- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
veterán
Végre nem egy vér amatőrt látni aki még a vonalat se tudja követni. Igaz volt, hogy rezgett a palánk de jó volt.
-
james001
veterán
jó verda
azért itt is van némi bénázás,vagy csak nagyon csúszós az autó?https://psnprofiles.com/kazama001
-
zazahoho
őstag
jó lesz ez ,mondjuk igazából is kipróbálnám
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
menalcas
őstag
Szép, nagyon ütős lesz a játék
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
skrabi
senior tag
kéééne de én úgyse fogok vele tudni játszani...
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
HyP3b0y
senior tag
Nem mai darab az autó, nem beszélve arról, hogy még a prototípus is gyalázat volt, így lehet nem könnyű irányítani
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
CoDWaW07
őstag
Jónak néz ki
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
törölt tag
"Tegnap Ferrárik ma Juguár van terítéken az aktuális Gran Turismo 5 videóban."
-
Ősember
őstag
úgy tűnik hogy ennyire csúszik. gondolom ezt abból, hogy amikor megpördül, akkor kapásból háromszor de a csávó azért próbált korrigálni is közben
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
plejik
addikt
A videó végén elég furán mozgott a kocsi, de végre valaki aki normálisabban ment mint 1-2 emberke. Kíváncsi leszek majd a játékra én is.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
v!ct0y
veterán
Na így néz ki egy autós játék
-
-
VictorHUN
aktív tag
Milyen szépen fut mint kés a vajban. Kár hogy pc-re nem adják ki
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
BalaNce87
addikt
-
Viktor77
titán
válasz BalaNce87 #18 üzenetére
Idézek a wikiről:
"Internally, the DualShock 2 was lighter and all of the buttons (except for the Analog mode, start, select, L3 and R3 buttons) were readable as analog values (pressure sensitive)"
Minden gomb analóg, kivéve ugye a váltógombot, start/select, és a analóg karok gombjait (mikor benyomod).
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz BalaNce87 #22 üzenetére
Nem tudom ezt mire írod, de én erre reagáltam:
"még nem láttam ps2-es joy-t aminek a hátsó gombjai nyomásérzékelősek".Mellesleg miért ne lehetne átállítani? Vannak játékok ahol előre kiosztott sémák vannak, és vannak, ahol teljesen szabadon konfigurálható az irányítás.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
BalaNce87
addikt
Hát én egy autós játéknál se láttam azt hogy átlehetne állítani az alap kiosztást, legalábbis ps és ps2-es korszakban, pc-n ez lehetséges, de szerintem nem mindegyik játékba. A hátsó gombok pedig az r2 és l2 és ps2-őn azok a gombok nem nyomásérzékelősek. Mondok egy példat van a prince of persia széria, nekem van pc-hez gamepad, és ott azt állítok be amit akarok, nem is ajánl fel alap kiosztást, magamnak kell beállítani hogy mit mivel csináljak, meg van prince of persia a 2008-as, ott alapból felismeri hogy xboxos a controllerem. Tehát régebbieknél még konfigurálható, de szerintem csakis pc-n.
-
Viktor77
titán
-
BalaNce87
addikt
De ez pc-n van nem? azon meg mondtam hogy általába lehet állítani, pl emulator segítségével. Én nem láttam ilyen lehetőséget ps-en az optionsbe, max egy kép volt a joyról és nyílakkal mutatta hogy melyik gomb mire jó, kb ennyi volt, az emulator meg más téma azzal nyilván lehet. Nah mind1 nem mintha érdekelne, mondjuk nekem eszembe nem jutott, hogy analóg karral adjak gázt, jó volt az ami.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest