- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarandok33
csendes tag
válasz llaszlo #11599 üzenetére
Azért nem tudják megcsinálni, mert a panelből kiszakított egy darabot a csati, és állításuk szerint az egész panelt cserélni kéne. 3 helyen is ezt mondták, többek között a t-mobile szervíz is kiküldte a huawei magyarországhoz, és ott is. Szóval elég esélytelen a cucc. :S
-
llaszlo
veterán
válasz zarandok33 #11601 üzenetére
Akkor elmondanám, hogy MacBook Proknál volt egy alaplap hiba) letört a videókártya egyik csatija, nem volt kép) amit 150e+ javktg-ért akartak javítani alaplap cserével. Egy privát szervíz meg megforrasztotta pár ezerért.
[ Szerkesztve ]
-
JoHnni
senior tag
Hali!!
Aki használ 3G-t meg wifit egyaránt, nincs olyan problémája hogy wifi használat után nem akar működni rendesen a 3G, viszont restart után meg tökéletes??
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
-
Watt25
veterán
válasz zarandok33 #11597 üzenetére
Most nézem, hogy milyen jó linket küldtem. Az árban benne van egy akkumulátor is.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
lkristobal
csendes tag
nemrég vagyok pulse tulaj és nagyban nyuzom egésznap viszontpont ebböl kifolyolag észrevettem h az aksija elég gyorsan merül,...:/
azaz ami igazán bosszant és nemtom miért van... h ha felrakom tölteni és közben nyomkodom (internet meg ilyesmik) nem h nemtölti de még jobban merül a készülék. rgo gyorsabbban merül mint h töltödne ami azért nekem furcsa:S elvileg hha rrávan kötve hálozatra nem is kéne aksi, nem?
megnéztem az aksi tulajdonságokat ott azt irja jo állapotba van az aksi de most figyelni fogom egy 100%feltöltés után milyen gyorsan merül de ez igy elég rossz:S -
llaszlo
veterán
válasz lkristobal #11607 üzenetére
Ezt már kitárgyalták ezer helyen. keress: aksi merül akku merül merülés.
Válogathatsz. -
llaszlo
veterán
Nézegettem ebay-en az aksik árát. És elég nagy különbségek vannak.
Van aksi £6.99-ért de van £11.50-ért is. Más meg töltővel együtt adja ennyiért. -
llaszlo
veterán
Pulse okosságok: [link]
-
kukacka11
tag
llaszlo: Feltettem a ROM-odat. Már lassan két napja van fent és eddig ez a legjobb amit próbáltam. Nagyon szuper lett. Nekem nagyon tetszik így. Gratula hozzá.
-
llaszlo
veterán
válasz kukacka11 #11611 üzenetére
Köszi
Navigáció:
Panaszkodtak többen, hogy gond van a navigációval. Arra jutottam, hogy a LauncherPro az egyik oka ennek. Ugyanis extrém alacsony memóriánál sem lép ki és így a navi belassul de nagyon. ADW-vel állítólag jól működik. Én még nem tudtam letesztelni ADWvel. Csak annyit, hogy elindítottam a navit, de nem lépett ki az ADW sem.[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz llaszlo #11612 üzenetére
Nem tudom, de én amióta 2.1-et használok, még egyszer sem tapasztaltam, hogy a beépített Home-ot kilőtte volna. Még a jelenleg legmemóriaigényesebb programomnál a Super KO Boxing 2-nél sem lövi ki. Legalább is rögtön visszajön a Home képernyő, ha kilép a program. Nem látszik, hogy újra kipakolászgatja az ikonokat, amit 1.5-nél.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
ATM_automata
őstag
Jött egy update!!
What else?
-
llaszlo
veterán
válasz ATM_automata #11614 üzenetére
Ezt kell átírni és akkor többször kilép.
ro.HOME_APP_ADJ=1 // 2-4-ig//[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
BigBear ma íta:
"I got the direct reply of a Huawei dev that it does support multitouch and even how to read this coordinates.
Also it detects and counts up to 4 fingers."
Ha ez igaz, akkor már megint a kérdés, hogy akkor miért nem tudja alapból a multitouch-t?
Nem elég a sok technikai hibája a telefonnak, még ezek a hülye limitációk is...Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
-
advocat
csendes tag
válasz Watt25 #11617 üzenetére
No, ha még multitouch is lenne, akkor tényleg nem panaszkodnék
Egyébként Watt25, korábban írtad, hogy a 2.1-nél hol megy a GPS, hol nem, 4-5 újraindításból egyszer működik... Sajnos én is hasonló gondokkal küzdök, úgyhogy gondoltam megérdeklődnöm, sikerült valahogy kiküszöbölnöd a problémát?
-
rhen
senior tag
válasz CoolBoy323 #11618 üzenetére
Én szívesen dobnám a multitouch-t egy jól optimalizált és stabil Android 2.2-ért cserébe. Játékokon kívül nem sok értelmét látom. Ráadásul valószínűleg több erőforrást igényel, mint a single touch.
[ Szerkesztve ]
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Régen jártam már erre...
Van már használható 2.1? Én a Téset használom, hát... sokszor a földhöz vágnám...
Komolyan azon filózom, hogy visszarakom az 1.7-et."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
pitterr
tag
VPN-t használ vki? (ergo tudja használni=működik) Vagy esetleg tudna vki tenni egy próbát vmi ingyenes demóval? Azt írják 2.0.1-ben használhatatlan volt, de nekem 2.1-ben is az. Unable to connect, direkt kipróbáltam más szolgáltatóval is, és akkor is ezt dobja wifin és 2/3G-n is. Qurva sok ideig csak connecting, aztán a nagy semmi vagy a fentebb említett üzenet.
Nexus 4
-
Totyasrác
tag
válasz llaszlo #11598 üzenetére
Szia!
"Van igény egy Paul féle ROM mod-ra?"
Persze, hogy van... Most álltam vissza (egy kibelezett verzióra meg a2sd+ benne), sajnos az FBL beta5.1 nagyon nem lett jó. A Paul-félében nekem egyetlen nagy problémám van: a dialler/contacts/call_log nincs egyben (a zöld gombbal szoktam általában a kontaktjaim közt is keresni, nem kell más shortcut). ezen kívül elfogadható minden más kompromisszum - különösen hogy gyorsabb (úgy másfélszer!), mint a legutóbbi FBL. Mondjuk a beta3 egész jó volt... De most ki akartam megint próbálni a WIP-verziót (Tényleg, ebben milyen a2sd van?)
Szóval ha lesz időd, engem mindenképp érdekelne
Totyasrác
-
cx29
tag
valaki meg tudná mondani hogy az opera mini hol tárolja a könyvjelzöket? thx
-
Watt25
veterán
válasz advocat #11619 üzenetére
Roppant tudományos megoldást választottam...
Az egész hivatalos 2.1-es update folyamatot végigcsináltam újra... A CUSTOMIZED_HU-t is felraktam.
Bár számomra, mint szoftverfejlesztő az ilyen totál hihetetlen és érthetetlen, de ez után sokkal jobb lett a GPS kezelése. A Waze teljesen használhatóan működik és csak nagyritkán történik meg, hogy nem vagyok elérhető, miközben a GPS-t használja a telefon. A Google Maps-nél vettem még azt észre, hogy nem arról van szó, hogy nem kapcsolja be a GPS-t (írtam ilyet is annó), hanem csak nem rögtön. Várok fél percet és bekapcsol, aztán már működik jól.
Ja és az A-GPS-t sem kapcsoltam be, de nem vagyok benne biztos, hogy ez fontos. De én egyelőre elvagyok nélküle.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
Mi a helyzet egyébként ezzel a Market-es Fingerprint dologgal?
Van itt egy elég jó leírás arról, hogy elvileg hogyan kéne működnie a dolognak, de én akárhogy írtam át a bulid.prop fájlban, semmi változást nem találtam. (A cél, hogy elérjem a Raging Thunder demo verzióját. )
Elvileg csak ettől függ vajon, hogy mi érhető el a Market-en? (A fizetős app-okat leszámítva persze...) Valaki próbálta ezt így root-olt originál 2.1-en?
Illetve van olyan custom rom, amiben letölthető a Raging Thunder a Market-ről?Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
rhen
senior tag
elméletileg vissza lehet állítani.
-
CoolBoy323
nagyúr
szvsz nagy marhaság lenne 1.5re visszatérni 2.1 után...
-
Gloob
addikt
válasz llaszlo #11598 üzenetére
Sziasztok
Laci, ha már kérdezted akkor én esetleg kipróbálnák egy kigyomlált, magyar nyelvi alapokon nyugvó Paul féle ROM-ot sima a2sd vel. Semmi ne maradjon bent, csak ami a működéshez feltétlenül kell. Én most is azt használom, mármint az eredeti verzióját, és kb 200 órája megy a telefon az utolsó ujraindítás óta mindenféle lassulás és egyéb nyüg nélkül. Esetleg a gyomlálás, és az a2sd+ elhagyása sebességnövekedést eredményezne. Ha ez bejön akkor tökéletes (szinte) ROM lesz belőle. Elég sokan dicsérték már a ROM-odat, gondolkozom is hogy fel kéne tenni, de alapból lusta vagyok megtenni, amikor ami fent van az is jó. Kéne egy kicsit b@sztatni a telómat, valamit elszúrni rajt és akkor biztosan a Te ROM-odat tenném most fel. Nekem alapból semmi bajom a magneta-val, elvagyok vele.Samsung Galaxy A52S
-
llaszlo
veterán
Ha valami jól megy akkor hagyd fent azt. Ha nincs a2sd+ és sok az app akkor kevés lesz a hely. Én semmi sebességcsökkenést nem tapasztaltam ez miatt.
Egyelőre félbe hagytam azt a ROM-ot, mert az első amit csináltam az még jól ment. Abból töröltem pár cuccot, de aztán amikor tovább modoltam bootloop lett a vége és ezt 3-4x eljátszotta, de még nem tudom, hogy miért. Szóval most így áll ez a dolog. Tehát van egy modolt működő MCR ROM-om, de még sok változtatást nem csináltam rajta, csak töröltem dolgokat meg LauncherPro van rajta és Espresso green framework.[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Ha valaki akarja tesztelni a működő Modolt MCR ROMom, akkor szóljon és feltöltöm valahová. Aztán szóljon, hogy mit szeretne változtatni.
[ Szerkesztve ]
-
disza.n
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy most melyik a legeslegjobb rom? Valami szép jó és gyors kellene. Ajánljatok légyszives vmit.
Üdv Dani
-
llaszlo
veterán
válasz ATM_automata #11614 üzenetére
Feltettem, de mintha megszaporodtak volna az FC-k
-
ATM_automata
őstag
válasz Totyasrác #11624 üzenetére
Azért birom egyébként, hogy kb harapó fogóval kell itt az emberekből kihúzni azt, ami fontos lehet...ami meg nem az, arról meg megy a duma napokig
Nem szeretnéd elárulni, hogy mi a részletes infó azzal kapcsolatban, hogy az "FBL beta5.1 nagyon nem lett jó." Milyen lett kedves fórum társunk?....mesélj róla...mert mondjuk az ilyen infók sokat segíthetnek abban, hogy Llaszlo ne kezdjen neki egy olyan ROM moddolásának, ami alapból szar, vagy el tudja dönteni, hogy a ROM szar, vagy csak egy kicsit piszkálni kell és jó lesz
THX
[ Szerkesztve ]
What else?
-
llaszlo
veterán
válasz ATM_automata #11640 üzenetére
Szerintem a legjobb ROM eddig az r5.1 és az r3 (az r5.1-ben több app van). Már jópár napja használom és semmi különösebb gond nincs vele. Gyors, stabil. Mi kell még? Amiket én módosítottam azok pont, hogy a stabilitást csökkentenék, de mégis stabil.
[ Szerkesztve ]
-
bucsupeti
senior tag
Gyerekek! Találtam egy nagyon hatékony killer appot. A neve Memory Task Cleaner.
Nekem 37MByte szabad memóriát csinál. Nagyon gyors lesz ennyi memóriával a teló! Ajánlom! Van benne Autokill is."Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
llaszlo
veterán
válasz ATM_automata #11642 üzenetére
Hát, egyszer amikor nagyon b@zeráltam akkor sikerült újraindítást produkálnom. De ez csak egyszer volt és akkor tényleg sokat nyomkodtam össze-vissza.
-
bucsupeti
senior tag
válasz llaszlo #11644 üzenetére
Azért én még mondok pár dolgot ehhez a témához. (nehogy már hogy egy "ennyit erről"-el lezárjuk a témát!)
Én is kipróbáltam killer nélkül a romokat. Mindegyiket használtam jó pár napig killer nélkül is, de sajnos mindig bebizonyosodik hogy a Garbage Collection nem igazán hatékony külső segítség nélkül ilyen kis memóriájú eszközön mint a pulse. Megyeget 24-26Megával is a készülék de egyszerűen megtáltosodik ha 30-32 mega van minimum. És ehhez kell a killer sajnos.[ Szerkesztve ]
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
ATM_automata
őstag
válasz bucsupeti #11647 üzenetére
Én se használtam a Task Killert, mert mondtátok, hogy nem kell...nálam spec voltak lassulások...föltettem a Task Killer Free-t, hogy megnézzem, mik is futnak...hát még egy máig harcoló német alakulat is volt a taskban....de komolyan. Google Maps...el se indítottam. BT file sharing vagy mi....szintén nem kell....Gesture Search....meg még sorolhatnám...szóval ezeket szépen kilőttem a retekbe és lett 32M helyem...és minden tuti lett.
What else?
-
resch13
tag
válasz ATM_automata #11648 üzenetére
Igaz, nekem még csak egy hónapja van meg a Pulse, de soha nem használtam Task Killert! Jelenleg 36M a free, de az átlag a 40-41M!!! Ritkán fordul elő, hogy ez alá megy, akkor belassul, de pár perc és újra (magától) felkúszik a szabad memória és a gyorsaság is.
-
bucsupeti
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest