Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bunnyhu

    senior tag

    válasz trust007 #2820 üzenetére

    MI a fontos, ez a kérdés. A kijelző és a kamera hatalmas előrelépés a 4X-hez képest (+NCF marhajó), a méret pedig még mindig kellemes(ebb mint a többi androidos tepsi). De már a 4X is visszalépés volt mondjuk a 2S-hez képest, ami meg visszalépés volt a ZTE blade-hez képest méretben pl, szóval ilyen ez a pop szakma, gúzsba kötve táncolunk a zenét a gyártók idióta elgondolása adja. Azért a 4X-el is voltak melléfogások, jött ki ott is olyan rom, hogy hajaj, sokan át se álltak a miui10-re mert a 9-es romok jobbak, de én is egy éves romokat használtam. Amikor kijött egy olyan amiben nem volt idegesítő bug és jó akksiidő volt és simán használtam egy évig. Aki meg válogatta, pláne pite alapúra meg anyázgatott. És ahogy írták amúgy a mi9-et szidják a fórumában.
    Én most kivárok, amióta megvan a telefon még nem jött frissítés pl. remélem ami jön nem téglásít viszont megold gondokat, de szerintem egy fél év legalább mire beáll talán a teló.

    MÁS. Tegnap este kipróbáltam a 3G előny + a lent említett SIM szabványok korlátozását. 10% éjszakai esés lement 5%-ra, úgyhogy így együtt már észlelhető a javulás stand by módban. Ki lehet ezt hozni értelmesre ha végre megcsinálják a rom-ot rendesen. És ezúton is a K anyját a sáominak, hogy garanciavesztés a BL nyitás ... rohadjanak meg.

    [ Szerkesztve ]

    https://divecenter.hu

Új hozzászólás Aktív témák