Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostie
tag
Sziasztok,
A modaco fórumán próbálkoztam már a kérdéssel de ott sajnos nem kaptam választ.
Korábban csak a gyári 1.5-ös és a 2.1-es romokat használtam, az első custom amit feltettem az flb 1.4.1.
Olyan problémám van vele, hogy nagyon gyorsan kilövi a háttérben futó programokat. Amíg a gyári romok 99%-ban nem lőttek ki bizonyos alkalmazásokat ez a rom gyakorlatilag minden esetben bezárja.
Erre keresnék valami megoldást.
Próbálkoztam az a2sd memória paramétereinek változtatásával de nem hozott sikert.
A modaco oldalán talátam egy flb-default.zip fájlt ami elvileg visszaállítja a gyári memóriakezelést, viszont ehhez nem láttam leírást hogy hogy kell ezt feltenni?
Flashelni kell?Illetve ha ezt felrakom, az törölni fogja a telepített progamokat és beállításokat?
A teljes újratelepítést szeretném elkerülni ha lehetséges.Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv
Gho -
rhen
senior tag
válasz ghostie #13605 üzenetére
AutoKiller alkalmazással tudod állítani a memóriakezelő paramétereit. Minél kisebbre állítod, annál később lovi ki az alkalmazásokat.
Az flb-default.zip-et flashelni kell, igen. Nem töröl le semmit a telefonodról, se alkalmazást, se névjegyeket, se sms-eket. (kivéve, ha wipeolsz előtte)
[ Szerkesztve ]
-
bucsupeti
senior tag
válasz ghostie #13605 üzenetére
Ahogy Rehn is írta nem töröl semmit, csak visszaállítja az alap memóriakezelést, tehát a te problémádat elvileg megoldja.
A flash-elés előtt nem kell wipe-olni! Nem tudom mennyire értesz hozzá, a lényeg hogy ne wipe-olj, hanem csak a flash from zip-et csináld meg, aztán reboot.[ Szerkesztve ]
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
Watt25
veterán
Hmm... Működőképes Froyo?
Mármint képes futni a leírás szerint. Kezdetnek bíztató.
Bár én még mindig azt mondom, hogy tökéletes 2.1 kéne inkább. (Mondjuk swap support-tal.)Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Eclips21
őstag
["Engineering mode codes and apps on Android 2.1"] én kipróbáltam a kódot elfogadja, de az appok közt nem találtam semmi lehet csak alap 2.1el jó?
#(13609) Watt25
kipróbáltad? én nem merem feltenni pedig tökre megnézném
[ Szerkesztve ]
-
-
-
llaszlo
veterán
Ha minden igaz így lehet megosztani PC-ről a telóra netet USB-vel.
Holnap kipróbálom. Ahol most vagyok úgysincs wifi.[ Szerkesztve ]
-
RatSon
aktív tag
ha valakinek lenne kedve segíteni AutoKiller vagy Autorun Killer fordításban, ne habozzon csatlakozni
http://crowdin.net/project/autokiller/invite
http://crowdin.net/project/autorun-killer/invitemobiwia.com - AutoKiller Memory Optimizer, Autorun Manager, GPS Status
-
szente
addikt
most modemként használom a telefonomat.a gép usb portjára van dugva és ugye így tölti közben a telefont.na már most a modem funkción kívül semmit nem csinálok vele,és kb 1 órája 51%-on volt az aksi,most 39%-on.még jó hogy tölti!
-
bucsupeti
senior tag
Tudtok valamilyen megoldást arra hogy a kijelző ne mocskolódjon annyira? Biztosan velem van a baj, mert a kollégámnak csodszép tiszta a kijelzője. Az én kezemen a bőr enyhén zsíros és ez a képernyőre rakódik. ha megtakarítom akkor szép, de amint hozzáérek azonnal ott a pacni, vagy a csík. Nincs valami olyan tisztítószer, vagy akármi, fólia stb amin nem tapad meg a kéznyom?
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
szaboknak
aktív tag
Szerintem akinek elég a kb 50 mb hely a telón az jobban jár ha felteszi az eredeti tre romot:
http://tre.se/Global/dload.rar
Minden eredeti benne és villám gyors nincs Fc bármit is csinálok annak ellenére,hogy csak 15 mega üres hely van a készüléken úgy tele pakoltam,előtte szinte minden romot kipróbáltam de egy sincs ilyen stabil és teljesen eltünt a t-mobil a készülékről.Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
impalaman
aktív tag
Megjelent egy újabb build (0.31) a Modaco-s 2.2-ből, az előzőhöz képest annyi a változás, hogy működik a hang. A kamera, wifi és a forgatás még mindig nem működik. Akit érdekel innen letöltheti.
[ Szerkesztve ]
-
Mattheo
tag
basszus nem tudja valaki mi lehet a baj?
feltettem a tre féle alap ROM-ot, de azóta nem ismeri fel az XP a Pulse-t, így nem megy rá a custom recovery.
-
Eclips21
őstag
FLB v1.5 ma jött ki
-
Watt25
veterán
T-Mobile UK forumról egy bejelentés:
"Hi,We want to give all of our customers a great experience when they use our products and services. After receiving feedback on the recent T-Mobile Pulse Android 2.1 software update we've decided to suspend it temporarily. We're working with the phone's makers on an updated version which is expected in October.
Any customer experiencing issues with the Android 2.1 update on the T-Mobile Pulse should reinstall the December 2009 Android 1.5 software offered on our help and support website here.
Regards
Stefan
Forum Team"Röviden a lényeg:
Tudjuk, hogy szar lett a 2.1-es update, ezért szedtük le a honlapról. A gyártóval közösen dolgozunk egy stabilabb verzión, amely októberben várható. Addig tegyük vissza a decemberi 1.5-öt.
Arról persze nem szólnak, hogy nem lehet TimeMachine nélkül visszarakni a decemberit.
A lényeg, hogy lesz még hivatalos újabb verzió. Talán vannak még csodák.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
impalaman
aktív tag
válasz Watt25 #13640 üzenetére
Tökéletes 2.1-et lehetne összehozni, ha meglenne a kernelforráskód. Aztán az Android 2.1 forrásából fordítana valaki egy romot, és kész is lenne a tökéletes 2.1. Amúgy elviekben az Android 2.1 működőképes lenne a 2.6.27-es kernellel is, aminek a forráskódját még régebben kiadta a Huawei, viszont egyrészt a drivereket is portolni kellene, másrészt pedig nem tudom, hogy mennyire lenne stabil a dolog. Annyit mondok, hogy egy próbát mindenképpen megérne, csak kellene valaki aki ért a dologhoz és van ideje ezzel foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Gloob
addikt
válasz Watt25 #13640 üzenetére
Nem hinném hogy csak Te egyedül örülnél egy jó 2.1-nek. Szerintem mindenki jó néven venné ezt. Egyébként kérdezzétek meg a T-Mobilt a Twitteren, hogy ők nem szándékoznak esetleg követni az angol példát?
Egyébként az a rom ami nekem jelenleg fent van, az én igényeimet telejesen kielégíti.Samsung Galaxy A52S
-
rum-cajsz
őstag
Nem tudom érdekel-e bárkit is, de kicsit ráértem, és haladtam megint a "The Ultimate Pulse owner Guide" fordításával.
Közben a prohardver szerkesztői úgy itélték meg, hogy ez nem a cikk kategóriába tartozik, így átkerült a személyes bejegyzéseim közé.
Itt a tartalomjegyzékFelkerül majd szépen kicsinosítva, és stilizálva Laci oldalára, és akkor majd öröm és bodottá!
[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Gergő_
őstag
létezik az Universal Androot-hoz hasonló app Pulse-ra?
-
Joeker67
aktív tag
Üdv!
kis segítség kellene: a dalvik-ot szeretném visszatenni az sd-ről a teló memóriájába, de sehol nem találom a keresővel, hogy mit kell ehhez beírni a terminalba.
valaki írja meg pls!!
köszönöm -
NPeete
tag
Üdv! Szeretném beállítani a Pulseom az android sdk-hoz fejlesztői telefonként. Windowson, Eclipse alól szeretném használni. Tud valaki leírást mutatni/elmondani, hogy hogy kellene ezt így beállítani, ha egyáltalán lehetséges?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Most vettem egy ilyen okostelót, használtan
Hogyan tudom megnézni, melyik android, és rom vannak fent?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest