Új hozzászólás Aktív témák
-
UT 99 az pre-2000, igaz nem sokkal. Akkoriban elég sokat játszottam vele, mert játéktechnikailag (elősorban játékmódokra gondolok) volt benne pár ujítás, egy-két poénos feature, de a fegyverek kiegyensúlyozatlansága (ill. egyes darabok használhatatlansága), a raw mouse input hiánya és a nyögvenyelős vergődés-movement (olyan érzés, mintha stop motion animációt néznél) egy Quake-es "keresztülfolyokamaponhogymégnézniisélvezet" érseket hamar kiábrándít magából. :>
Nagy FPS kedvenc még ugye a fentebb is említett AvP (1999), a Shogo: Mobile Armor Division (remek történet, ill. akció - és fun multiplayer; főleg a robotokkal).
Az első Soldier of Fortune is szórakoztató volt, főleg, hogy az organikus pusztulást elég változatosan ábrázolja. És a fegyvereket tudod pörgetni, dobálni a kezedben; lehet jaszkarizva szigorítani. :>
Meg ugye az első Half Life. Sok szempontból korszakalkotó volt az is.
Amit még kedveltem, az az első Rainbow Six és a második rész, a Rouge Spear volt. Kellően összetettek, nincsenek túlkönnyítve és muliplayer-ben is remek szórakozást nyújtanak.
Aztán ugye ott a CS 1.6. Anno még az 5.0 Beta-val kezdtük LAN-klubban. Nem kifejezetten szeretem, mert nekem túl lassú, de mindenképpen érdemel egy említést.
Utóbbi pár évben 3 hetente járok LAN-ra egy régi barátomhoz, ahol összegyűlünk 6-8-10-12-en egy erre dedikált szobában és elvagyunk egy délután/este/éjjel. Warcraft 3 TFT és CS az, ami terítéken van (nagyritkán UT99). Persze 100x jobban díjaznám, ha az a bizonyos Q betűvel kezdődő játék is a repertoáron lenne, de sajnos egyszer már Quake-eztünk is és soha többet nem akarnak.Régebbről Redneck Rampage és Blood epic, ezek is a fentebbi hozzászólásban taglalt "újra elő-előkerülnek" listát erősítik.
A Heretic és a Hexen is ott figyel a távolból, zsugáznak a Dark Forces-szal és az Exhumed (PowerSlave)-del. Az eredeti Rise of the Triads és a Spear of Destiny is bele-belepillant a lapok állásába, miközben az Alien Trilogy egy mécsessel kezében sziszegve gubbaszt a sarokban.Amit szívesen kipróbálnék, az a NAM. Állítólag baromi nehéz és az utolsó (hivatalos) Build Engine-nel készült játék. Biztos király.
A Mafia truly epic és fulligény. de nem FPS (Ahogy a GTA-k sem, amiket ronggyá játszottam a San Andreas-ig. Leginkább a Vice City-t; ott már-már művészi szintre emeltem a pusztulgást és a trükköket, főleg motorral; big gap to big gap to 360 nosegrind a kerítésen és társaik. Még mindig megvannak a replay-ek.).
--------------------------
A Kinzu v1 nekem nagyon bejött, de sajnos a FW-jét visszafordíthatatlanul tönkrevágta egy hivatalos driver update.
[link]
[link]Ha valami rejtett bugyorban találsz egy hibátlan v1-et, vegyed, mert éri a pénzt. Sokak nem szeretik az angle snapping-es, beépített hardware-es accel-es szenzort, de nekem alapjávan véve nagyon adta.
v2-őm is van, néhány benyomás róla: [link]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest