Új hozzászólás Aktív témák
-
DuplaZso
aktív tag
Odaver az a kézi vekker.
-
TomiLi
addikt
Szegény kis Nohab: elhagyta az egyik ütközőjét....
Bogyorisz
-
ledgeri
nagyúr
Akkor ajánlom megtekinteni a honlapot... Van ott cucc ezerrel.. Pl kettesszámrendszerű is van. évek óta kapom a hírleveleket..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
KAMELOT
titán
Nem nagy szám moddok ezek. Jobbra számítottam!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Akula
őstag
Jók ezek a 7végi összefoglaló írások. Köszönjük!
Két dolog amire soha nem lesz szükségem: véralkohol-mérő és cigaretta gyújtó."Akula Sub, ready for the deep!"
-
-
hardline
senior tag
A karóra egész érdekes. Kicsit fura a digitális LED kijelző és a fa kombója, de alapvetően szerintem nem rossz.
Gratulálok a Moddereknek a munkáikhoz! -
TomiLi
addikt
Bocs srácok, de ez jutott eszembe, amellett, hogy gondolom mire értette Kamelot az irandóját, csak nyersen fogalmazott.
Biztos ez is kivágja a biztosítékot, de ettől színes az élet...
Szerintem arra értette, hogy már láttuk egy két gépet, ha nem is ebben a formában, nem nézte meg szerintem tüzetesebben, hogy milyen változások lettek eszközölve.
Persze ha én csináltam volna bármelyiket is, nekem is szarul esne, ha lebecsmérlik.Az a baj, hogy az internet adta "tárház" miatt el vagyunk már kényeztetve és sokszor nem nézi senki, hogy ki csinálta az adott gépet, csak a magára a gépre fókuszál. Kis ország vagyunk, kevesebb lehetőséggel, kisebb háttérrel, így nehéz lépést tartani, de szerintem is meg kell becsülni a képviselőinket.
Bogyorisz
-
-
oraihunter
aktív tag
oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
Findzs
addikt
az az óra érdekes
vajon hogy működik? átlátszó oled -re tippelek"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
törölt tag
Makettversenyeken is mennyi hasonló hangvételű megnyilvánulást hallani. De tipikusan nem a makettezőktől, hanem az "értő" közönségtől, aki még egy kétrészes puzzle kirakásával is megizzad.
A Rapoo billentyűzetről: volt szerencsém ilyen egybeérő gombokkal szerelt Asus notihoz. Félelmetesen semmirevaló. Az ember nem érzi hol tart a gombok között. Nagyon rossz rajta gépelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest