-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prsq
aktív tag
A hiba romlott. Sokat. És rejtélyesebb.
Használtam a tabletet kb. 4 órát (ebben volt standby is, net is, netnélküli is), lement úgy 60%-ig. Majd kikapcsoltam. (Ennek 6 napja, múlt héten vasárnap este).
Ma reggel kapcsolnám be, 0%. (Semmire nem reagált, fel sem villant, töltő kellett neki.)
Megnéztem az akku beállításoknál a grafikont, a kikapcs után kb. FÉLÓRA alatt merült le 0%-ra! Hogyan? Zárlatos az akku? De akkor bekapcsolva miért működik jól? De még ha nem is kapcsolt ki, hanem standby-ba került (bár emlékszem a kikapcsra), akkor is irreális az ilyen gyors merülés.
(De egyszer előtte már történt hasonló. Mármint 0%-ra merülés. Korábban azt írtam, hogy nem megy le standby-ba. Rájöttem, hogy nem nem megy le, hanem visszajön magától. Így sikerült neki nem sikerült standbyban leszívni - fél nap alatt - 0%-ra. Variálgattam az energiatakarékos/képernyő beállításokat, most már úgy tűnik, hogy standbyban marad.)
Mi lehet a hiba?
(Még van egy hónap a gariból. Próbáljam a 4.2.2-t újratenni - az van rajta most - , úgyis ezzel kezdenék?!) -
Victoryus94
őstag
-
prsq
aktív tag
válasz szabi__memo #4303 üzenetére
Én most éppen tesztelek.
(A gyorsteszt rendben volt, 100% töltés után félóra standby - két perc után magától - 100%-al jött vissza. Majd kikapcs félórára. 99%-al jött vissza. Imádom a következetlenséget, úgy aztán meg is lehet találni egy hiba okát.)
Most kétórás kikapcs van. (Előtte volt egy órányi standby, az alatt 2%-ot esett.)
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
Én sem lettem az elmúlt hónapokban okosabb
-
balukon
csendes tag
Szia a következő a problémám! 4.4.2 eredeti rommal 5gb belsö tárhelyem nincsen! Logokat hová kűldjem, amiket csináltam? Milyen logot is kűldjek, Másik particionálo programot letőltöttem, és van a zip ben 2tárhelyre vonatkozó mod, azt hogyan használhatom, van róla leirás(apelme készitete, blade tipusra). Belső sd nek irja a kűlsö sd cardom, recovery telepitése, majd tárhely csere, szoftver ujra rakás sem segít. Valoszinűsitem hogy én vagyok a hibás, mert irásvédeté tettem jó pár particiot ill. Létre hoztam öket, pl :cache törölhetetlen! Bármikor ujra telepitem recoveryböl az úgy marad, bad lockbol is van egy rakat, cvm mentés logjában láttam
-
balukon
csendes tag
válasz Victoryus94 #4308 üzenetére
4.2.2 rom, 70dci wayteq. Elírtam
-
suste
veterán
válasz Victoryus94 #4310 üzenetére
Kelzsoca csinált valami mélyformázós dolgot, arra emlékszem én is, de hogy mere van???
-
balukon
csendes tag
Igen elolvastam, kb ott tartok hogy valaki hozzá értő elmondja hová kűldjem a log file-t. Ill. Képernyő mentést hogyan készitem
-
MarcGab
csendes tag
Szép napot nektek!
Tapasztalat,és kérdésem lenne!
CM 10 1 romnál build prop cpu frekvencia állítás tényleg hatással van a szerkezetre?sys min on,off
sys max on,offEzek után van megadva az érték.Szerettnék olyan beállítást,hogy kikapcsolt kép mellett gyorsabban pörögjön a proci.Próbálgattam,de szerintem nem hat a sebességre.
T válaszotokat köszönöm!
-
revkusz
csendes tag
Hello mindenki!
Olyan problémám lenne hogy feltettem a cm et nemrég egy ideig müködött minden aztán egyszer csak elkezdem nézni a youtube ot és nem huzza ki rendesen a videot á mondom a video a szar elforgatoma tabletet állo helyzetbe és aza sáv ahol látnám a videot forog de a video ugyan ugy marad. van amikor beakad állo helyzetben és nemtudom nézni fekvöhelyzetben mert az egész kép el van fordulva csak szétvan huzva. Ezért ujratettem tettem rá egy gyári 4.2.2 -öt hoyg megfogja oldani a problémámat de ugyan ez van egyszerüen nem tudom mi lehet vele.
Előre is köszönöm a válaszokat
Üdv!
-
-
revkusz
csendes tag
ohh köszönöm és még valami hogyha flash el vagy html 5 ön probálok chrome on videot nézni akkor meg szimplán nincsen kép csak hang arra még valami megoldás ?
-
balukon
csendes tag
Képernyő mentés a Wayteq 70dci 4.2.2 készülékemröl, sulyos baj van. Őtlet a particiok ujra épitésére, modositásra, ill terminál parancsok leírása, jelentem őrömel ez a termék kiváló gyakorlatilag folyamatosan megölöm, de nem bír nyugton maradni, mindig feléled:-)
-
xcsaba1975
tag
Sziasztok. Milyen programmal tudok pendrive-ról a tabletre másolni filmeket?
-
Victoryus94
őstag
válasz xcsaba1975 #4322 üzenetére
A gyári fájl böngésző pont jó rá.
Egyébként playre beírod hogy: file explorer / file manager -aztán válogathatsz
[ Szerkesztve ]
-
balukon
csendes tag
válasz xcsaba1975 #4322 üzenetére
Total Commander-l pl.
-
xcsaba1975
tag
Köszönöm!(a gyári valamiért vacakolt)
-
prsq
aktív tag
válasz szabi__memo #4306 üzenetére
Ma lett némi támpont.
40%-al lett kikapcsolva tegnap este. Ma 0%-al - tőltővel - kapcsoltam vissza. :-(
De ilyenkor mindig megnézem a Beállításokban az Akku-t, és mit látok benne?
Az egy dolog, hogy nem kapcsolt ki - ?! - folyamatos sok óra van - , de a kikapcsolás után visszakapcsolt a wifi (!!!), és az szívta le, a normális használatnál gyorsabban az akkut. (A görbe a netezésnél sokkal meredekebben esik. Ezt sem értem.)
Szóval újratelepítés lesz. Ez van. Bár lehet, hogy valami hw hiba?! De persze nem mindig csinálja, az a legjobb benne. -
Victoryus94
őstag
válasz szabi__memo #4328 üzenetére
Tedd vissza a gyári romot "szűzen".
99% hogy nem fog ilyesmit csinálni. -
szabi__memo
nagyúr
válasz Victoryus94 #4329 üzenetére
Azt hogyan kell?
Köszi -
Victoryus94
őstag
válasz szabi__memo #4330 üzenetére
A verzió: Beállítások-> Gyári visszaállítás
B verzió: 1. hsz-ban követed a leírást. (kell hozzá ROM, PC, USB kábel, Odin)
-
starr
őstag
Sziasztok!
1,5 év után megadta magát a 70dci-m.
Bekapcsoláskor csak a Wayteq logóig jut, az a pörgő forgó izé, már nem jelenik meg alatta. Kireszetelni nem lehet, mert a hangle + bekapcs gomb-bal indítva is ugyanez a helyzet. Gondolom így a rendszert sem lehet újrahúzni. Van valakinek ötlete, hogy házilag mit lehet vele csinálni?[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz Victoryus94 #4333 üzenetére
Odáig sem jut el. Hangle + bekapcsra nem jön be a recovery, a Wayteq logo-nál megáll.
SD nélkül próbáltam, először ott akartam volna reszetelni. -
Szabix01
tag
Sziasztok, most épp tablet vásárlás előtt állok és érdeklődnék hogy ezt a fajta WayteQ tabletet érdemes megvenni? 30-40e Ft körül nézelődtem és még az Asus MeMo PAD 7 HD-re akadtam. Akinek esetleg ilyen WayteQ tabja van és már használja mondjuk 1 hónapja legalább ajánlaná még mindig nekem? Vagy költsek 5-6 e Ft al többet és vegyem meg az Asus-t? Légyszíves segítsetek!
"Mindenki feszeng a kamura. Mindenki gengszter. Mindenki modell. Mindenki tökéletes."
-
Victoryus94
őstag
-
Victoryus94
őstag
válasz Victoryus94 #4339 üzenetére
+ xtab 70qci is 4 magos. És még HDMI-je is van. Felbontásban sem rosszabb.
A angy tesók között vannak FullHD-sek is.. de az már 50 körüli ár. -
Szabix01
tag
válasz zhorvath #4342 üzenetére
Igen,igen... közben utána olvasgattam ennek a WayteQ dolognak jobban és hát kiábrándultam belőle teljesen
Victoryus94:
Neked azért köszönöm a tippeket, elnézést kiment a fejemből először megköszönni![ Szerkesztve ]
"Mindenki feszeng a kamura. Mindenki gengszter. Mindenki modell. Mindenki tökéletes."
-
kaprip
újonc
Sziasztok! Valaki nem tudna egy letolto linket adni a cyanogenmod 10.1-hez vagy esetleg feltolteni, mert a korabban belinkelt letoltesi link mar nem el. Segitseget elore koszonom.
-
Ristu
újonc
Üdv, nekem olyan problémám van, hogy egy csomó programnál a play áruházban nem kompatibilis a készülékkel szöveg van a telepítés gomb helyén. Ha gyárira visszaállítom akkor egy darabig újra jók ezek a programok is de egy idő után visszajön ez a hiba és így nem lehet őket frissíteni. Pl: plants vs zombies 2 ilyen de látványosan kevesebb programot ajánl fel mint pl sógorom ugyan ilyen tabletjén.
Tud esetleg valaki erre a problémára megoldást? -
Ristu
újonc
válasz Victoryus94 #4346 üzenetére
Gyári android van rajta go lancher hd-el. Tablet ui-ra lett állítva de ha visszaraktam nexus ui-ra akkor se lett jó. Most adok neki egy visszaállítást és nem nyúlok az ui-hoz meg nem rakok rá másik lanchert hát ha jó lesz.
Gondoltam, hogy volt már róla szó csak nem igazán akartam végig olvasni 4344 hozzászólást.
-
Ristu
újonc
válasz Victoryus94 #4348 üzenetére
4.2-es droid
-
vojvoj
csendes tag
Sziasztok! Van némi gondom a tabbal, hátha tudtok segíteni és nem kell a szervízzel bajlódnom. Töltés közben a kijelző megbuggyan, egyáltalán nem ott érzékeli ahol bökdösöm, van hogy a kijelző alján lévő ikonnal indítanék programot és totál máshol lévőt indít el. Ha kihúzom a töltőt, akkor semmi baja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest