- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nem a ram a ludas a dologban, hanem a vga illetve a driver. Nekem 16 giga ram van a gépben, és R9 280X 3gigás kártya. A képkockaszám folyamatosan magas, mégis beakad. Ha bekapcsolom a v-syncet, akkor leesik és beáll fix 60-ra, de itt is beakadozik. Megy 60-al, és 1 másodpercekre beáll, meg belagol.
-
Ádyka
őstag
Mi a játék gépigénye?
Nekm nem indul el. Az első két "reklám" (bethesda, meg mittóménmi) után szabályosan kilép.
Nem indulna el HD 4830-on? Az elérhető legutolsó catalyst az 13.9. Valamint a játék által ajánlott kiegészítők is felrakva.Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
Ádyka
őstag
válasz antikomcsi #54 üzenetére
Köszi.
Ebből indultam ki:
"Gépigény:
Minimum:OS: Win Xp 32
Processor: Core 2 Duo E4400 2.0GHz, Athlon 64 X2 Dual Core 4200+
Memory: 2 GB
Hard Drive: 48 GB
Video Card:GeForce 9500 GT 1GB GDDR3,Radeon X850 XT
DirectX: DX 9Recommended:
Processor: Core 2 Duo E8400 3.0GHz, Phenom II X2 560
Memory: 4 Gb
Hard Drive: 48 Gb
Video Card: GeForce GTS 450, Radeon HD 4870
DirectX: DX 10"Ezért nem is kerestem tovább a gépigényt. Mondjuk ezek meg feltűnően "alacsony" igények.
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
Vistaboy
veterán
válasz antikomcsi #52 üzenetére
Nekem ugyanilyen VGA van, egyre valószínűbb, hogy a driver lehet a ludas. Mondjuk olyat is hallottam, hogy a játék képes felzabálni akár 2,7 GB VRAM-ot is, de még így is bele kellene férnie. A 16 GB RAM ezek szerint nem segített volna...
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
ripla
addikt
válasz WongFeiHong #57 üzenetére
akkor nem tudom min volt, de a legnagyobbra volt állítva. a lényeg, hogy egy pillanatra sem röccent meg.
-
leviske
veterán
A képek ennyire nem adják át a grafikát, vagy tényleg ezzel a gépigénnyel egy jobbféle 2011-es játék szintjét hozza?
Nem vagyok érintett a stílusban, szóval engem ebből most csak ez fogott meg.
-
KAMELOT
titán
Szítlövöm őket!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
senior tag
Esetleg komolyabb APU-val (5800K/6800K/7850K) van tapasztalata valakinek a sebességet/részletességet illetően?
Állítólag ez az engine fekszik az APU-knak, és egyebek mellett a gyors RAM-elérés miatt jóval nagyobb sebességet tudnak felmutatni, mint az IGP paramétereinek megfelelő diszkrét társaik.
Forza Ferrari!
-
-
válasz WongFeiHong #49 üzenetére
Achievement-ek, fejlesztések, save-point rendszer, részleges hp-regeneráció..
"Elsőre nehézkes még az első fokozaton is"
Ezt egy kicsit nehéz elhinni, főleg, hogy konzolra is fejlesztették. Manapság meg mi kell? Instant sikerélmény.
Itten alapból hard alatt nem kezdünk bele lövöldébe. :>"Ja és gamepaddal remekül irányítható."
lololo. RAW mouse input a lényeg. Az van?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
KAMELOT
titán
-
Lomha 8V
addikt
Köszi a cikket! Beszerzendő darab.
-
senior tag
Nyilván az, akinek ilyen APU-ja van (mint például nekem: A10-6800K), és egyébként már nem igazán játszik, de egy olyan cím, mint a Wolf, régi emlékeket ébresztve játékra bírja, 1 játék miatt azonban nem akar VGA vásárlásba fogni.
Természetesen nem várok Ultra minőséget full HD-ban a 6800K-tól, de egy másik fórumban azt írták, ez a megatexture dolog fekszik az APU-k felépítésének (nyilván gyors RAM-mal, de az esetemben adott - Kingston HyperX Beast 2400 MHz), ezért kérdeztem, hogy valakinek van-e tapasztalata, esetleg tudja-e igazolni.
Forza Ferrari!
-
Phobion
őstag
Bizony jó kis alkotás lett. Remélem lesz 2. rész.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
Bőséggel elég hozzá a 8 GB RAM. A játék szereti a lapozófájlt használni: [link] (többször 2-3GB között érték szerepel ott)
Ha gond nélkül akarunk játszani, akkor érdemes a beépített V-Sync-et kikapcsolni (átvezető videók kisebb akadása ezután megszűnt nálam). Driverből rá lehet kapcsolni, ha valakinek hiányzik, de sajnos az sem problémamentes. Valamint a Shadow Resolution-t 4096-ra levenni, akinél még gond van, hiszen ez az opció eléggé VRAM-igényes.[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
válasz WongFeiHong #74 üzenetére
Itt pihen a szekrényben a 486-os amin rajta van, ideje lenne már előszedni És akkor már nyomok egy kis CC1-et is
-
Sinesol
veterán
Nem értem mire jo ez a megatextura ha ennyire silány az eredmény. Pont egy hete toltam vegig a crysis 3-at és az csak 15 giga, viszont olyan szinten porba alázza ezt a látványt hogy nincs rá szó. Azert 2014-ben kritikan aluli ez a latvany föleg 43 gigaban
Viszont a jaték maga elég jó lett, habár hianyzik a Wolfenstein hangulat. Kicsit olyan mint a Tomb Raider, annak is csak a neve volt az mint a reginek.
Szerintem egy Cryengine-el elkeszitve az utobbi evek talán legjobb jateka lehetett volna. Jó kis hangulatos jatek, de fajo pont a grafika.
Sokszor olyanok a texturak mintha egy 2d rajz lenne ott, a viz meg mintha valami zselé lenne úgy hullámzik , nesze neked fizika....
Ha 15 gigabol szebb latvanyt lehet csinalni akk minek az a +30 giga? Nem értem én ezt.[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz scope2007 #76 üzenetére
Szerintem nem driver hiba lesz. Volt olyan AMD tulaj - igaz HD7970-el -, akinek a fentebb leírt beállításokat javasoltam és teljesen jó lett a játék. Shadow Resolution: 4096, ingame V-Sync OFF (esetleg driverből rá, ha zavar a tearing, de triple buffering nélkül - viszont így lehet lassulásokat érezni: 30 vs. 60 FPS, de talán majd patch javítja a beépített vertikális szinkront), page file: 4096-4096 (lehet valamivel kisebb érték is, de én így használom, CoD: Ghosts-nál is kellett neki adni).
[ Szerkesztve ]
-
-
Sinesol
veterán
Nem a hibakrol van szo, hanem hogy konkretan csunya, homályos texturák, viz animacio gagyi, sok jelenet mintha valami 3-4 éves jatekbol lenne latvany tekintetében. Altalában nem nezem annyira a grafot, lényeg hogy ne legyen feltünöen sz@r..de ez elég feltünö.. Néztem konzolos gameplayt ugyanaz a silány grafika, csak nemileg kevesebb kephiba...
Na tehát mindezt közel 50 gigabol. A Crysis 3 meg 15 gigabol szinte cgi...szoval miert is jo akkor a megatexturazas?Legrosszabb amikor a szép atvezetö videok utan visszakapod az arcodba az ingame grafot..
[ Szerkesztve ]
-
válasz WongFeiHong #74 üzenetére
Az eredetit nemrég játszottam végig megint. <3 DOSBox.
Ez volt az első FPS, amivel anno összehozott a sors (meg a Catacomb Abyss és a Blake Stone).HLUPAPA :>
Nagy általánosságban (nem konkrétan ezzel a Wolf-fal) az a bajom ezekkel az új dolgokkal, hogy minden csak a látvány (ami számomra huszadrangú; gameplay >>> GFX anytime), amúgy meg egy konzolbutított, túlkönnyített, szájbarágós félinteraktív film, amit a monitoron nézel. Zéró kihívás.
Az a feeling kellene, amikor huszonkettedjére indítod újra a DOOM II egyik map-ját, hogy Nightmare-en végigizzadd egyetlen pisztollyal úgy, hogy mindenkit lemészárolsz, vagy amikor az első AvP-t <3 (még 1999 - hú ,ez még multiban is nagyon adja) játszod marine-nel Director's Cut-on és egyes pillanatokban a táplálékbeviteli és KIviteli funkcióid felcserélődnek a 300-as pulzus és baráti hidegverejtékezés következtében az éjszakába nyíló ablakod alatt.
Szerintem az egész műfaj a 7. generációs konzolokkal (pontosabban ezen konzolokra fejlesztett FPS-ekkel, ill. PC-s FPS-ek port-jaival) indult 90 fokos szabadesésbe. Lassacskán elterjedtek a rossz trendek, az újgenerációs népek kajálták, mára meg ipari standard lett az, amire a '90-es években csak egy * -> DEL gombkombinációval reagált volna az user-ek 90%-a.
Ha ez az új Wolf tényleg tud 15-20 órát első végigjátszásig, az valóban dícséretre méltó; az utóbbi években a 4-6 óra a jellemző - ami lássuk be, egy vicc.
Tény, hogy próbáltak a játékmenet egyes elemeiben visszanyúlni a hőskorszakig, de csak nem tudták levedleni teljesen a new school konzol-generáció igényeit - lsd. ominózus részleges regeneráció, save point, achievment-ek, upgrade-ek. Ez persze nem a fejlesztők, mindinkább a játékostársadalom hibája, de őszintén szólva szívesebben vettem volna, ha niche-re törekednek, aminek a célközönsége a hc veteránok. Persze így az eladások is moderáltabban alakulnának, szóval nem élek álomvilágban, tudom, hogy az FPS-műfajnak, mint olyan, igazából befellegzett - mármint az eljövendő címek esetében.
Mindenesetre az pozitívum, hogy nem hagyták teljesen elbutulni a dolgot.------------------
Igazából 2000 utáni FPS, ami valamennyire megmozgatott, az a DOOM 3, S.T.A.L.K.E.R., a Far Cry 2 és a CoD 4 volt. HL 2 még elment, de egy végigjátszásnál többet nem ért meg.
A DOOM 3-at ugyi nem köll magyarázni, id Software, para, DOOM és még ha nem is mindenben ér fel a legendás elődökhöz, audiovizuálisan színvonalas kis sci-fi-horror flick, Nightmare-végigjátszás kötelező, expansion-nel együtt. Multiplayer so-so, de legalább ez is szénné butítható konzolból.
A S.T.A.L.K.E.R. igazából a hangulatával fogott meg; számomra valamilyen oknál fogva "kedves" a reményvesztett, radioaktív pusztulat bizarr "szépsége" (Fallout-hívő jelen ), meg érdekel is a téma. Chernobylról és Pripyatról szóló szinte összes dokumentumfilmet, cikket, fényképet átnyálaztam, amit ép ésszel lehet találni, ezért nagyot dobbant a mellkasomban ketyegő szerkezet, amikor ez a játék kijött.Tény, hogy akadnak hiányosságai, de az atmoszféra az nagyon ott van, a nehézség sincs túllámásítva. Casual-szinten még multiplayer-ben is egész szórakoztató.
Far Cry 2: Érdekes, hogy ez tetszett. Mármint az első rész nagyon hamar a süllyesztőbe ment, de ez szerencsére túltett az elődjén. Ami nagyon bejött, az a játékos szabadsága az amúgy nem kis méretű map-on - oda mész, ahova csak akarsz. Ha messze van? Behuppansz valami csotrogányba és elkarmageddonozol a célig. :> A hangulat is a helyén van (pedig nagyon nem szeressem a sivatagos / trópusi / afrikai tájakat). A level editor meg egyszerűen zseniális; bonyolultsága 1x1, pikk-pakk lehet érdekes és egyedi map-okat készíteni, amiket még rögtön editor-ból lehet tesztelni. Tényleg példamutató ez a pályaszerkesztő, több ilyen kéne.
CoD 4: Na igen, a "blaszfémia". Amivel megfogott, az a movement volt. Mivel az engine id Tech 3 alapokon nyugszik, itt is van circle strafe, airstrafe, wallhug, overbounce, edge slide, butított rocket jump. Van mód igazán quaker-stílusban játszani, 6 m-eseket szökellve dezintegrálni az ellenséges erőket. A SZÖKELLÉS VERYFONTOS.
Van raw mouse input és adott a lehetőség *.cfg-t írni - grátiszként a konzolparancsok közül sok azonos a Q3-ban megszokottakkal, így messzemenően jobban testreszabható, mintha csak egy menü szegényes beállításaiból lehetne mazsolázgatni.
Bár a single player mosolyogtatóan könnyű és rövid, a multiplayer sem tartogat különösebb kihívásokat (még a ProMod sem), egy kis casual lövöldére teljesen jó online. Sajnos az utódai már messze alulmúlják.Ami még bejött, az a Dead Isle. Persze ez inkább ilyen akció-RPG / belső nézetes hack 'n slash (mintsem FPS) - szintén nem a nehezebb fajtából. Hibák itt is akadnak bőséggel, de a zombi apokalipszis megintcsak közel áll hozzám - valószínűleg ez jelentősen rádobott a játékélményre. Szívesen kipróbálnám online is, ismerőssel TeamSpeak-en, egy havazós téli estén.
Régi nagyok közül, amiket szüvem kis sarkában őrzök, van egy-kettő, ami mindig újra előkerül a vinyó mélyéről - pl. DOOM / DOOM II, Duke3D, Shadow Warrior. Van egy varázsuk, amit ma már egyszerűen nem tudnak nyújtani az új játékok - sajnos.
Meg hát ugye Quake, mint vallás , az FPS legtisztább formája. Quaker '97 óta, quaker a sírig, hehe. Megvolt az összes, szinte minden moddal egyetemben. Főleg a 3 (ill. az utóbbi 6 évben már ugye Quake Live) - 15 év alatt nem tudtam megunni, mindig van hová fejlődni és egy smart play vagy csudaszép frag (vagy akár csak a fluid advanced movement önmagában) ugyanolyan elégedettséggel tölt el, mint az első napon.
(Na jó, 2002-2006 között volt egy pihenő időszak, de már megbántam. :>)(id Tech 3, id Tech 2, id Tech 1 & Build Engine 4 LYFE. )
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Prof01
veterán
Ennél a játéknál a legkevésbé számít a grafika. Olyan jó hangulata van, ami már rég hiányzott a mai FPS-ekből. X360-on tényleg nem mondhatom, hogy szép, de gond nélkül, 60fps-sel fut, nekem ennyi elég (főleg egy lassan 9 éves konzoltól).
antikomcsi: Valóban nem olcsó, de összességében elégedett vagyok. Azt kaptam, amit elvártam tőle! 25 óra kellemes "Shooting, stabbing, strangling Nazis," élményt!
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
MaxxDamage
félisten
válasz VictorHUN #46 üzenetére
Érdekes, mert nálam minden gond nélkül megy (1920x1080) és az Advanced Minden beáll. a legmagasabb választhatón van.. /Magyarul a "Video" beáll. a maximális beáll. alatt van, kivéve a felbontás, mert az nekem elég a TV-m csak FHD/LED TV 42" így felesleges nagyobb felbontás../
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
- = Zk = -
félisten
válasz antikomcsi #83 üzenetére
én azért szomorú lennék, hát na!
(#86) [oWn]f4te
Q2-3... tyűűűű <3[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nintendo
tag
Szerintem is jó lett a jàték. Végre az asszonyon kívül màs is fel tudott izgatni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz scope2007 #92 üzenetére
innen kezd csak izgi lenni
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
scope2007
addikt
válasz - = Zk = - #93 üzenetére
már a hangok, és zenék miatt is élvezet játszani..
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
- = Zk = -
félisten
válasz scope2007 #94 üzenetére
én a zenéket lelőttem. jobban hallom a környezetet
-
MaxxDamage
félisten
Képet azt hogyan mented le ?
/asszem F* -es bill-el lehet screenelni, de nem tudom hova is menti el.../L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
-
MaxxDamage
félisten
Ez a kép kicsit "zavaros" ez mitől van ?
/nálam kristálytiszta a kép.../ (ehez képest amit megosztottál...L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest