- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
veterán
Nekem sajnos az osszes hasonlo "top-down" jatek nem jon be, ami nem RTS.
Persze ez nem vesz el semmit a jatektol.Csak elkepzelem ezt TPS/FPS nezetben.
-
BoneDragon
veterán
Nekem az utóbbi évek legnagyobb meglepetése volt. Az az atmoszféra...úristen! Ilyennek kellett volna lennie a Cyberpunknak!
Bugok sajnos vannak, quest bugok is, de ezeket ugye lehet javítani. Gunplay élvezetes, zenék eszméletlenek...
Ráadásul PC-n van hozzá magyar felirat.
Aki teheti próbálja ki legalább xbox passban, de amúgy az árát is megéri. -
Steven
addikt
Fiammal akartam játszani pc-xbox 4napja. Online co-op menü nem is indult el PC-n sehogy . Eltelt 3 nap és kijött valami 12gb-s update , letöltötte ment a co-op hurrá . Igen ám ,de csak éppen 4 szer fagyott szarrá a game .
Szvl azt mondom hogy jó játék lenne ha nem lenne ilyen szar bughalmaz. Ebben a formában számomra játszhatatlan épp mikor kezdi magát bele élni az ember le esel valami térképről nagy szürkeség . Be akad liftbe nagy szürkeség csak a karakter látszik stb.
KB mint valami béta teszt program amit ki adtak tesztelni a népnek.Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
GodGamer5
addikt
Pc-n maxon RTX-el nagyon durván néz ki. Hihetetlen, hogy egy ilyen egyszerű játékból ilyen látványt kihoztak. Nálam nem jöttek elő komolyabb bugok.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
hitvanyalak
senior tag
Egyelőre az év játékélménye és egyben meglepetése számomra. Egyetlen bug volt amiért ki kellett lépnem és visszatölteni.
Iszonyatosan erős atmoszférája van. Nekem a twin stick, mint műfaj nehéz volt az elején, de amikor vége lett, csak néztem ki a fejemből, hogy akkor most hogyan tovább.
Igazából a sztorija nem erős (bár vannak vicces pillanatok) de annyira( fura ezt így leírni) "hihető" a világ amit alkottak, hogy én néha csak járkáltam a békés területeken és nézelődtem "szívtam magamba a cyberpunkot". A zenéje pedig fenomenális (nekem örökké a szárnyas fejvadász jutott eszembe)[ Szerkesztve ]
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
floatr
veterán
Vannak benne kisebb-nagyobb bugok, de a hangulata kárpótol. Néha duplán spawnolt egy-egy boss, vagy a boss fight beragadt, miután kinyírtam mindenkit, és újra kellett csinálni.
-
BoneDragon
veterán
válasz hitvanyalak #8 üzenetére
Én is igy voltam vele, gyakran megálltam hosszú percekre és csak ámultam mennyire jól néz ki.
-
lordEVO
tag
Nagyon adta a jatek hangulata, atmoszferaja es a zenek. Remelem javitgatni fogjak, aztan johetne valami expansion pack is kesobb.
-
A.tessz
senior tag
Az év meglepetése, messze a legjobb grafika a műfajban!
-
eL Geri
őstag
Én ugyan még csak kb. 2-3 órát játszottam vele, de az ATM-eket nem értem (még)
Van ami pl. életet ad egy kis creditért cserébe, az ok. Mit ad a többi vagy mire való, és honnan látom előre, hogy mit fog adni?[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz BoneDragon #19 üzenetére
Az elején még kell, a terminal hack képesség ugye csak később jön.
Live-Die-Respawn
-
hitvanyalak
senior tag
Így van. Bőven 500 fölött fejeztem be és a játék közepétől 2-300m-t is taxival tettem meg.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
floatr
veterán
Volt olyan boss fight, ahol jöttek a csókák folyamatosan, letelt az idő, de nem lépett tovább. Ellenfél sem volt, én meg ott kódorogtam, a boss fight zene a háttérben, és tovább sem lépett. Ilyet párszor eljátszott, és másoknak is meggyűlt vele a baja. Állítólag ilyenkor egy ellenfél a sokszáz közül beakad pályán kívül, és amiatt nem tudsz tovább haladni. Volt olyan, aki találomra kilövöldözött a kapukon, és véletlenül eltalálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest