Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Riccsiz_h

    aktív tag

    sziasztok !

    Redmi 3s Prime, picit megkavart a MIUI 9 sajnos. Egyrészt a saját telefonom kikapcsoltam az auto-updatet mikor megkaptam 5-6 hónapja (alapból developer ROM volt rajta, vagyis Globa Beta és heti frissítések jöttek). De valamelyik manuálisan letöltött frissítést visszakapcsolta az auto-updatet valahogy így érkezett meg a 2 utolsó frissítés a telefonomra, aminek az egyike az új MIUI 9 volt.

    Ismerősömnek pedig azt jelezte a telefon hogy MIUI 8-hoz van frissítés, mindketten megnéztük mielőtt telepítettünk volna, de MIUI 9-re frissített hiába írta hogy telepítendő verzió: "MIUI 8.xx.xx".

    Problémáim, úgy néz ki az akku vesztett az üzemidőből. Időnként nem működik az ujjlenyomat olvasó, ilyenkor egy újraindítás megoldja.
    Valamint a másik nagyobb problémám hogy lehet csak én vagyok a béna, de egyszerűen a főoldaltól balra nem enged új oldalt kreálni az ikonoknak, csak jobbra lehet és azt is úgy hogy az ikonokat kihúzom a lap szélére ekkor létrejön az új lap (MIUI 8 alatt a "+" jel sokkal logikusabb és kezelhetőbb volt). De balra nem engedi sem az ismerősöm, sem az én telefonomon. Amiket még MIUI 8 alatt csináltam balra oldalakat azok megmaradtak. Erre esetleg van-e valakinek valami megoldása vagy ötlete ? Beállítások megnéztem, de nem változott a helyzet. Előre is köszönöm :R

    UI: Valaha kap majd a 3s Prime 7-es Androidot ? Mert gyengébb/régebbi Xiaomik is lettek 7-esre turbózva akkor pont ez a népszerű és jó modell miért nem ? (visszaolvasgatok a topicban biztos volt róla szó)

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Riccsiz

Új hozzászólás Aktív témák