- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
A multija valami borzalmas. Olyan szinten laggos... A legviccesebb amikor haverommal versenyeztünk és mindenkit agyonlőve az első helyen futottam be... jah...szerintem ... a végén meg kiírta, hogy 6. lettem. Hogy a fenébe?!...Haverom meg mondja voice chat-en, hogy ...de hát végig utolsó voltam.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
elithun
őstag
A végén a 69 pontszám? Mert, ha igen, akkor egy nyilvánvalóan unalmas játéknál csodálom, hogy 50-et megkap.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Wlac
Ármester
Ugyanez volt nálam is. Amikor pár hónapja ingyen adta a PS+, már akkor alig talált multit, ráadásul tele volt cheaterekkel, ha pedig ki is fogtam egy-egy normálisabb embert, aki ellen játszhattam, belerondított az összképbe a borzasztó lag és általad is említett teljesen random helyezéses hiba.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
pengwin
addikt
Re-Volt, te vagy az?
Üdv, pengwin
-
athomi
veterán
Egy felújított Wacky Wheels-ért vagy egy Crash Team Racing-ért jobban oda lennék, mint ezekkel a gyenge próbálkozásokkal.
[ Szerkesztve ]
-
PiTM0N
tag
Többek között a Blurön is dolgoztak- akkor köszönöm viszlát!
Semmilyen csalásvédelmet nem tettek a játékba, nem volt benne chat, voip, report, vagy barátok rendszer. Nagyon király kis játék volt a Blur, csak játszani nem lehet vele neten, amit a legit userek hetek alatt meg is tanultak és kihalt a játék teljesen.
Ennek fejében nem tudom, hogy most miért lenne jobb ez a játék pécén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest