- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz CoolBoy323 #4203 üzenetére
Rossz fényviszonyok között szerintem is erősen romlik a kamera teljesítménye, persze ez érthető.
Més que un club!
-
Gez02
tag
Sziasztok!
Sajnos ma ellopták párom telefonját, és sürgős pótlásként rendeltem egy MI 4c-t.
Mivel nem szereti, ha folyamatosan bütykölöm a készülékét elsőre el kell találni, hogy milyen ROM menjen rá, mit ajánlotok?
Nem ragaszkodunk a MIUI-hoz, gyors legyen, és stabil, emiatt a CM-hez húzok, de átfutva a fórumot a fényképezője meg lehet nem az igazi?
Ami TS CM romot többen belinkeltetek 3/32-es készülékre van írva, vagy jó ez a 2/16-osra is?
EUSTOCK miuihu-val szállít?Köszi, üdv mindenkinek
-
30z.Samu
félisten
-
batuz
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta Lumia 640 után én is a MI 4c tulajdonosok táborába léptem.
Tudna ajánlani valaki egy jól működő hívókép programot? -
darvinya
titán
válasz Trevize1987 #4209 üzenetére
Hát L950 sem akkora ugrás, hogy említésre méltó lenne.
batuz
Milyen az a hívókép program?
Rendeld képet számhoz, mentsd valamelyik fiókhoz és amikor hívnak/hívsz megjelenik.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Trevize1987 #4212 üzenetére
Szerinted?
És ebbe ne menjünk bele, mert ez nem az a topik.Összehasonlítás látszólagból semmi értelme.
-
gipsztigris
addikt
válasz darvinya #4194 üzenetére
Nos! Feltelepítettem az Xposed/GravityBox kombót, de hiába engedélyezem a Navigációs sávot, újraindítás után sem jelenik meg!
Egy SoftKey Enabler programmal sikerült megjeleníteni a virtuális gombokat, de kiosztásuk szerint ugyanúgy állnak mint a hardvergombok. Jobb oldalon van a vissza gomb és nem lehet módosítani a kiosztást.
Jelenleg tanácstalan vagyok, mint egy kisközség!Van valaki aki használ virtuális gombokat és sikerült megfordítani a gombok sorrendjét?
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
darvinya
titán
válasz gipsztigris #4216 üzenetére
Ezzel próbáld meg(BusyBox kell hozzá): [link]
-
gipsztigris
addikt
válasz darvinya #4217 üzenetére
Köszi, de itt sem lehet a kiosztást megváltoztatni!
Találtam egy ilyet, ezzel csináltam egy tetszőleges helyre rakható vissza gombot. Nem túl elegáns, de a célnak megfelel. Jobb kezes vagyok, de a bal kezemben tartom a telefont. Muszáj volt valami megoldás után néznem, mert egy kézzel nehéz volt kezelni a gyári back gombot.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Atomgeszi
veterán
válasz gipsztigris #4218 üzenetére
Mondtam volna a gyári labda "widget"-et, csak ott két érintésből éred el a visszát.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
grafnet
veterán
Vagy használd az élvezérlést!
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
darvinya
titán
Szerintem jobb ez: [link]
-
Trevize1987
aktív tag
Létezik mód arra, hogy a SoC thermal throttling-nál (Real Racing 3) ne váltson át a little-re, hanem melegedjen kicsit inkább és használja a 808 A57-es magjait?
Nagyjából 15-20 percet lehet élvezetesen játszani, utána már elkezd akadni, aztán meg rettentően akadni.
-
grafnet
veterán
Hát srácok azt kell mondjam, hogy a 2/16-os verzió nem fér a Xiaomi szíve csücskébe.
Ma muszáj volt a megszokotthoz képest kerülő utat keresnem: ami éppen a kijelzőn volt, az működött szépen, ami a háttérben volt, azt állandóan újratöltötte!
Még a launchert is újratöltötte minden második app váltáskor!
4 app van zárolva, erre indítottam az igo-t és ez már sok volt neki.
A hétvégén átköltözök MIUIHU-ra, hátha az barátságosabb a memóriával.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz Drenadar #4226 üzenetére
18 db van telepítve:
bank, EP, időkép, köpönyeg, ali, goggle (ezek sallangjai nincsenek a 18-ban), viber, skype, TC, flip tok kezelő, index, igo, here, fagyasztó, Candy Mania, SU.
Ezek közül az időjárás, amit lehet tud a MIUI, a többiben segíthettek, de szerintem nem tudja.
A Chrome és a gmail a gyári helyett.[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz grafnet #4227 üzenetére
TC=total commander? (ha igen, akkor a gyári file kezelő kb mindent tud szerintem).
fagyasztó mi?
minek kettő időjárás app?
a here az valami morbid anatómia program?én nem használnék olyan appot amit tulajdonképpen ki lehet váltani a chromal (index, ali).
Nálam a 3gigán se minden tökéletes, de nagyobb a mozgásterem, de már inkább nézegetem a mi5s pluszt ott már van memória...
-
Atomgeszi
veterán
válasz Drenadar #4229 üzenetére
Én is nézegettem az Mi5S-t.. de ez a cigánykodás, hogy OIS nélkül meg minden földi jóból elvesznek ami _láthatóan_ nem vált előnyére az elődhöz képest.
Gáz.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Drenadar #4231 üzenetére
Optikai képstabilizátor, illetve a videózás közbeni digitális stabilizálás.. Legalábbis amiket Én láttam videókat(mikor bejelentették a telefont 2 hete kb) nem túl biztató. Lehet ezek idővel alakulnak, de egyelőre nem estem hanyatt ettől így 2016 végén.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
-
Atomgeszi
veterán
válasz Drenadar #4233 üzenetére
Egyelőre passz.. Ez tűnt fel így hirtelen.. Bár nekem még mindig kiesik B20 nélkül(130 ezerért nem tudják beletenni vicc), szóval még marad a 4c.
Egyébként Én szeretek telefonnal fotózni, sőt.. Ott van a zsebemben a 70+ ezres telefon és nem tudok vele egy értékelhető képet csinálni
-
Drenadar
veterán
válasz Atomgeszi #4234 üzenetére
Minden kép értékelhető. az is értékelés ha azt mondod hogy ez egy ocsmány szar.
A b20-at a mi4c se tudja. Ne felejtsd el, hogy ezek a telefonokat nem az elmeroggyant EU-ba szánják!
(Mennyivel egyszerűbb lenne ha viszonylag ugyanazokat a frekiket használnák mindenütt a világban, nem kellene felesleges dolgokat belepakolni)Én is "szeretek" csak úgy zsebemből előkapva fotózni, de tudom, ha nincsen tökéletes fényviszony, akkor az a kép max "elmegy" kategória lesz, és nem olyan, amit az ember szívesen kitesz nagy TV-re és családi eseményeknél esetleg megmutat...
-
grafnet
veterán
válasz Drenadar #4226 üzenetére
A helyfoglalás miatt érdekes lehet a telepített appok száma, de a memória foglalás az a futó dolgoktól kellene függjön.
A két időjárás fut widgetben a Chrome és az gmail, a Viber és a flip tok kezelő van lakatolva.
3-500 MB szabad memóriával.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Magnum_
nagyúr
ilyet rendelt mar valaki?
I humbly and respectfully decline™
-
-
Magnum_
nagyúr
-
Drenadar
veterán
válasz Magnum_ #4242 üzenetére
Mi értesz ezalatt? Mi történt a sarkokkal?
Én is igyekszem rá vigyázni, de nálam sértetlen, nem veszem észre hogy mit is kellene nézni rajtakezdem úgy érezni, hogy mikor megveszünk egy telefont, érdemes hozzá venni nem csak fóliát/üveget, hanem egyből egy házat is, és egyből lecserélni. Majd mikor el akarjuk adni akkor kb gyári állapotban tudjuk ezt megtenni, mennyiből is? 15-20$?
Nekem a hátoldala "karcos" nem szép... -
Magnum_
nagyúr
válasz Drenadar #4243 üzenetére
Nem tudom lefotozni se, de neon feny alatt latok minimal kopast a matt feher hatlap sarkain, de a hatlapi feluleten, ahol fekszik. Mintha ott fenyesedne, de csak 1-2mmatmeroju pontban.
Mst uton van egy fekete slim tok, de azokat utalom.
Megprobalkozom szerintem egy uj hazzal, csak felek, ha nem gyari, akkor nem lesz jo az ileszkedes.Amugy a tempered glass nekem is a heten kerult fel.
-
Drenadar
veterán
válasz Magnum_ #4244 üzenetére
nekem az első héten fent volt a glass, és jól tettem mert ki tudja, de a glass is megkarcolódott... az állítólag nilkin 9h+ -os üveg... oké tudom, hogy a homokszemcse állítólag keményebb mint a gyémánt, de elég hosszan van benne egy karc... pontosítok, karcos mint állat. Nah nem mintha évente nem bírnám ki a nilkin üveg árát, csak fura.
Nah látod én nem nézegetem túl sűrűn UV fénnyel a telefont
-
Magnum_
nagyúr
válasz Drenadar #4247 üzenetére
A kocsi miatt allandosult a gyomorgorcs, hogy nehogy valaki nekicsapja az ajtajat :-)))
Nemreg vettem egy limitalt orat, kis csaladi manufaktura kesziti. Annyira feltem, hogy az aljat lecelluxoztam, hogy meg a borom se karcolja
Csajom a laptopomhoz konkretan nem nyulhat.
Azert a telefonon uveget nem szivesen cserelnek, de a hatlap cseretol nem felek, csak nehez jo minosegut, de leginkabb gyarit venni.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest