Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • madrac

    őstag

    (#1876) peter76bp: köszönöm, hogy utánanéztél, akkor szerintem jó lehet mentésre az sp flash tool is, ha nem változik a partíció, de akkor lehet érdemes már megvárni valami olyan változatot amihez nem kell egyenként feltolni cwm-el a peccseket.

    (#1909) supreme7: te vagy az első akitől azt olvasom, hogy belső tárhelyre is tud menteni és telepíteni a cwm. már nem tudom mióta itt küzdöttem, hogy nem működik ez a telepítési mód, mert nincs külső sd kártyám. ezekszerint szinte senki nem tudta, ill. nem nézte meg hogy ehhez külső sd se feltétlenül kell.

    (#1975) bupemko: na hát azért a minideal-el se könnyű zöld ágra vergődni ha gondja adódik az embernek. nekem ugye meghalt az egyik akksi ami már az elején kiderült, aztán erről leveleztem velük, ment a huza-vona, először azt akarták hogy küldjem vissza kínába saját költségen, aztán nagy nehezen belementek hogy nem kell, és küldenek egy másikat. még aznap azért kaptam egy emailt, hogy most nincs raktáron, úgyhogy várjak még 2 napot. na ez volt május 31.-én. tegnap már küldtem nekik egy újabb üzenetet hogy akkor most mivan, feladták akkor? mert azóta is csönd van. erre azóta se válaszoltak. nem is beszélve a gyenge gps és a piros fotók témájáról amiket szintén megírtam nekik, hátha tudnak valami megoldást, vagy megkérdezik a gyártót. kidobhatnának rá frissebb hivatalos firmware-t is, mert ahogy elnézem ezen csak valami régi lehet, ha ez a piros fotós bug is benne van még.

Új hozzászólás Aktív témák