- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prinz Eugen
tag
Nem kapok smst az unlockhoz
-
senior tag
válasz Prinz Eugen #302 üzenetére
Letelt már a 10 nap? Ha nem, akkor várj türelemmel. Nekem is bő 1 hét után jött meg az SMS...
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
törölt tag
Sziasztok, Redmi 3 Pro-m van, gyári stable rom van rajta, egy problémám van vele: a képen látható módon a popupok ilyen inverz sötét módon jelennek meg.
Próbáltam újraindítani nyilván, témát változtatni, eddig sikertelen minden próbálkozás.
Valami ötlet?Szerettem volna törölni a cahce-t és a dalvik-ot, de mikor bemegyek recovery módba, csak azt írja, hogy csatlakoztassak töltőt, mikor csatlakoztatom, akkor jelzi, hogy be van dugva, de semmi nem történik. Van valami minimum akksi szint, ami alatt nem tud belépni? 46%on vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
jocoka1848
tag
Spemall rom jó erre vagy csak a sima Redmi 3-ra ?
-
fuze
őstag
-
torp
tag
Ujabb Redmi 3 verzio (Redmi 3s)
-
torp
tag
Ugyanaz mint a Redmi 3 Pro csak a Soc jobb valamivel
-
MODERÁTOR
-
ottoyes
senior tag
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #321 üzenetére
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
vizslakutya
senior tag
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
ITR1570
csendes újonc
válasz vizslakutya #326 üzenetére
Szia! Erre várok már egy ideje hogy megjelenjen, csak annyi lenne a kérdésem hogy itt hivatalos magyar nyelv ami frissül a neten keresztűl vagy olyan mint a Note hogy valami shopos megoldás van rajt.
Köszi a válaszokat -
jazzkifli
tag
Valahogyan bekapcsoltan hogy a power gomb megnyomásakor szakítsa meg az aktuális telefon hívást.
Hol lehet ezt kikapcsolni?Aláírás
-
Prinz Eugen
tag
Srácok, ha unlockolom a bootloadert MiUnlock-kal, azt írja, hogy utána az ujjlenyomatolvasó nem fog működni, ez igaz?
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Prinz Eugen #330 üzenetére
Másold be kérlek a pontos szöveget, köszi!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz Prinz Eugen #332 üzenetére
Még csak nem is arról, hanem hogy a biztonsági funkciók nem lesznek megbízhatóak, azaz akár más is hozzáférhet.
(kiszivároghatnak a személyes adataid, tartózkodási helyed, ujjlenyomatod stb)
Nagyjából ezekkel indokolták annak idején a bl zárást, ahogyan az 1. pontban írja.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Sziasztok!
Ma megjött a keszülek 7.3.2.0 LHPCNDD miui 7.3 Stable ROM-mal.
CSak angolul hasznalnam, viszont par helyen igy is ütköztem kinai irasjelekbe.1. A kerdesem az lenne, hogyha raknek ra egy GLOBAL stable romot- akkor minden angol lenne? (par kinai jel: wifi jelszot irom be es a space, enter billentyük helyen pl kinai irasjel van)
2. Hol találok global stable romot ami a PRO verziora valo (es minden müködik benne, ujjlenyomat olvaso is) Mert a simara mar talatam, de ugye azzal nem menne minden funkcio a PRO-mon.
Köszönöm
-
fuze
őstag
Szia!
Nincs Global, csak China stable és Developer. Emellett még ott van a xiaomi.eu rom, melyhez bl nyitás+TWRP szükséges. Ha szerencséd van, egy héten belül megkapod a bootloader nyitásra az engedélyt és mehet a menet. Az eu nekem tökélesen működik, egyedül az app lock nem megy ujjlenyomat olvasóval, de állítólag az EU rom developer verziójában igen! Nekem stable van.
adms.hu | UI Designer
-
frigoo
aktív tag
A Settings/Lockscreen&Fingerprint/Screen lock @ fingrprint opcióknál legyen bekapcsolva az Apply fingerprint to... alatt az app lock, majd ezután a Security app pajzs ikon beállítási (fogaskerék) alatt app lock be, unlock with fingerprint be, majd válaszd ki a lezárni kívánt alkalmazásokat.
Ha nem menne, próbálj egy újraindítást.
Nekem MIUI v7 6.5.19 DEV alatt tökéletesen megy, mint írtam elég sok appnál használom. -
MODERÁTOR
-
hevizms
addikt
válasz Viktor0610 #340 üzenetére
Most már működik.Nekem most a legujabb eu dev rom van fenn
6.5.26 -
trouble
senior tag
-
fuze
őstag
Csak olyat lehet hogy is-is. Csak ujjlenyomat nem lehet, ahogy a képernyő lezárásnál sem.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
MODERÁTOR
-
Orlin
addikt
EUSTOCK:
Xiaomi Redmi 3 PRO okostelefon
Beérkezés: 2016.06.16 Csütörtök (esti órákban)
IPAKY tokok is fent vannak már hozzá!Csak még mindig nem tudom arany vagy szürke legyen?!LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest