Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #14121216

    törölt tag

    válasz F_Peter #1013 üzenetére

    JoseGee: :DD Azért még nem teljesen sikerült, hisz még bennem van az eredeti koncepció (Platinum), valamint a P9 jóval később bukkant fel alternatívának. No meg a 35k is eléggé elgondolkodtat :)

    F_Peter: Nem véletlen hasonlítgatom őket, hisz ha nem lenne a képben a P9 akkor 1ft-ért a legjobb vételnek tartanám a Platinum-ot (még így is annak, hisz a P9-et 35.001ft-ért tudnám csak kihozni). Mint pár hete ugyanebben a fórumban is írtam, a Platinum volt/van a fő kiszemelt. Csak a tesztképek nem igazán győztek meg (hozzáteszem: mivel fotózom, ezért az elvárásaim is magasabbak egy átlagfelhasználóval szemben a fotózási képességek felé, s a fényképező gépem mellé keresek egy "mindig kéznél lévő" alternatívát. S ha már rá fizetnék +35 ezret, sok más telefon is szóba jöhetne, de ez vagy az miatt mind kiesett. Ráfizetéssel a P9, 1 ft-ért meg abszolúte a Platinum maradt. Ezért az a fura helyzet, hogy most nálam a 2 telefon a versenytárs :)
    Noha ráfizetés nélkül egyből a P9 lenne a nyerő, azért 35k+ eléggé visszatartó erő hogy elgondolkodjam rajta, tovább nyújtózkodhatok e egy kicsit, amekkora a takaróm, vagy később épp ezért fog fázni a lábam, megéri e.
    Tudom, elég szubjektív dolgok amik miatt vacilálok, de hát végül is mindenki azok miatt válasz telót, mint pl ti választottátok a Platinumot :)

Új hozzászólás Aktív témák