Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micha3l
tag
Azert van meg mit csiszolni rajta.
A Youtube HD tartalmakat "alap" felbontasban jatsza le.
pl ezt nezzetek meg [Youtube full HD]
Erre vonatkozo beallitast nem talaltam ebben az uj szoftverben sem. -
Minimoa
tag
válasz Khelben #2188 üzenetére
Megnéztem a Pana tv speckóját.
Azért kell mellé egy media player. Tehát végülis hiába tudja kikapcsolt képernyővel a zenét lejátszani, ha egyszer az mkv miatt kell elé a media player.
Viszont a plazma vs. led tv még nem lefutott nálam.
A múltkor az Euronics-ban nézegettem a tv-ket. Egymás mellett volt egy LG led és egy LG plazma tv a demó filmmel.
A plazma olyan sz@rul volt beállítva, hogy ihaj! Fakó színek és társai.A plazmánál a csillogás az, amitől tartok.
Az LG Cinema 3D-t kipróbáltam. Lehet, hogy én vagyok "alkalmatlan", de bizonyos demo filmeknél nem tudtam minden jelenetnél fókuszálni. Az is érdekes volt, hogy amikor oldalaztam a 3D szemüveggel, akkor a távolugró mindig "felém futott".
A mezei 2D-3D konvertálástól nem voltam hanyatt esve.
Olyan volt, hogy amit előtérnek "gondolt", az élénkebb, harsányabb volt, míg a távolinak "gondolt" dolgok fakóbbak.
Egyedül egy tengerpart-szikla-sirályok rajta jelenetnél volt érezhető a 3D síkok jelenléte.De ez a 3D dolog nekem továbbra is a "dimenziós bélyeg" kategória.
-
Johnny Cage
addikt
válasz Khelben #2292 üzenetére
nekem is pana plazmám van és ilyesmit csak akkor tapasztaltam, amikor túl magasra állítottam a fényerőt (már +1-en is látszik a sötét részeken a világosszürke zsezsegés). nézd meg, hogy amikor elindítod a beépített médialejátszót, akkor ugyanazokkal a képbeállításokkal megy -e, mint amikor a Live-ről megy (utóbbit YCbCr-re állítsd a beállításokban).
megj.: ha jól emlékszek, az idei panákban már nincs floating black, de helyette volt valami gebasz a világos képtartalmak ugrálásával. próbálj firmware-t frissíteni (ha még nem tetted).
-
mukisrác
aktív tag
válasz Khelben #2445 üzenetére
köszi, így valóban működött egészen a WD kikapcsolásáig, újra bekapcsolásnál ismét nem ismeri fel a külső HDD-t. Van-e esetleg valami progi, ami kimutatja mivel is van a baj (file, mappa, boot, szektor, stb...), esetleg meg is javítja azt végérvényesen, mert úgy tűnik a windows-féle nem tud vele mit kezdeni, pedig az írja ki hogy "javítva, használatra kész".
Esetleg a vinyó fizikálisan sérült?Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
addikt
válasz Khelben #2742 üzenetére
Volt több fajta és nem volt tartós (és nem igazán állt mindegyik kézre). A mostani Philips TV-m távirányítója jobban kézre áll és igen minőségi darab (szálcsiszolt alumínium).
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest