Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piszkos-Fred

    aktív tag

    válasz Jack Oneill #2102 üzenetére

    Sok ativelo sztori van a jatekban.

    A fosztori az alapjatekhoz kapcsolodik, a jatekos (es csapata) kontra Molag Bal. Ez 5+1 zonan keresztul zajlik, a coldharbouri szokessel kezdodik es minden kuldetes a profeta barlangjabol indul.

    Ezen felul vannak a zona tortenetek, minden zonanak van egy ativelo, de az adott zonat/teruletet vegigkisero sztorija, amelyek mindig valami lokalis problemat vazolnak fel, amelyet a jatekosnak kell megoldania. Ilyen zona tortenet az Orsinium, a Morrowind, a Summerset vagy akar az Elsweyr sztorija, de ide tartozik az alapjatek 15 tartomanyanak is a tortenete.

    (a helyi aprobb kuldeteseket most hagyjuk, ahogy az egyes Cehek/Guildek sztorijatol is tekintsunk most el)

    Az, hogy a jatekos hol kezd, az mindig az adott accounttol fugg, illetve annak tartalmatol. A jatek mindig az accounton levo legfrissebb kiegeszito helyszinere pakolja be az uj karaktert. Ezert van az, hogy tavaly Summersetben szoktunk meg a romok kozul, iden a sarkanyok elol menekulunk Elsweyrben.

    Viszont az ugy nem fair, hogy a korabbi sztorikat nem tudod vegigjatszani az elejetol, ezert vannak mindig ilyen kezdo kuldetesek, amelyek az adott chaptert vagy a fosztorit elkezdik a karaktereddel ugy, mintha most erkezett volna meg tamrielre. A kultistak ugyanugy leutik a cp810-es karaktert es elvisznek Coldharbourba a bortonbe, mint a frissen krealt, Elsweyrbol/Morrowindbol/Summersetbol epp csak megszokott lvl3-ast.

    Erdemes eszben tartani, hogy a jatek teljesen open world, vagyis barmikor mehetsz barhova, es erdemes is. Nyilvan maradhatsz egy zonaban es csinalhatod a kuldeteseket ott is amig vegere nem ersz, de ugyanugy mehetsz a jelenleg elerhetol 20-30 zona barmelyikebe is, ugyanolyan erosek az ellenfelek, ugyanolyan kihivast talalsz mindenfele.

    Nemhiaba van a legtobb varosban egy rakas transport lehetoseg (szekerek, hajok, stb.), amelyekkel azonnal Tamriel masik vegeben talalod magad. Na meg ott vannak a Wayshrinek, amelyek kozul a legtobb zona elso wayshrineje aktiv es azonnal hasznalhato. Hasznos lehet meg tudni, hogy barathoz/guildtarshoz barmikor ingyen teleportalhatsz, igy erdemes megnezni a guild/baratlistat es ha olyan helyszinen van valaki, ahova menni akarsz, akkor jobb klikk a neven es "travel to...stb.". Nagyon sokan szoktak segitseget kerni abban, hogy valaki par perc alatt ugorja vegig a fontosabb wayshrineket, amit te travel to-val kovetsz es igy 10 perc alatt megvan minden, ami kellhet (foleg mondjuk Hollow City Coldharbourban, ahova csak a fo sztoriban jutsz el, de a hetvegi luxusbutor event miatt van, aki instant akar odajutni es vasarolni).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák