- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
torp
tag
Az oppomart-rol rendelt mar valaki? Mennyire megbizhatoak? Latom itt is szallitanak EU-s raktarbol.
Redmi 3 Pro -nak itt a legalacsonyabb pre-ordr ara ($179) -
g_g_g
őstag
Elméletileg mától van azonnali szállítással arany és ezüst.
[link] -
g_g_g
őstag
válasz HenkStockton #55 üzenetére
A sima Redmi 3-at sokan onnan rendelték, nem volt különösebb gond senkinél, elég normális határidővel szállították.
Garanciális problémája legjobb tudomásom szerint nem volt még senkinek, így a garanciális ügyintézésről nem tudok nyilatkozni.
A Redmi 3 egy webshop-os multi ROM-mal érkezett, amiben van magyar nyelv, viszont nem fog frissülni.
Akinek ez van, az nem nagyon cserélte le, jól működik.
(ha a rendelésnél kéred, akkor az eredeti ROM marad rajta, amiben angol és kínai van, legalábbis a sima Redmi 3-nál így működött, gondolom ez a lehetőség a PRO-nál is elérhető lesz)Hogy a Pro esetében mi lesz ROM ügyileg fogalmam sincs, de én is kíváncsian várom az infókat, hátha van valakinek.
-
vizslakutya
senior tag
Üdv!
Magam is erre a kis "csodára" várakozom,egy apró észrevétel,nem lehetne a főcímbe beleírni,hogy Redmi 3 PRO ! topicról van szó?
Ha nem hívják fel a figyelmem a "sima" Redmi 3 -ban erre a topicra,sosem találom meg.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
xhege
veterán
Valaki rendelt már ilyen telót. Nekem jelenleg a Redmi 3 van, de két simmel használva kicsit karcsú a 16GB. Gondoltam egy ilyen vásárlására és a sima 3-at meg megkapná az asszony. Eu-n belül elérhető már, vagy csak Kínából lehet még hozzájutni?
-
Orlin
addikt
Engem is érdekelne!
Valamint,hogy itthon lesz-e kapható valahol.Redmi 3-at akartam,de erre várok már.Remélem nem marad el a sima hármastól.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
fuze
őstag
Geekbuyingon a 7OFFREDMI3 kupon kóddal csak 172.99 USD az arany és a fekete Redmi 3 Pro
adms.hu | UI Designer
-
-
xhege
veterán
válasz HenkStockton #66 üzenetére
Mennyi lett az ár mire odaért? Kértél Eü garanciát, Eu-s szállítást? Volt Google Play rajta? Kínai appok? Mennyire gyors az ujjlenyomat olvasó, van értelme? Bocs a sok kérdésért, de szerintem te vagy az első akinek van ilyen telefonja.
-
gilead
tag
Így igaz, gratulálunk! És epekedünk az infókért! Nagyon jónak tűnik ezért az árért ez a telcsi!
-
Andrewstarr
aktív tag
Igen, igen, infókat várunk!!
-
HenkStockton
csendes tag
2 év EU garancia, plusz szállítás, összesen volt 186 euró. Google services nem volt, de 2 perc feldobni rá. Kínai appok voltak, de szinte kivétel nélkül törölhetőek. Itt ott viszont előfordul az angol mellett kínai szöveg, de csak alkalmazásokban. Mint pl a music app. De totál elégedett vagyok a telefonnal, az ujjlenyomatolvasóról nem sokat tudok mondani, gyorsnak gyors,de nem volt még sose,így nincs összehasonlítási alapom. Az akksi viszont tényleg elképesztő.
-
Orlin
addikt
válasz HenkStockton #70 üzenetére
Már nagyon várom,hogy itthon is kapható legyen!
A sima Redmi-hez képest nem lesz gyengébb az aksi?Láma kérdés tudom!Ha többet tud lehet többet is fogyaszt?!Több memória ect...[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
-
xhege
veterán
válasz HenkStockton #70 üzenetére
Az korrekt t ár. Mennyi pluszt jelentett az EU-s szállítás? Az üvegfóliát és a tokot csak úgy adták ajándékba? Egyébként van erre normális tok már vagy csak a Redmi 3-é? Csak annál meg az ujjlenyomat olvasó le van takarva...
-
HenkStockton
csendes tag
160 euro a teló (ezüst, mert szín függő), 10 euró az EU gari, 15 euró shipping. A tok meg az üveg gratisz volt, ahogy a kínai töltőhöz is adtak EUs átalakítót. Rá való tokot egyelőre sehol nem láttam, official xiaomi shopban se, de ki lehet ezt is vágni. Méretben tökéletesen raillik..
-
Orlin
addikt
Kíváncsi leszek.Én még ráérek azért.Meg az ára is kérdéses gondolom.Vagy erről van valami infó?Meg,hogy hol lesz kapható...Én olyan 60-70 között gondolom.
Addig is nézegessük.[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
hege21
aktív tag
Redmi 3 romokkal kompatibilis vajon?
-
xhege
veterán
Ha minden jól megy, akkor jövő hét végére megérkezik telefon. A redmi 3 meg megy anyának, vagy ha nem kell neki, akkor eladásra
-
trouble
senior tag
válasz HenkStockton #80 üzenetére
Nem tudom merre laksz, nyilván ahhoz képest, b20 hiánya, jelent valamit, térerő+adatkapcs ?
-
HenkStockton
csendes tag
Németországban lakom, itt egyedül az O2 hálózata, ami 800 Mhzen adja az LTE-t,de cserébe mindenhol van 3G. Én pedig Telekomos vagyok, semmi probléma, 4G/3G minden megy.
Annyiból kellemetlen, hogy nemsokára lejár a szerződésem, és váltanék O2ra,mert a T pofátlanul drága, míg O2 feleannyiert kínál duplaannyi netet. De igy megfontolandó, hogy mire váltsak.
[ Szerkesztve ]
-
trouble
senior tag
válasz HenkStockton #83 üzenetére
-
xhege
veterán
Lehet már kapni hozzá szilikon tokot:
-
cossie023
csendes tag
válasz HenkStockton #86 üzenetére
Ilyet rendeltem én is. Bár félek még így is előbb ér ide, mint a telefon. Megörültem, hogy lehet kapni a Spemall-nál és rendeltem is egy szürkét. Persze az nincs raktáron, így kérdéses mikor lesz telefonom... :-( Pedig a Jiayu G3C-t már tegnap kikapcsoltam, annyira nem bírja...
Talán egy ilyen tok is lesz hozzá:
[link][ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz HenkStockton #86 üzenetére
Az enyémhez állítólag lesz szilikon tok, de attól tartok, hogy sima Redmi 3-hoz való, pont mint neked. Ha igen, akkor kilyukasztom én is, de közben rendelek egy ilyet és majd ha megjön kicserélem.
-
lfgj
csendes tag
Sziasztok!
Váltottam egy e-mailt az eustock-kal a redmi 3 pro-val kapcsolatosan. Azt írták, hogy remélhetőleg jövő hónaptól már lesz készleten, de az árát egyelőre még nem tudják.
(Állati szimpatikus volt egyébként, hogy 4, azaz négy percen belül válaszoltak az e-mailemre ) -
trouble
senior tag
válasz HenkStockton #83 üzenetére
Szia! Tegnap megrendeltem, és nyilván alig várom A magyarul tudó rom-al kértem.
Egy két kérdés ami eszembe jutott:
- te rootoltad a tiedet, ha igen, hogyan
- van dupla kopp
- milyen a MIUI, én még nem is láttam olyatKöszi.
[ Szerkesztve ]
-
HenkStockton
csendes tag
-
trouble
senior tag
válasz HenkStockton #93 üzenetére
Hát köszönöm, most már a Spemallon múlik minden
Azért még ha valami eszembe jut írok, köszi ![ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
Speedtest Xiaomi Redmi 3 Pro vs iPhone 5S
Érdekesség,bár lehet az ilyen tesztek annyira nem relevánsak...
-
Orlin
addikt
Speedtest Xiaomi Redmi 3 Pro vs Xiaomi Redmi 3
Itt azért eléggé elveri a pro a simát!
Kifutottam a szerkesztési időből,sorry
-
FoxPuppy
tag
Sziasztok!
Sorry, kicsit off lesz...
Sajnos én is belefutottam a PRO verzióval abba, amibe gondolom már többen...
röviden:
Lassan 2 hete berendeltem az oppomart-ról, mivel elérhető volt [in stock] státuszban, természetesen az EU Expedited Shipping-gel. Teltek a napok se levél, se tracking number, se semmi.
Írtam levelet , elég laza válasz jött, hogy várjak má' méég....
Természetesen azóta sem semmi válasz, miután 11 nap után ismét írtam; a szokásos bullllllshittt érkezett:
Hát őőőő, igazából nem volt raktáron és most probléma van a Google szolgáltatásokkal, várjak még egy hetet minimum..... ezekhez mindössze egy elhanyagolható "sorry" társult még, semmi egyéb.Nem tudom mi a para a PRO-val, Xiaomi nem ad hozzá BL-unlock kódot,valaki használja már G.P. szolgáltatásokkal ?
Őszintén nagyot csalódtam az + agyonhájjjjpolt" (L)oppomart-ban... ha előrendelhető, akkor rakják pre-sale státuszba és árulják annyiért, konkrétan vállalható szállítási határidővel, ha meg nincs raktáron akkor meg tüntessék fel azt....Természetesen megírtam a "köszönő" levelemet az utolsó válaszukra és most itt vagyok teló nélkül
Valaki használ már ilyen telefont Google-vel ? (nem volt időm utána olvasgatni hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.