- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZEN1TH
őstag
válasz sagesz93 #11903 üzenetére
Vagom, csak gondolom minel tobb mindent telepitesz es ebbol adodoan majd hasznalod oket egyszerre annal jobban fogy a ram. Ezert irtam hogy sok mindent nem hasznalnek rajta, es valszeg nem is futtatnek rajta sok mindent egyszerre. 2.1 amugy mennyit eszik kb?
gergő: Nem annyira fontos, de így képről szebbnek tűnik. Amiért jobb lenne ez a redbull cucc hogy pannonos, mert van ilyen csaladi csomagom bnommel.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
sagesz93
addikt
válasz ZEN1TH #11905 üzenetére
Hát 2.1 alatt 20-30 mb marad a programok számára.
És kb. 30-tól zökkenőmentes a működés
De elvileg a galaxy spicában is csak 128mb ram van, és 50-60 mega a szabad ram...
amúgy, én is vodás kártyával használom a t-s telefont, szóval a függetlenítés megoldható(elég egyszerűen)[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Task killer nélkül vidáman használom. 2.1 alatt nekem már egyáltalán nincs szükségem task killerre, pedig elég sok appot és widgetet használok. Átlag 20- 25 mega szabad ram van.
-
-
szente
addikt
válasz llaszlo #11912 üzenetére
hú már nagyon sok információ jutott mára az agyamba.gondoltam megnézem hogyan kell frameworkot csinálni.nagyon sokat olvastam utána,láttam ez nekem túl bonyolult lesz,hagyjuk...jó akkor hátha a portolás egyszerűbb lesz.megint sok olvasgatás,bonyolult lesz,hagyjuk...esetleg framework módosítás?hülye vagyok ehhez is...
egész nap ezekkel foglalkoztam.hozzá teszem azért is bonyolult nekem nagyon,mert az ezzel foglalkozó anyagok nagy része angol,azt meg nem annyira vágom...
lenne egy raklap ötletem,de nem tudom megvalósítani.
egyébként az app frissítést simán beáldoznám.max ha valami nagyot fejlődött akkor megcsinálom kézzel.
amúgy én is olvastam alternatív megoldásokról,de ha jól emlékszem azok bonyolultabbak voltak ennél,ráadásul nagyrészükhöz plusz progi kellett a telóra.
-
Mixx
csendes tag
Kész röhely...
a Paul féle 1.7-essel tökéletesen ment a navigáció (igo is)
Most a 2.1 es van fent és sem a pulson lévő alkamazások sem az Igo nem talál müholdat. (két napja vallatom).
Tudtok megoldást ?? -
senior tag
Sziasztok!
Bluetooth kérdésem lenne. Felraktam a gyári 2.1-es frissítést. Megörjített a lassúsága.
Felraktam a flbmod_v1.0beta5.1 custom ROM-ot. Nagyon tetszik, egy dolgot kivéve. Nem megy az A2DP. Kapcsolódik az autós kihangosítómhoz, a hívások szépen mennek, a zene meg már nem. A gyárival teljesen jó volt. Ötlet? Melyik ROM-ot kéne feltenni? A gyárit tutira nem teszem vissza. -
Watt25
veterán
Undorító dolog ezt a tanácsot adni, de saját tapasztalat, hogy felraktam mégegyszer a 2.1-et és utána jó lett...
Próbáld meg, hogy újra installálod az egészet. Nekem valamiért bejött.
Ez után Google Maps működik, Waze működik, Maverick működik, MapDroid működik.
CoPilot nem működik. (Senkinek sem.)Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Mixx
csendes tag
válasz CoolBoy323 #11915 üzenetére
Persze, az is a Paul féle
-
llaszlo
veterán
Ja. Paul féle ROM-ot nagyon rövid ideig használtam csak. De vanillán mindegyiken ment. Az enyémen tökéletesen megy.
Sygic 10 Pulse-on
Viszont a reinstall nem hülyeség.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
arnoid
csendes tag
válasz KonzolKartel #11924 üzenetére
Engem a névnapomon már a sírás kerülgetett.Mindig szoktam kapni 10-12 köszöntést sms-ben,ezzel szemben idén csak 3-an üdvözöltek így,aztán napok,hetek múltán derült ki,hogy nem érkeztek meg.Aznap 8 eltűnt sms-ről tudok.
Persze mindenki kiakadt rám,hogy meg sem köszöntem a köszöntést.A magyarázat nem volt túl meggyőző; bocsi Pulse-om van.
Ha nem érkezik megoldás,akkor sajnos le kell cserélnem,mert a munkámban is konfliktusokat szül.Mit szólna a T,ha erre hivatkozva mindenki visszavinné? -
akos727
senior tag
Én a gyári sms programmal meg a handcent smsel is minden sms-t megkapok.
Egyszer fordult elő, hogy nem kaptam meg de akkor úgy emlékszem Paul romját használtam, ami számomra használhatatlan volt.
-
őstag
-
CoolBoy323
nagyúr
lehet, h pl én sem kapok meg smst, csak nem tudok róla?
nekem még ilyen panaszom nem volt (kopkopkop) de ha lesz, tuti telócsere
-
Lufoo
csendes tag
nekem is volt mar olyan, hogy kb 5ora kesessel jott meg az sms. de olyan nem volt, hogy elveszett.
miert nem hasznaltok task killert? nekem ha lassul a telo akkor szoktam kiloni a futo progikat es aztan minden ok.
[ Szerkesztve ]
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
-
Vikt0r
aktív tag
Üdv
Az lenne a kérdésem, h pulse mini-re letöltöttem az ndrive-t a marketból és felraktam. De térképet nem akarok vásárolni mert már van egy Magyarország térképem. Ezt a térképet, h tudom megyitni az ndrive-vel?
-
llaszlo
veterán
Nekem nem volt még elveszett SMS-em. Késés meg már a régi telóimon is volt. Szóval ez lehet a szolgáltatók sara is.
ÉS MÉG MINDIG NEM HASZNÁLOK TASK KILLERT! Nem is kell pedig elég sok app van fent. De a teló kilövi ami neki nem kell és nincs lassulás. Szóval még mindig nem értem, hogy mire ez a nagy task killer mánia 2.1 alatt. -
NPeete
tag
Hello!
Nem fogom végigolvasni a fórumot (remélem a hossza miatt azért megértitek...), de akadt egy kis problémám. Próbáltam felrakni a telóra a 2.1es MCR romot, de az a2sd nem működik. Gondoltam lehet köze van ahhoz, hogy az amon-ra recovery a dalvik-cache és az ext partíció wipeolásánál is hibát írt ki, miszerint nem végrehajtható, csináljam meg adb konzolon keresztül (erre rákerestem, valahol azt olvastam, hogy ez bug, igazából megcsinálta - van egy olyan érzésem, hogy nálam mégsem...).
Valami tipp, javaslat? -
n00n
őstag
Kezd elegem lenni a 2.1-ből, eléggé idegesít a lassúsága, a sok T-s sz@r ami benne van. Szerintem nem sokára felrakom llaszlo ROMját.Várható mostanában új verzió? Mert akkor azt megvárom.
-
janez
aktív tag
-
NPeete
tag
közben most néztem gpartedben, nem is volt ext partícióm, nem csinálta meg ez a köcsög amon-ra...
Csináltam egy ext partíciót, rom újraflashelés nélkül működhet még az a2sd? (amúgy nem nagyon akarom lecserélni ezt a stock romot, úgyis bejön a sötétszürke-magenta szín )[ Szerkesztve ]
-
kecz
aktív tag
válasz llaszlo #11910 üzenetére
Najó, de neked azért nem lassul be, mert a2sd-t vagy a2sd+ -ot használsz nem? Szóval a progik nagy része a memória kártyádon van, nem? Ha jól tudom, neked egy (nemtom milyen gyors, de gyors) microSDHC kártyád van.
Nálam, ha akármiylen romot teszek fel, akkor egy idő után belassulnak a dolgok. A2sd-t vagy a2sd+ -ot nem használok (legalábbis tudtommal, lehet, hogy alapból oda teszi a rom a dolgokat, de nem hiszem), mert egyzser próbáltam, ha jól emlékszem az a2sd+ -t és így maguk az appok lassultak, nem pedig a töltési idők. PL: a Labirynth-ben a golyó érezhetően lassabban gurult jobbra-balra. Egyébként nekem egy SanDisk 2gigás microSD-m van (ami egyébként eladó ) és a LCR 1.8 van msot jelenleg fent. Eddig nem érzékeltem lassulást, igaz még nem is raktam fel vagy csak 20-30 appot. Internal memory: 39/80MB. Egyébként msot tervezem én is, hogy veszek egy microSDHC-t és akkor már bátran pakolgathatok rá mindent. Remélem nem írtam egetrengető butaságokat, ha mégis, akkor előre is elnézést és persze javítom is magamat. -
NPeete
tag
válasz llaszlo #11940 üzenetére
Elnézést kérek, kicsit elkapott a hév.
Ennek ellenére foggalmam sincs, hogy mi a baj, most is backupban újrapartícionáltam a kártyát (0 swap, 512mb ext, maradék fat), majd miután kész, felcsatolva a kártyát a gép csak 1 partíciót lát, és a telefon is aszerint viselkedik.
szerk.: amúgy azért partícionáltam újra, mert mikor gpartedből megcsináltam a partíciókat, a telefon a fatot nem ismerte fel. Rámentem, hogy formázza le, ezzel megint eldobta az extet.[ Szerkesztve ]
-
NPeete
tag
válasz sagesz93 #11943 üzenetére
hmm, értem, de attól még a recoveryvel sem tudok vele semmit sem csinálni... se wipeolni, se javítani, se semmi.
Neked úgy is működik az a2sd? Nekem úgy nem igazán akart, legalábbis az iGo elfolgalta a maga helyét. Vagy lehet az a gond, hogy újraindítottam aztán a telefont?[ Szerkesztve ]
-
kecz
aktív tag
válasz llaszlo #11945 üzenetére
Tehát ha én veszek egy 4 gigás class 4es sdhc-t, akkor hiába gyorsabba kártya és hiába pakolom át rá a dalvikot meg a datát, attól még nem érek majd el jobb eredményt mint ezek nélkül? Vagy én abszolút nem értem, hogy miért szoktak belassulni az appok. Legérezhetőbben a home screen betöltése illetve a Falling Ball nevű játékban szokott az emberke szaggatva rohangászni. Nem értem...
-
bucsupeti
senior tag
Kipróbáltam én is jónéhány napig Task Killer nélkül a telót. Végülis meg lehet vele barátkozni, bár hozzá kell szokni hogy picit lasabban indulnak a progik.
Én visszatettem a ES Task Managert. Ennek a widgetjével kilövöm a taskokat, ha valamit indítani akarok. Rutinszerűvé vált már a mozdulat és fényévekkel gyorsabban indulnak 41 mega szabad rammal a progik."Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay
- Battlefield 2042
- Windows 11
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest