg zavaró, hogy x-szel át van húzva a mobilhálózat ikon, ha nem aktív rajta az adatforgalom.
    - A tárcsázóból eltűnt a két hívásindító ikon. :( (Dual SIM-nél ez tök jó volt!)
    - Egyszer nekem is előjött, hogy térkép bezárás után ott maradt a tartózkodásihely (fordított csepp) ikon. Csak újraindítással tűnt el.

    + Van hívókép.
    + Mivel átrajzolták a tárcsázót, ezért ritkábban birizgálom azt a fülemmel, így jóval kevesebb az ilyen anomália.
    + Fingerprint-es status bar lehúzás megmaradt.

    Szóval van még mit reszelni rajta! :U Bánom már, hogy engedtem az OTA frissítést. (Jan. 3-án dobta fel magától.) Szerintem éredemes még egyelőre Nougat-on maradni. Sokkal stabilabb, kiforrottabb! Ha lehetne könnyen downgrade-elni, akkor én visszatenném a Nougat-ot.

    Üdv: Klown

    U.i.: Reset nem volt. Nem is akarok. Jó időbe telt belakni a telefont. Nincs most rá szabad fél napom és kedvem sincs. :(

    << Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

Új hozzászólás Aktív témák