Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Coyote2000

    őstag

    válasz troland26 #1441 üzenetére

    troland26: lásd az 1423-as hozzászólást...

    NewmanHD: Hidd el én végignéztem a teljes létező repertoárt, sőt, még külföldieket is nézegettem, nekem is hasonló igényeim voltak, beleértve az utólagos eseményjelzést is. Az egyetlen alternatíva a Moto L7 után a 6300 lehetett. A Moto L7 minden egyes elvárásodnak megfelel, kivéve azt, hogy nem Nokia, no meg a kijelzője is hiába tűéles, "csak" 262k színű, és 176x220-as (de tűéles, mert kicsi).
    Az egyetlen alternatívám a 2007-es év telefonja, a Samsung U700 lett volna, de nekem nem kell a lötyögősdi szétcsúszásnál, és nem kellenek a csúnya kopások meg a sérülékenység sem. Na meg a Nokia terméktámogatása messze a legjobb Samsunghoz képest... És akkor még az árat és a fémházat nem is említettem.
    Neked ez kell, hidd el, meg leszel vele elégedve. ;)

    8 éve van mobilom, a legtöbbet (másfél év) a 8210-esemmel bírtam ki, utána félévente/3 havonta cseréltem a telefonokat, mire 5 év után megtaláltam a Moto L7-est. Nagyon szerettem, de a 6300 elég jó volt ahhoz, hogy lecseréljem. Most úgy érzem hogy sokáig hű társam lesz, főleg ha az akkugondot is meg tudom oldani (BL-5C-vel)...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák