- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
Na ezt a hírt hiányoltam. Kena mint best indie nagyon jó mwg a returnal is megérdemelte a legjobb akciót, mert az az élmény ami abba volt harc közben, az valami elképesztő.
És nem sajnálom az it takes two tól az év játéka címet mert tényleg jó volt, minden elismerés. De milyen év az mikor egy ilyen kaliberü játék viszi az év játéka címet.
Nálam egyébként a returnal vitte ezt a címet. Ott éreztem először azt hogy milyen is lesz ez a nextgen gaming."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
vm93hun
aktív tag
De jó, hogy nem vettem meg ezek közül egyiket se, mert majd fél éven belül úgyis jön ezeknek a teljes verziója.
[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
heihachi
addikt
Egyedul a Forza fele sound design dijat nem ertem, de a tobbivel en egyetertek (mondjuk a Deathloop-ot nem jatszottam, arrol nem sok fogalmam van, max annyi amit a youtube-on lattam) es megerdemeltnek tunnek szamomra.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
hash99
senior tag
Egyetértek veled. Én se sajnálom az It takes two a maga műfajában szerintem a legjobb amit valaha kiadtak én a feleségemmel toltam végig imádtuk minden percét de valóban egy ilyen típusú játék furcsa egy év játéka címre mert ez egy réteg játék valahol. A returnallal ugyanez a baj kimaxoltam és a mai napig beteszem néha a napi challangre de a nehézsége és a genre miatt ez is réteg játék.
-
Kvelstadt
veterán
Én haverral toltam és én voltam a nővel de elpoénkodtunk a párbeszédeken és tök jól működött az a része is. A játékmenet meg zseniális volt végig.
Heihachi én a sound designt is odaadtam volna a returnalnak mert az összes effekt nagyon jó volt. Mondjuk ehhez nincs olyan jó fülem és forzat sem játszottam.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Farkassacred
őstag
Fordítva van ez szerintem, pont hogy az It Takes two a legkevésbé réteg játék cím a jelöltek között. Éppen ezért is megérdemelt a győzelme. A leginkább réteg meg pont, hogy a Returnal szerintem, azzal a furcsa játékmenetével. Sokakat taszított is, ellenben az It takes-nél igen kevés ember panaszkodott.
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
hash99
senior tag
válasz Farkassacred #6 üzenetére
Azt írtam mind2 rétegjáték. Az it takes egy csak ketten játszható platformer szerintem ez alapból csak egy rétegnek játszható.
-
gejala
őstag
Azért szomorú, hogy a Tales of Arise lett a legjobb RPG, miközben komoly problémákkal küzd és könnyen felejthető alkotás lett.
Annak fényében meg külön szomorú vagyok, hogy a novemberi Blue Reflection: Second Light nincs is a listán. Nálam simán év játéka minden tekintetben, RPG kategóriában meg könnyedén veri ezt a felhozatalt. Már a karakterek/interakciók annyira jók és emlékezetesek, amit a Tales of széria évtizedenként egyszer tud produkálni (lásd Berseria vagy Vesperia). -
Kvelstadt
veterán
Én nem játszottam a tales-el, de azt hittem hogy mondjuk a shin megami fog nyerni. Azt se ismerem, de tudom hogy nagy múltú és elég jó jrpg az is.
A talest meg is akartam venni de behánytam az alapfelállástól hogy a lányt nem lehet megérinteni mer fáj, a fiú meg persze h nem érez fájdalmat. Ez biztos nagyon jó kezdés de én ezekből kiöregedtem de nagyon."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Raijin
tag
Szerintem is megérdemli az elismerést a Kena: Bridge of Spirts.
Rég kötött le ennyire egy játék (sajnos rövid időre).
Remélem látunk még játékot ettől a stúdiótól.Live long and prosper.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest