- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
wtf is "Silver"?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz - = Zk = - #1 üzenetére
Akiknek nincs GOLD tagságuk ők a Silver tagok. Már vagy ezer éve.
(#3) - = Zk = -
Nem kell semmit aktiválni. Bemész egy multis játékba és játszol multiban.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
ez hogyan aktiválható?!...
nekem csak sima "profilom" van (SILVER?!)... erre hogyan eröltethetek netet?! mivel FREE hétvége van, így bárhogy, ugye?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bbTamas77
aktív tag
Ha lenne Xbox-om biztos rongyosra tolnám pont trial fusion-t online.
-
zseko
veterán
Mivan?? Külön fizetni _kell_ azért, hogy egy megvett multis játékkal játszani lehessen??
HR24.hu
-
KisDre
senior tag
"Xbox Live - Ingyen hétvége"
Hmm, kapok egy hétvégére egy Xboxot ingyen?KisDre.artstation.com
-
zseko
veterán
Köszi. De egy részét megcáfolnám. Rengeteg játékot vettem már steam-en, elenyésző azoknak a száma amikért még külön fizetni kellene az online játékért. Valószínűleg nincs is olyanom. Ámbár végülis (látszólag) nem sok az a havi 800Ft, de _soha_ nem fizetnék azért még külön havidíjat hogy online játszhassak.
(#11) orichalcos, neked is köszi.
HR24.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mentoloshypo
senior tag
6 éve vagyok felhasználó, egyszer volt egy 1 hónapos leállás a feltörés miatt, de amint te is tudod elég szépen kárpótoltak minket. Ezek kívül tényleg nem tudom mi az ami nem jó benne, stabilan működik.
De őszintén érdekelne mi az a "több gond" a XBL-al szemben. Nincs összehasonlítási alapom, tényleg érdekel. -
dilipok
veterán
válasz mentoloshypo #17 üzenetére
semmi kulonos. Szerintem ugyanolyan.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Mister_X
nagyúr
válasz mentoloshypo #13 üzenetére
Úgy konkrétan miféle szolgáltatást nyújt a PSN az ingyenes mutlis szolgáltatáson kívül?
Xbox Live esetén a Microsoft tartja fent a szervereket, míg PS3 esetén a játék kiadói. Ez elég nagy különbség.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mister_X
nagyúr
válasz mentoloshypo #20 üzenetére
Úgy, hogy nem egy PS3 játékhoz már rég le vannak lőve a szerverek, mert a drága kiadóknak nem érte meg fenntartani azokat, míg Xbox fronton ugyan azokkal a játékokkal még lehet játszani.
Komolyan a dedóban tartunk, hogy a MS-t dollár jellel kell kiírni?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs