- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
tényleg nagyon elegáns. samu vs ipod : 1:0
ezt a szexi jelzőt én sem fogom
[Szerkesztve]Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
bwoay
nagyúr
''csak MTP-t támogat''
ez nálam önmagában elég lenne ahhoz, hogy felejtős plecsnit kapjon.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
ez_meg_emaz
őstag
Uristen, az a kutyás menü... Nagyon sz@r!
Tudom hogy lehet állitani a menün de nekem ugy se jön be. Manapság már illik bövithetőnek lennie egy pmp-nek. Legalábbis én ha ujat veszek akkor csak bövithető jöhet szoba. Szal inkább az uj zen.
[Szerkesztve] -
sammiedavis
tag
Kéváncsi lennék a gyári 30 órás lejáccás a valóságban mennyi. Ez sajna nem derült ki.
Me of us one?
-
Renwick
őstag
válasz sammiedavis #4 üzenetére
Összesen nem volt nálam harminc órát a lejátszó, szal sanszos lett volna.
Egyébként sosem mérünk ilyeneket, meglehetősen körülményes és időigényes lenne erre biztos módszert találni.
üdv
R.I see you blaming each other -- And I love you still
-
bwoay
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #3 üzenetére
ez nem PMP, csak egy korlátozott videolejátszással megtámogatott DAP
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
szasza_xp
senior tag
Hát ennyiért inkább apple ....
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
törölt tag
bluetooth stereo fülest támogat ... ? ez kimaradt a cikkből. előre is köszi
-
AS
félisten
Nagyon jó de a P2 tesztet várom már nagyon na ez lesz durva cuc
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Frenky87
aktív tag
Nem vagyok elájulva tőle. Sony NW-805-öm van... nem tud sokkal többet annál...
///
-
FTeR
addikt
kevésbé béna nevet is választhattak volna. a mostani inkább gyári szám
mi a fonetikája?? jípítíten?
ipod inkább hájp, mint minőség és tudás, szal inkább ez -
Petek
tag
Nagyon testzik, főleg hogy bt sztereo füleseket is támogat!
In vino veritas
-
Shadows
senior tag
jól látom nem lehet bővíteni??
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
rudi
nagyúr
Én úgy szoktam (PH-s tesztekben egyébként ), hogy feltöltöm fullra, aztán civilizált hangerőre állítva a saját fülesével hajtom amíg szól, és óránként megpiszkálom a kijelzőjét egy kicsit. Hogy ne zavarjon, betekerem egy törölkötőbe, akkor csak annyi hallatszik belőle, hogy szól-e vagy sem
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
-
atuci
őstag
Végre elkezdtek csökkenni az árak a ''kínai ipod'' irányába, bár én még mindig sokallom, de ez az én véleményem.
Valszeg tartós tesztben kellene kipróbálnom, és akkor meggyőznének az ár-minőség arányukkal, de így látatlanban úgy gondolom, hogy inkább a nevet kell megfizetni, valamint a sokkal nagyobb marketing költségeket.Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
robekri
addikt
Hát nem adnám oda érte a 4 giges yp-t9-em!
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
arty
veterán
csak MTP = kizáró ok
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
zsiga667
addikt
100% hogy nem csak MTP-t tudnak, csak a megfelelő firmware kell rájuk.
Ezt a korábbi tesztet megnézve jól látható hogy mi is a helyzet firmware-ügyben Samsungéknál: [link] -
sztyui2
őstag
Tiszta jó. Nagyon levitték a K3(és a K5) árát ezek az új samsungok. Extreme digital újságban most láttam 4Gb-s K3-at 19990-ér. Az nagyon megéri, ha csak zenehallgatásra kell. És gondolom a 2Gb-os további 5000-el olcsóbb.
-
ddekany
veterán
Ezekben a cuccokban az a ''poén'', hogy bár elég komoly technikai teljesítmény áll mögöttük, a firmware-t mindíg teljesen dedós módon el... rontják. Pl. YP-K3-ban, az MTP-s változat (ezt lehet itthon kapni, de kis bátorsággal átműthető UMS-essé), ha nem szerepel az MP3-akban track number ID3 tag -- és az mp3-ak jelentős vagy talán legnagyobb részében nincs --, akkor teljesen elmebeteg módon, a szám címe (ugyancsak ID3 tag) alapján ABC sorrendben játsza le a számokat az albumon belül! Nem ám fájl név alapján rakja sorba, mert úgy jó lenne (''01 - blabla.mp3'', ''02 - blabla.mp3''. stb). Ez már mennyire alap dolog lenne egy mp3 lejátszónál? A programozó valószínűleg még életében nem hallgatott MP3-at PC-n, a minőség kontroll meg nem létezik vagy hasonlóképpen nem tudja mivel foglalkozik. Az UMS-es (''koreai'') firmware-ben hasonló kaliberű színvonaltalanságok vannak, de nem részletezem. Valahogy biztos vagyok benne, hogy ez a káosz a K10-ben is folytatódni fog. Mint amúgy a legtöbb hardvergyártó által készített szoftverben... nem tudnak normális programozókat alkalmazni szegények, és főleg, épkézláb tesztelőkre sem telik. Kár. És jó lenne ha végleges termékek tesztelésnél a PH!-s tesztelők ezeket a baromságokat is megemlítenék, mert sokat számíthatnak, és úgy sem javítják ki őket soha.
Amúgy, létezik ilyen flash-es MP3 lejátszóban ami tápról (többnyire AC -> USB átalakító) is használható? A K3-at ha bedugom tápra, akkor átvált feltöltős üzemmódba, azaz használhatatlan... Ez kicsit olyan, mintha a mobil nem csörögne amíg töltöm. -
rumos14
nagyúr
jó dolgokat írsz. én az elmúlt 7-8 évben mindig beír(at)om a track számot, de a korábbi mp3-jaimnál valóban előfordulhatnak ilyen ''malőrök''. nekem T9-em volt, mondani sem kell, UMS fw-rel használtam, de MTP fw-nél is van egy olyan lehetőség, hogy Browse, és akkor simán könyvtárstruktúra szerint látod a lejátszó tartalmát, benne a file-ok név szerint abc sorrendben, így ha az elsőt elindítod (01 blabla.mp3) utána szépen katonás rendben lejátsza abc sorrendben a könyvtárban szereplő összes többi file-t.
K3-ban nincs browse menüpont? a T9 sztem minden szempontból köröket ver a K3-ra, egy igazán jó lejátszó.
a kérdésedre válaszolva asszem az iAudio U3 képes erre, de esetleg járj utána az iAudio topikban. -
ddekany
veterán
A K3-ban MTP-s firmware-el (legújabb) nem volt browse. Az UMS-esben meg csak sima fájl/könyvtár böngésző van (ID3 tag szerinti nincs), viszont fájlnév szerinti, és így helyes sorrendben játsza le az MP3-akat. És manapság az MP3 jó részét nem azok felhasználója készíti, szóval... OK, biztos vmi programmal ki lehet automatikusan javíttatni a ID3 tageket, de egyrészt felesleges szívatás, másrészt a tulajok tulnyomó többsége soha nem is fog rájönni, hogy miért van az, hogy az albumai felét rossz sorrendben játsza le a cucc... Egy szó mint száz, egyszerűen nevetséges, hogy egy MP3 lejátszók terén ekkora multtal rendelkező cég képtelen egy ilyen alap dologra odafigyelni. Ja, de ugyan ezt a bénaságot láttam már láttam más (nem Samsung) lejátszónál is! Nem tudom miféle parasztok csinálják ezekhez a firmware-t, vagy milyen üzleti érdek állhat emögött...
(A fentihez képest jelentéktelen apróság, de ugyancsak tipikus bénaság hordozható lejátszóknál, hogy nem tudnak úgy albumot lejátszani, hogy a végén megálljanak, muszály ám az ABC szerint következő album első számával folytatni. Mindezt az ember csendben leszarná, ha mindeközben nem lennének szinte kötelező jelleggel olyan lejátszási módok, hogy albumon belüli véletlenszerű sorrendben lejátszás, meg album ismétlése, egy szám ismétlése, stb. Ezek mellé ugye nem férne be, hogy egyetlen album lejátszása. Egyébként a K3 MTP-s firmware-el megáll album végén (nincs is olyan lehetőség, hogy a következő albummal folytassa), UMS-el viszont soha sem áll meg (kivéve persze az ABC-ben legutolsó albumnál). Ilyesmire nincsenek opciók. Arra bezzeg igen, hogy spektrum kijelző ugráljon lejátszáskor a képernyőn (óriási haszna van ám... az album/szerző/szám cím meg alul scrollozik egyetlen sorban, mert nem fér ki), vagy ilyen kábszeres pöttyök. Egyébként mindezekről fogyasztók tehetnek, mert nem igényelnek becsületes minőséget és konfigurálhatóságot. Csak firmware kérdése lenne, gyakorlatilag semmi költséget nem jelent a gyártónak...)
[Szerkesztve] -
ddekany
veterán
''a kérdésedre válaszolva asszem az iAudio U3 képes erre, de esetleg járj utána az iAudio topikban.''
Huh... már ott bukni látszik, hogy ez pontosan 2x annyi, mint a hasonló kapacitású K3. Persze kétségetlen, hogy firmware terén sokkal barátáságosabbnak tűnik mint bármelyik Samsung YP, és a K3-al ellentétben tud felvenni is. De azóta inkább vettem egy CD walkmant kliensnek, mert az biztosan megy tápól (és jé, ez nem bassza el a sorrended... nem tudhattam előre, szóval homloktöről), és úgyis CD-n vannak az MP3-ai. Kár hogy ezeket az flash-es lejátszókat általában nem lehet 24/7-es lejátszóként is üzemeltetni tápról, mert így hogy ráfér 50 CD, kezd praktikus lenni arra is. Úgy tűnt nem csak egy helyen lenne rá igény. (Mondjuk mi van, ha K3-ból kiműtöm az akkumulátort, és ráforrasztok madzagot és rádugom egy megfelelő feszültségű AC-DC adapterre... lesz belőle asztali lejátszó, vagy csak elektroniaki hulladék? Na igen... nem merném, eleve azt sem látom, hogyan lehet felnyitni. Meg persze garancia ugrik.)
Ja, másik dolog amit PH! tesztekben érdemes lenne megnézni, hogy megy a rés nélkül az MP3 lejátszás. Ez megint olyan dolog, amit általában sehonnan nem lehet megtudni, pedig mixeknél pl. zavarja az embereket ha nem. Persze aki mixeket hallgat az megérdemli a sorsát...
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
Az iAudio U3-at lehet járatni hálózatról (vagy USB-ről), és közben még az is beállítható, hogy töltse-e az akksit vagy sem.
''... a rés nélkül az MP3 lejátszás...''
A ''gapless'' lejátszás sajna nem divat. Én két (na, jó három) lejátszóról tudok, ami képes erre: Rio Karma, iAudio X5 (Rocbox-al) és az iPod Nano ha bejelölted előtte az iTunes-ba, hogy mely számokat ''kezelje'' egybe. -
rumos14
nagyúr
a megoldás nagyon egyszerű: utána kell olvasni, megfelelő helyen meg kell kérdezni, hogy mit is tud pontosan a kinézett lejátszó. és ha ilyen hiányossága van, ami téged ennyire zavar, nem kell megvenni.
vicces amúgy, mert amit a hsz-ed második blokkjában írsz, azt is tudják az iAudio-k. tehát beállíthatod egyrészt a lejátszás módja (normál, shuffle, akármi) és hogy ez mire vonatkozzon (boundary asszem a megnevezése), ez lehet könyvtárszinten is.
nekem a T9 amúgy nagyon bejött, de amit írtál, én is hiányoltam, hogy az adott szám adatai kicsit jobban átláthatóan jelenjenek meg.
a kábszeres animációkat pedig - gondolom a K3 esetén is - lecserélheted album art-tal, ami persze szintén nem egyszerű művelet.
az U3 azért nem kerül 2x annyiba, de látod, megvan az oka, hogy miért kerül többe -
ddekany
veterán
''a megoldás nagyon egyszerű: utána kell olvasni, megfelelő helyen meg kell kérdezni, hogy mit is tud pontosan a kinézett lejátszó. és ha ilyen hiányossága van, ami téged ennyire zavar, nem kell megvenni.''
Na ja. Ezzel csak két gond van:
- Általában vagy nem létezik ''a megfelelő hely'' ahol ilyesmiket megtudhatsz, vagy nehéz megtalálni (és sokáig tart megtalálni). Azaz, a megoldás sok esetben legalábbis nem ''nagyon egyszerű''. Ezért is lenne jó, ha a PH! tesztekben jobban kitérnének az efféle részletekre, ha már a gyártó titkolja őket...
- Ha egy adott szívatás a legtöbb MP3 lejtászóra vonatkozik (pl. hogy tápról nem megy), akkor erősen leszűkül a választék. És sokszor elő áll az eset, hogy nem is lehet normális terméket venni adott kategóriában (mint pl. MP3 lejátszóból), vagy ha igen akkor elmebeteg áron. (Ebben a versenyszámban a PC házak szoktak tarolni... ''Nem fizetsz köcsög? Akkor csak pici lyukakat fúrunk a ház hátuljára a ventillátortnak!'' Kiváncsi vagyok MP3 lejátszóknál hogyan megy ez... vajon, ez most ''Nem fizetsz, gecó? Akkor elb...uk a firmware-t!'' vagy ezek tényleg ilyen hülyék? Mert, OK, zsaroljon meg a Samsung... na de milyen drágább készülékük van akkor, ami már nincs elrontva??? És honnal látná az egyszeri vevő, hogy na az a típus már nincs, ha nem árulnak el részleteket a saját termékükről? Ez a probléma úgy általában igaz rengeteg műszaki cikkre.)
''az U3 azért nem kerül 2x annyiba, de látod, megvan az oka, hogy miért kerül többe''
Valóban úgy látszik ott a firmware irtói nem szartak a munkájukra, meg használtak már MP3 lejátszót is (meg nem kényszerítette őket a vezetőség olyan perverzitásokra, mint az MTP használata UMS helyett, ami mögött én valami Microsoft paktumot sejtek). Ez értékelendő manapság, és ezt sajnos nem viccből mondom. Egyébként 20e a 4G-s YP-K3 ott ahol a legolcsóbb, Cowon U3 4G-ből meg nem láttam 40e alatt sehol, szóval 2x annyinak tűnik.
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
a megfelelő hely lehet a ph! fórum, van pár emberke aki segítőkész és még vmiféle tudással is rendelkezik.
a teszt lehetett volna részletesebb, az tény. az MTP érdekes dolog, sztem olyan emberípus is létezik, aki kifejezetten jobbnajk tartja mint az UMS-t. sajnos ma már a lejátszók nagyobbik része ezt használja...
megint csak a T9-cel tudok példálózni, na azt rendesen megcsinálták. de biztos csak elhatározás kérdése, nem igaz hogy samuék a K3-hoz nem lennének képesek UMS fw-t kiadni.
szóval te is vettél a kedvezményes akciós 20k-s 4 gigás K3-ból? nem sokáig tartott az akció. -
ddekany
veterán
''az MTP érdekes dolog, sztem olyan emberípus is létezik, aki kifejezetten jobbnajk tartja mint az UMS-t''
Végül is, ha majd szinte minden PC ugyan úgy azonnal felismeri, mint most az UMS-es eszközöket... és előbb utóbb ez lesz. De most még nincs ez, és addig is bosszantó, mikor egy gyártó nem ad választási lehetőséget.
''nem igaz hogy samuék a K3-hoz nem lennének képesek UMS fw-t kiadni''
Egyébként képesek is, mert vannak olyan országok (Oroszország, Korea, stb), ahol UMS-esek a K3-ak. Egy kis ügyeskedéssel (azaz elvileg nem lehetne) az itthoniakra is felírható az ottani firmware, ami egyébként tud angolul és magyarul is.
''szóval te is vettél a kedvezményes akciós 20k-s 4 gigás K3-ból? nem sokáig tartott az akció.''
Ja, hogy ebből nem lesz rendszer? Akkor visszavonom, és 32e K3, tehát csak kb 1.5x drágább az iAudio U3. Egyébként nem volt odaírva, hogy akció, teljesen rezzenéstelen arccal adták ennyiért. -
ddekany
veterán
Én feltettem (azért is tudom, hogy az is elég hanyag munka). Csak elvileg nem tehetném fel, pl. a firmware frisítő amit letölthtesz a samsungtól nem engedi. Szóval nem akartak választást adni (és átlag felhasználó nem is hiszem, hogy fel fogja ügyeskedni a UMS-es firmware-t).
-
rumos14
nagyúr
nekem sem a Samsung által engedélyezett módon sikerült firssítenem a telómat WM6-ra.
vagy pl. az iRiver H10 mp3 lejátszómat is csak trükkel lehetett UMS képessé tenni.
Creative mp3 lejátszóra csak trükközve tudtam feltenni az európai fw-t ami nem tartalmaz hangerőkorlátozást.
and the list goes on and on and on -
peehee
csendes tag
Hello!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez illetve a Samsung yp-k3 között hanzgásilag mekkora különbség van?
(illetve firmware-ileg ezzel mi a pálya?)
Köszönömpih1
A4es rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném.
-
Lezhawer
csendes tag
Én kb 1 hete vagyok ennek a lejátszónak a birtokában, gondoltam megosztom a tapasztalataimat...
Előtte egy Mpio Fy500-asom volt, mely rossz mérnöki tervezés következtében vált eladósorba.. (mindig letört az a *** elemtartó fedél pöcke ) hát ahhoz tudom hasonlítani leginkább...vagyis csak hangzásilag talán
Na de térjünk a tárgyra..
A kinézete sztem igen kúl, nekem sokkal jobban bejön mint pl a trendi iPod-oké. Nincs telipakolva felesleges gombokkal, letiszult a formavilág, Samsung felirat is csak elrejtve fedezhető fel. Viszont az ujjlenyomatok megjelenése a kezelőfelülten elkerülhetetlen. Mellesleg itt említeném meg hogy egy védőtok elfért volna még a csomagolásban, mert mivel azért el van látva valamiféle védőréteggel nem hiszem hogy ha egy zsebbe hordanám a kulcsommal az egészségesen hatna a tükörsima felületre
A kijelző szerintem az egyik erőssége, meglepően szép éles képe van, 320*240es felbontás pedig bőven elegendő. Igaz csak 2"-os de valljuk be, hogy nem is fért volna el nagyobb mert az a méret rovására menne és feltételezem senki sem akar egy féltéglát a zsebében hordani mp3 lejátszó címszó alatt Zene klippek és kisvideók lejátszására nagyon jó, télleg egész élvezhető a minőség (persze nem egy mozihoz viszonyítva) még akár filmbe égetett feliratot is el lehet olvasni igaz nagy koncentrálást igényel inkább csak az elvetemültebbeknek ajánlom, de a lényeg hogy az is olvasható. Viszont egy szinkronos filmet bármikor meg lehet nézni rajta.
Hangzásában én nem találtam semmi kivetnivalót, nagyon jó és a 7 sávos equalizer bárkinek segít a kívánt hangzásvilág eléréséhez ha a gyári hangképek között nem talál magának megfelelőt. Ezen felelül még találunk egy opciót ahol pluszba 3D hangzás és basszus állítható, ez nekem nagyon tetszett. Régi Mpio-mhoz hasonlítva sokkal jobb, ott néha még a hangerővel is voltak problémák, nem beszélve arról hogy magasabb hangerőn nagyon torzított ( gyári fülessel) Ez a probléma azonban itt nem áll fenn...még a hozzáadott fülessel sem
Firmware ügyileg rendben van, úgy érzem az alapvető funkciókat kifogástalanul ellátja mint pl az mp3 lejátszás, bár elfért volna még egy két extra menüpont. Id3 tag-ek alapján is lehet számkat keresni de a Music Browser is rendelkezésünkre áll. Hát én inkább utóbbit használom és szerintem sokan ezt fogják inkább Egyszóval van mit javítani de Samsungéknál ez ügyben nincsen tétlenkedés. Elvileg létezik UMS-es firmware is hozzá amit én egyelőre nem próbáltam így nem tudom hogy müködik-e. A kutyás menü is lecserélhető ha valakinek nem tetszik.
Véleményem szerint ez egy nagyon jó lejátszó, legalábbis ebben az árkategóriában. Sokaknak nem tesztik ez a kezelőfelület, de ez is szubjektív meg lehet szokni, viszont nagyban hozzájárul ehhez a formához. Ami nagyon tetszett hogy egy 2 órás mp3nál is pillanatok alatt oda tudok tekerni ahova szeretném köszönhetően a folyamatosan gyorsuló keresésnek, ami az Mpio-n megint egy rémálom volt. Az aksija jól bírja, le nem mértem de megfelelő ideig számomra.
Ezzel a közhellyel élve: mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
vili13
őstag
Ez a T10 állítólag képes Bluetooth headset-ként funkcionálni, vagyis mobiltelefonnal párosítva hívásokat fogadni és kezdeményezni, a fülhallgató és a beépített mikrofon használatával. (Bár azt is olvastam, hogy ezt csak egy későbbi firmware fogja engedni.)
Meg tudod ezt erősíteni? -
Lezhawer
csendes tag
Nos, nekem egy Motorola V360-m van, próbáltam párosítani őket, a telefon meg is találta de nem sikerült a kapcsolatot létrehozni ...mondanom se kell nem a gyári flash van a telon, rég lecseréltem 1.8as Yuetre. Bár nem tudom mennyi köze van a dologhoz, lehet semmi..
Amugy angol oldalon olvastam ilyet én is...ott azt írják hogy csak párosítani sikerült a telefonnal semmi más...viszont egy novemberi firmware-ben már müködni fog minden , elméletileg...
hát aztán majd meglátjuk...
-
Lezhawer
csendes tag
Na...pakoltam fel olyan mp3-akat amiben egyáltalán nincs Id3 tag, csak a file nevekben szerepel hogy hányadik szám az albumon.Nekem spec nem volt problémam azzal hogy össze vissza játszaná le. Szépen ahogy az albumon rajta van, úgy következnek itt is a számok. Én inkább a File Browser-t használom ami K3ból hiányzik pedig sztem sokkal jobb.
Normálisan rendezi a számokat úgy mint a Total Commander, és ha innen indítom el a számot akkor szépen játsza mindig az utána következőtAmugy asszem az 1.20as firmwarebe má playlist-et is lére lehet hozni.
No, de vessünk egy pillantást az új 1.29es firmware
-
ddekany
veterán
Jól hangzik! De, ha biztosra akarunk menni, akkor érdemes ki próbálni, hogy ha nem fájlnév ABC sorrendben másolod fel az MP3-akat, akkor is sorban lesznek-e. Tehát pl. először felmásolod a 02-valami.mp3, és időben utána a 01-valami.mp3-at. Láttam már ilyet, hogy azt hitted jól csinálja a lejátszó, aztán kiderült, hogy felírási sorrendben játszik le, csak a Total Commander-ben ugye alapértelmezésben ABC szerinti sorrendben van, és azért lett csak jó.
-
swoody
senior tag
Hello.
Valaki akinek van ilyen készüléke legyen szivesen irjon pozitivumot és negativuomot ha lehet sokkat.
És ha valaki ismeri a meizu m6-ot akkor letudná irni hogy mi a különbség e 2 készülék között.
És hogy hol lehet t10-et venni? -
amse
csendes tag
Hi!
Találkozott már valaki Eu-s UMS-es firmware-el?
Én még nem találtam Eu-sat, de nem tudom a másik működne e az itthon kapható lejátszóval...üvd, amse!
-
snoopafella
csendes tag
Hali! Van ebben a készülékben AVLS (hangerő korlátozás)...?
Jó lenne tudni.. nem mindegyKöcce
Snoopa
-
Lezhawer
csendes tag
válasz snoopafella #48 üzenetére
Igen van benne... de van olyan ember aki ezt használja?
-
sznory12
csendes tag
Karácsonyra szeretnék egy Samsung YP-T10-t kérni....remélem megkapom
Nekem ez jobban tetszik, mint az iPod Nano, mivel az nagyon drága és nem tud többet, mint a Samsung...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wifi+5G (garis)
- Dobozos Új DELL XPS 13 9315 2in1 /i7-1250U/16 GB Ram/512 GB SSD/ 4K UHD IPS
- MSI MPG A650GF 650W Gold Moduláris Tápegység
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest