- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnoid
csendes tag
Üdv mindenkinek!Eddig csak szemlélődtem,ám most kérdeznék is.
1. Vírusokkal mi a helyzet?Régebbi hsz-ekben olvastam,hogy felesleges vírusirtó.Változott-e azóta a helyzet?
2.A PULSE GPS vevője használható-e külső antennaként,pl. laptophoz?
Előre is köszönöm a segítséget,aztán majd jövök még az idióta kérdésekkel,mert nem nagyon vagyok otthon a témában(erre biztosan felvetődik bennetek a kérdés,hogy akkor miért választottam ezt a készüléket? )
-
arnoid
csendes tag
Egy észrevétel;
2.1,T-mobile-os szoftver van a kicsi Pulseomon. Ha hívást fogadok,vagy kezdeményezek,és a töltő csatlakoztatva van(akár hálózatra,akár laptopra) beszélgetőtársam nem idézhető szitkok közepette bontja a kapcsolatot,mert értelmezhetetlen zajokat hall csak a vonal túlvégén.Amennyiben leválasztom a készülékem a töltőről,problémamentessé válik a verbális kommunikációnk.
Kérdéseim; -Tapasztalt-e már más ilyet?
-Mi lehet ennek az oka?
-Mit tehetek ellene?? -
arnoid
csendes tag
+1
Engem is egyre jobban aggaszt,hogy késve,vagy egyáltalán nem érkeznek meg az sms-ek.Volt,hogy 3-szor küldték el nekem ugyanazt az üzenetet,mert gyorsan kellett volna válaszolnom,de csak akkor kaptam meg,amikor feloldottam a billentyűzárat.
Emellett fogalmam sincs hány üzenet veszett el az éterben,legalább 3-ról tudok.
Ma pedig minden előzmény nélkül törlődött az összes üzenetem.
Emellett nálam is előfordulnak komoly belassulások,gyakorta kell 1-2percet várnom,hogy az üzenetkezelőt,vagy a híváslistát betöltse. -
arnoid
csendes tag
-
arnoid
csendes tag
válasz KonzolKartel #11802 üzenetére
Én is szívok az sms-ekkel.Már a 3.appot használom hozzá,de erős a gyanúm,hogy ezzel is veszett már el.
Remélem mielőbb megfejtik,mert ez így tarthatatlan.
Az hogyan lehet,hogy a legtöbb usernek nincs ilyen jellegű gondja? -
arnoid
csendes tag
válasz KonzolKartel #11924 üzenetére
Engem a névnapomon már a sírás kerülgetett.Mindig szoktam kapni 10-12 köszöntést sms-ben,ezzel szemben idén csak 3-an üdvözöltek így,aztán napok,hetek múltán derült ki,hogy nem érkeztek meg.Aznap 8 eltűnt sms-ről tudok.
Persze mindenki kiakadt rám,hogy meg sem köszöntem a köszöntést.A magyarázat nem volt túl meggyőző; bocsi Pulse-om van.
Ha nem érkezik megoldás,akkor sajnos le kell cserélnem,mert a munkámban is konfliktusokat szül.Mit szólna a T,ha erre hivatkozva mindenki visszavinné?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest