- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
jety91
őstag
válasz Bandi8bácsi #4699 üzenetére
Az updater app elvileg szól, hogy van frissítés és elintézi ezt neked.
Akkor az régebben volt[ Szerkesztve ]
-
bibliator
aktív tag
Sziasztok!
Kipróbálnám a CM13.1-et de a neten a 3.0.2 TWRP-t linkelik hozzá. Nekem a 2.8.7.0 van fenn.
Akinek CM-je van, az frissítette a TWRP-t? Melyikkel rakta fel?
Vissza lehet állni régebbire, ha a miuira akarok visszatérni? (azt hallottam, hogy a miui nem szereti a 3-sal kezdődőket....)És még egy kérdés: A CM kezeli a dualsimet?
Köszi!
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
elmo
aktív tag
Szevasztok!
Feltettem ezt a MIUIHU 6.11.3-mat (weekly, OTA, szólt a telefon, eddig is miuihu volt rajta). Azóta ha lehúzom az értesítési sávot, akkor hiába nyomok bármelyik értesítésre, nem hozza be a hozzá tartozó alkalmazást, hanem felcsukja a sávot, és visszatér az előző képernyőre.
Cache törlés megvolt, újra indítás is. Mi lehet a gond? Másnál nincs ilyesmi?
(Érdekes, hogy pl. a Playstore működik, de a Viber nem. Lehet, hogy a következő frissítés megoldja majd...)
Kösz,
Elmo -
Bl.Gyo.
őstag
A legújabb CM-ben milyen funkciók vannak vagy nincsenek a MIUI-hoz képest, és melyik androidra épül? Tetszik a miui-ban az ennyire testreszabhatóság, meg az egészet kellemes kezelni, de kezdem unni ezt a heves akkumerülést. Cm-ben a kamerája tényleg rosszabb képeket csinál, illetve van benne lassított videórogzítés funkció (Slow Motion Mode)? Most mondhatnátok hogy tegyem fel és próbáljam ki, de a miui eléggé bevan már állítva, nem lenne jó újra mindent megcsinálni ha mégse jó a cm. jó lenne néhány felhasználói vélemény ami megmutatja hogy miben jobb a cm a miui-nál. köszi!
[ Szerkesztve ]
-
jety91
őstag
-
Atomgeszi
veterán
Friss készülék friss miuival, galériába belépett haver és véletlen az engedélyez helyett megtagadásra ment amikor kérdezte, hogy engedélyezi a nemtudom mit. És most nem engedi belépni a galériába őt. Hogy lehet engedélyezni újra?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
lacora5
tag
A Messenger csak nálam akad, fagyogat? nem szereti a miui-t, vagy alapból hulladék? amióta új külsővel megjelent, azóta birkózik vele.
-
Drenadar
veterán
válasz lacora5 #4713 üzenetére
annyira teletették már a messengert minden semmit nem érő szarral, hogy az lenne a csoda ha rendesen működne... én akkor kezdtem totál kiakadni a messengerre mikor behozták a szekciókat, azaz mikor az üzeneteket akarod látni látsz minden más oda nem illő dolgot... ki aktív, kinek mikor van az akármilye...
-
darvinya
titán
Megérkezett US-EU konnektor átalakító, és ezzel eredeti töltőt használom.
Pont ugyanazt tudja, amit EUStock hozzáadott.
Viszont nem melegszik annyira.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
Visszakaptam a szervzböl a telefont,miui 7-el adták vissza de szerintem hagyom is rajta,mert baromira gyors,jó az akku idöm,facebook se akad se a mesengerel sincsen baj,ugy jó ahogy van.Imádom.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Azt mondta, hogy úgy sem engedi belépni.
Még nem láttam a telefont, csak üzenetben tárgyal velem, de egyelőre nem sikerült.
Ugye ez teljesen az elején van, amikor az ember elindít mindent és engedélyt és letiltást kér a telefon.
Máshol nem lehet még elbújva valami tiltás?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
mpierre
veterán
válasz Atomgeszi #4720 üzenetére
Esetleg mi fiókban beállítások között nem lehet babrálni? Vagy otromba ötlet..., mert a telón is lehet?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
foxymaci
senior tag
-
Atomgeszi
veterán
válasz darvinya #4724 üzenetére
Érdekes, hogy adatokat se enged törölni(ki van szürkítve a gomb), de egy 3. menüpontban megtaláltam a minden engedélyezést. Most így jó már!
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
jety91
őstag
A rövid MIUI történetem (24óra):
- Közelségérzékelő nem megy hívásnál, néha meg ha megy is a végén nem tudom lerakni ez miatt a telefont, mert nem jön vissza a kijelző (hardver tesztben jól működik)
- Lassan oldja fel a mintás képernyőzárat, így mire a megszokásból beírt mintát már berajzoltam eddig CM-en, akkor jön itt csak elő a zárolás (lassú az animáció)
- Idegesítő, hogy nem tudom megfelelően testreszabni az értesítési sávot lezárt képernyőn és ha elakarok valamit tüntetni fel kell oldanom hozzá a kijelzőt
- Bugos az időjárás nálam és nem akar frissülni
+ Sikerült végre belerakniuk, hogy a töltéshangot kilehessen kapcsolni. What a featureSzép és jó a miui de nálam katasztrófálisan fut vagy csak nekem túl nagyok az igényeim
Lehet egy data wipe megoldaná a problémámat, de csont szűz telepítés után eléggé cikinek érzem az ilyen hibákat.
Megy vissza a CM[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz darvinya #4728 üzenetére
Ilyenek nekem sincsenek multi 8.0.5.0-án. Zart kepernyonel meg le lehet huzni a rolot fentrol, es ott kilöni az értesitéseket, stb. Minden ok.
Más: 9 óra alvásom alatt 3%-ot(!) Esett az akku szint, csupán csak repülögép üzemmodba tettem. Akkor lehet valami hasznalja a netet folyamatosan a hatterben. Ezen a vonalon kell elindulnom akkor hogy kideritsem mi meriti. Most olvastam itt az uj messenger szivta az akkut. Nekem az van fent. Ha lesz idom, keresek egy régit azt felteszem. Lehet az a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
bibliator
aktív tag
miuihu8 6.11.3-as van a telómon, de nincs root. A titanium backup nem megy. Mi a rootolás menete? Azt hittem a custom rootolva van.
[ Szerkesztve ]
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
darvinya
titán
Nemrég megadták MiVerification app-ot, de nem működőképes, azaz még a honlap sem működik.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz darvinya #4743 üzenetére
Nem. Az oldalon megjelenik egy QR kod ugye. Azt beolvasod az app segitsegevel kameraval: scan vagy ilyesmi gomb van az appban, es behozza a kamera képét, azt rairanyitod a monitorodra a QR kodra. Egyeszeru. Es utana várni kell mig csekkolja a telodat, es megjelenik az eredmeny a szamitogepen. Ha azt irja eredmenynek hogy "Not a Mi device", akkor hamis a keszulek.
[ Szerkesztve ]
-
Kori93
csendes tag
Sziasztok, kissé off topic, előre is elnézést, de telefonvásár előtt állok és egyszerűen nem tudok dönteni.
Redmi 1S-t használtam két évig, imádtam, de az akkuidő a sírba vitt.A két jelöltem Redmi 3S és Mi4c.. Redmi 3 már van a családban, tényleg kegyetlen jó a 4100-as akku, 2+ napot kibír nyüstölve is. De ahogy nézem specifikációkban, kijelezőben, kamerában a mi4c viszi a prímet bőven.. csak az fránya akku 3000 maH csak..
A gyakorlatban nálatok hogy vizsgázott a telefon? Kibír elég gyakori mobilnettel, böngészéssel, chateléssel bőséggel egy napot?
Igazából ez az egy ami visszatart a 4ctől, győzzetek meg! -
törölt tag
nekem volt redmi 3s-em az akku ideje bámulatos,de nekem a mi4c sokkal jobban bejön.Igaz az fémházas volt és újjlenyomat olvasós,de ez sokkal gördülékenyebb,és ahogy észreveszem a játékok is jobban futnak.Ez nem bővithető a redmi igen.Ezt neked kell tudni számodra mi a jobb,ha fontos az akkuidő és a bővithetőség,akko válaszd a redmit
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest