- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz kelzsoca #4300 üzenetére
1. Említet webáruházban 10+ rendeléskor közel 2/16-os árához
2. 2/16-os sem támogatja a B20-at
3. Redmi 3S, hiába támogatja B20, mikor több HW összetevőben gyengébb ráadásul +10 B20-ért nagyon sok.
4. Igen, nézetem, de akkor tényleg nagy volt a különbség, de mostanra már nincsKöszönöm választ, mert ebbe nem szólhatok bele.
Mint amit PÜ-ben kérdeztem.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
-
kelzsoca
félisten
válasz Drenadar #4305 üzenetére
Szerintem is unalmas a B20 körüli felhajtás, de az hogy neked vagy nekem ez annyira nem lényeges, még nem jelenti azt hogy a többség nem igényli.
Egy készülék ára minél magasabb, a hiányosságokat annál nehezebben nézik el a potenciális vásárlók, és inkább alternatívát keresnek helyette.
Egyébként is felesleges a korábbi hozzászólásomból a B20-on lovagolni, hiszen az első probléma, miszerint nem lehet hozzáférni nagy tételben a készülékhez eldönti a készülék sorsát. -
NB2
aktív tag
válasz darvinya #4303 üzenetére
Gáz, ha azt mondom, hogy a ph olvasása előtt én sem hallottam a telóról? Rengeteg ember nem olvas semmit neten, bemegy a boltba és ami tetszik neki (és perszer amire van pénze) megveszi.
Egyébként nekem bőven elég a 2/16-os, igaz én nem vagyok hardcore használó. Sőt analfabéta vagyok, mert nem romoltam még a telón semmit
-
-
DG790401
tag
Tisztelt Kelzsôca!
Sajátos helyzetben vagyok az egyik barátommal közel egy időben kb 1 hônapja rendeltünk az eustocktôl egy egy mi4 c-t. A telô megkapta a tempered glass védelmet, azonban csak most a múlt héten került rá szilikon tok. A tok felrakása után szembesült a barátom azzal, hogy a mi4 c screen rèsze nincs mindenhol sîkban a kerettel, azaz van egy természetellenes görbülete az oldalèl ès a screen találkozásának. Összehasonlítottuk a kèt telefont ès tényleg szemmel látható a görbülete, amely az èn kèszülèkemnèl nincs meg. Tanácstalanok vagyunk mi legyen a kèszülèkkel garancia ilyenkor èl-e stb, mit kezdjünk a helyzettel? Egyèbkènt fèltett megbecsült volt a kèszülèkemnèl külső behatás nem èrte! Előre is köszönöm válaszod! -
darvinya
titán
Mostani 8.0.5-ös fw az utolsó a telora?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
g_g_g
őstag
válasz darvinya #4317 üzenetére
Elnézést, hogy nem tudtam kitalálni, hogy épp melyik stabilra gondoltál.
Mert ugye van a Global stabil és a Multi stabil.
És most már azt is tudom, hogy te nem mókolt ROM-ot használsz, így téged a Global stabil érdekel.
Megkerestem neked.
http://en.miui.com/download-293.html -
darvinya
titán
Mivel nincs válasz, hogy lesz-e újabb fw (M, v. N).
Unalmas pecekben levettem hátlapot, hogy megvizsgáljam.
Maga a panel levétel nem egyszerű, pontosabban kell hozzá 0.4/.5/.7-es gitár pengető.
Ha ezek nincsenek, könnyen felsérthető az antennák, kijelző keret feszítésével beroppanhat kijelző üveg.
A másik amit még észre vettem, hogy SD kártyának van alap kiképezve, de nincs foglalat.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Ferenc1989
tag
Sziasztok!
Valakinek nincs eladó üvegfóliája? Redmi note 2-n a gyárilag rajta levő használható volt, amíg ideér ebayről de ennek van egy felirat a közepén esetleg szilikon tok is érdekelhet. Pm-et küldhettek!
KöszönömSosem tudod, mi az elég, amíg meg nem tapasztalod, mi a túl sok.
-
Bandi8bácsi
tag
Sziasztok! Mától én is gazdagabb lettem egy ilyen telefonnal.
Két kérdésem lenne, az egyik, hogy a záróképernyőn az óra karaktereit át lehet valahogy állítani fekete színűre, mert egy világos hátteret használnék és így nem látom rendesen az időt?
A másik, hogy valami appal át lehet állítani, hogy az egykezes használat tetszőleges gombkombinációval bekapcsolható legyen? Ez a jobbra swipeolás alul eléggé kényelmetlen nekem, legjobb az lenne, ha a home gomb hosszan nyomásával működne. Köszi ha válaszoltok -
XtremLor
őstag
válasz Ferenc1989 #4323 üzenetére
Ovatosan keves alkohol tarsasagaban megprobalhatod feloldni a feliratot...?.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
jety91
őstag
válasz Bandi8bácsi #4324 üzenetére
Szerintem egyik sem lehetseges. Ha mas oraszint szeretnel rakj fel hozza olyan temat amiben olyan a szine ami passzol a hatteredhez.
-
darvinya
titán
Jöttem fikázni.
Eddig mindenki istenítette MIUI-t, és engem cukkolt vele.
Na most vettem, és használom.
Nagy csalódás, az egész.
Kezdjük ott, hogy itt a 2Gb RAM, ami mellett 30 app-omból csak 10-et telepítettem és újratöltőgetés van.
Ami előző telon nem volt.
Vannak hiányosságok, vannak túl misztifikált beállítások (kicsit iOS érzés kelt az idétlenségével/butaságával).
Itt a droid, de rám kényszeriti a tisztítót, vírusírtót.Lassan ott tartok, hogy kevés időm mellett, megint OS-t kell építenem, amihez kiba… semmi kedvem ezzel elba… a maradék időmet.
-
BRIKLY
veterán
válasz darvinya #4328 üzenetére
Már be is jelentkezem tesztelőnek,ha építkezel
Engem is idegesít néha a dolog. Az a vicc,hogy hiába rögzítek be neki egy appot,hogy ne zárja be. Átlépek egy másikba,vissza,és már újra is tölti..
Skype, FB messenger szintén rögzítve van,skype hívást nem jelzi,üzenetet általában nem jelzi,ha véletlenül mégis,akkor a feladás után akár fél órával...Z1,Z3c-ben is 2GB RAM volt,ilyeneket mégsem csinált.
-
darvinya
titán
válasz Bl.Gyo. #4329 üzenetére
Hát igen.
Valencia 2 Pro-n 700MB mindig szabad volt állandó 4 app h.tárban és semmi újratöltőgetés.Viszont kérdésem.lenne, hogy nálad Beállításoknál Rendszer-Gombok hosszanyomva Menü gomb átállítva másra összeomlik a beállítások?
gipsztigris
Megértem.
BRIKLY
Először is újra kell építem a sz.gépem(mert ugye WinXP-t már nem akarják támogatni) és újra kell építem a fejlesztő környezetet, akkor menne.
De mint anno sem publikáltam alkotásaimat.
A legnagyobb gond most az, hogy alap (MIUI,CM) egyből építkezik.
Kell vadásznom AOSP, ami működik valamennyire, és abból építkezni.
Na összeszámolom mit mennyi időbe telik, lehet inkább eladom és nem ba… el.időmet.Már most is heréltem rajta, de még így is…
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Bl.Gyo. #4333 üzenetére
Én extrém felhasználó vagyok mert fusson minden ami kell.
De itteni újratöltőgetés érthetetlen, amikor kevesebb app van telepítve.Jó lenne, mert ki szeretném zárni nem-e telepítési hiba miatt van valami gond.
Volt telepítés előtti Wipe -> Advanced Wipe -> Select system, data, cache and dalvik cache partition (Swipe to wipe), és ezután raktam fel 8.0.5-öt.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Tulaja lettem egy eustockos mi4c-nek és a régi telóról átköltözés előtt tajékozódom :
1. Hogy tudom a szűz rendszert lementeni?
2. Az eddigi telóm contact listái közül a local -t le lehet-e külön menteni valamivel és aztán betölteni az új telón?
VAGY a vcard -ként kimentett összes contact beolvasásakor minden contact a helyére kerül? Ami local volt local marad, vagy egybe borítja őket?
3. Ha felrakok egy saját lauchert ugrik minden miui alkalmazás, vagy attól még pl a biztonsági csomag használható?
4. Automatikus hívás rögzítést (mindkétffél) tud, ha igen merre találom a menüben?
5. Sms melyik simről menjen ki hol állítható?
+1: a ZTE V5-höz készültek tippek -trükkök leírások, ehhez a telohoz is van, ha igen hol találom?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Atomgeszi
veterán
válasz Drenadar #4308 üzenetére
Jah, múltkor beszéltük mit hiányolok még az 5s-ből.. Az infra távirányítót. Bezzeg a mi5s plus megkapja.
Nem értem minek erőltetik még mindig ezeket a Bramac tetőcserép méretű telefonokat.
Jah néztem videót Mi5s videóstabilizalojarol. Hát 10mp után szédültem. Olyan mintha előre hátra zoomolni folyamatosan.
Úgy látszik várakozás a Mi5c-re. Ha abból is kihagynak egy csomó dolgot akkor jövőre se lesz lecserelve a 4c.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Drenadar #4342 üzenetére
Én is erre gondoltam, de most komolyan egy infrat kell kihagyni? Ami még anyám 40 ezer Ft-os R3P-jebe is benne van(és kisebb is, mint az 5s)és a videója közel ugyanaz, mint az 5s-nek(sőt, a R3Pbe de még a 4c-ben is sikerült normális videofelvételt berakni - bár a lassított felvétel kikerult a 3S es 3P-bol is, bezzeg timelapse felvételre mindenki raer)Néha úgy érzem visszafejlődik egy két dolog, csak nem értem miért..
Jack azt hiszem azért maradt ki, mert így tudtak csak vékonyítani a telefonon.. De nem tudom ezek mit gondolnak, kés kell az embereknek?Amúgy én is. Egyedül az sd kártya bővítés hiányolom, minden másban tökéletes a 4c.
Kezdem azt érezni, mint anno a sonyericssonnal a W800i kapcsán. Utána minden keszulokekbol hiányoltam valamit ami a régebbi típusban annyira szerethető volt.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
g_g_g
őstag
válasz Mercutio_ #4340 üzenetére
Szia!
Amit tudok, abban próbálok segíteni.
1. Ha jól értem a jelenlegi rendszert akarod lementi. Az Eustock multi stabil ROM-mal szállítja. Ez a ROM letölthető innen. Ez bármikor újra telepíthető, ha arra lenne szükség.2. Ezt nem tudom pontosan, nekem minden névjegy a Gmail címtárban van. Ahogy nézem vannak erre alkalmazások a Play-en. Régebben én SIM kártyáról másoltam névjegyeket a telefonra, az működött egy alkalmazás segítségével.
szerintem érdemes minden névjegyet a Gmail címtárban kezelni és akkor nincs gond.3. Az alkalmazások használhatóak maradnak.
mikor megvettem a telefont egyből ráraktam a Nova-t, de aztán adtam egy esélyt a MIUI-nak és nagyon megszerettem - bár kétségtelenül szokni kell a működését -, azóta nincs launcher nálam4. Ez is egy nagyon jó funkciója a MIUI-nak, sokat használom.
Beállítások - Rendszer alkalmazások - Telefon - Hívásrögzítési beállítások
Itt tudod beállítani.5. Csak egy SIM-ről megy nálam a hívás és az sms. Ebben nem tudok segíteni, de gondolom SMS küldésnél is rákérdez, hogy melyikről akarod küldeni.
Én innen nagyon sok hasznos infót kaptam: [link]
Remélem tudsz hasznosítani valamit a fentiekből
-
Mercutio_
félisten
Köszönöm az infókat
2. Nem az én számaim, egy haldokló telóról segítettem megmenteni a számokat és nem akartam a saját Gmail számaimmal keverni, ezért oda kerültek.
DG790401: A gyári droid sms app igen, de én handcent SMS-t használok és mint a legtöbb app ez se "látja", hogy 2 sim van
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
darvinya
titán
CM 13-hoz mindenképp vissza kell lépni 7.5.4-re?
-
.DLL
veterán
Sziasztok!
Redmi2 Pro-t (2/16) érdemes lecserélni eme gyöngyszemre? Semmi bajom a R2P-val, de kaptam egy telós VR szemüveget, és k***jó! Különféle börzéken is próbáltam már különfélre VR rendszereket, szóval nagyon örültem eme ajándéknak, de ahogy azt sejtettem a HD kijelző nagyon pixeles ekkora nagyításban.
Csak emiatt váltanék a Full-HD kijelzős, ámde még nem túlzottan tepsi méretű készülékre,
viszont megrémített, hogy ez állítólag előszeretettel zárogatja be az alkalmazásokat, a R2Pro ilyet nemnagyon csinált, a böngésző pl. mindig azonnal elérhető, kb. csak a telefon újraindításakor indul újra az is. Vagy pl. kellemetlen lenne ha az órát lőné ki és nem lenne ébresztés reggel.MiUI-t használok lassan egy éve, mióta a teló megvan, nekem bejött, de ha a 4c-n ilyen memóriazabáló ahogy olvastam, akkor más ROM-ot is feltehetek, ha van amivel jobb lesz e téren.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest