- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Plazma TV topic
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
Gyári appokat mint pl üzenet kezelést hol lehet kitörölni?
-
Klemens
őstag
Jelen pillanatban impalaman ROM-ját akarom feltenni, de nem megy.
Jelenleg a 2.1-es T-ROM van fent.
Először az 1.5-öt akartam feltenni, de ugye nem ment, de eszembejutott, hogy írta valaki, hogy 2.1 után nem lehet átállni csak úgy 1.5-re.
Most az Amon RA-t akarom feltenni, de nem megy.
Telefon fastboot módban, USB-vel gépre rákütve, ráklikk az .sh fájlra, de nem történik semmi.
Ubuntu alatt vagyok, de nekem ilyen terminalos dolgokat ne írjatok, met azt sem tudom mi az. Ezt a rendszert csak netezésre tudom használni kb."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
válasz CoolBoy323 #11856 üzenetére
Egy driver kellene hozzá?
Ahogy nézem Ubuntu-hoz nincs, térjek át XP-re?"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
llaszlo
veterán
válasz Klemens #11855 üzenetére
Már bocs, de akkor miért használsz UNIX rendszert a telefonhoz? Igaz OSX (ami szintén UNIX rendszer) alatt nem kell semmit sem írni a terminalba, hogy működjön a kapcsolat a telefonnal. Máshoz igen.
Bár tudtommal winen sem sima ügy minden ott sem megy terminal nélkül.
Ha mókolni akarsz a telefonnal akkor meg kell tanulni használni a terminált. Vagy használhatod az alap T-s ROM-ot.
Valamit valamiért.
Vagy esetleg lehet venni HTC-t, iPhone-t (nem kizárt, hogy az lesz a következő telóm) vagy valami mást.
Ez ennyit tud ennyiért.[ Szerkesztve ]
-
Klemens
őstag
válasz llaszlo #11861 üzenetére
Azért van fent Ubuntu (is), mert az 20 sec alatt betölt és gyors, én meg csak netezek, többre nem is nagyon képes a noti, XP-nek meg kb. 5 perc kell és még akkor nem lehet vele mit kezdeni, legalább 7-8 perc a teljes elindulás. Használat közben is lassú.
Már áttértem Xp-re, Amonra fent van.Most megy is fel a ROM.
szerk.: Fent is van, megy is (egyenlőre )
[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
arnoid
csendes tag
válasz KonzolKartel #11802 üzenetére
Én is szívok az sms-ekkel.Már a 3.appot használom hozzá,de erős a gyanúm,hogy ezzel is veszett már el.
Remélem mielőbb megfejtik,mert ez így tarthatatlan.
Az hogyan lehet,hogy a legtöbb usernek nincs ilyen jellegű gondja? -
bucsupeti
senior tag
válasz arnoid #11868 üzenetére
"Az hogyan lehet,hogy a legtöbb usernek nincs ilyen jellegű gondja?"
Szerintem úgy hogy ez nem magának az eszköznek a konkrét problémája, hanem az hoyg valamiféle beállításokra vezethető vissza a probléma, azaz szoftveres gond.
Milyen ROM-ot használsz?
Nekem nem jelentkezett ilyen probléma se gyári 1.5 és 2.1-el, valamint a magyar Custom Romokkal sem."Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
Watt25
veterán
válasz bucsupeti #11869 üzenetére
Én biztos vagyok benne, hogy valami gond van az "eszközzel", csak jelenleg senki nem találta meg az összefüggést, hogy mikor jön elő az SMS probléma. Egyszer nekem is volt vele gondom, de anélkül, hogy bármi komolyabb módosítást csináltam volna, megoldódott. Tehát valami undorító kis bug van valahol a rendszer mélyén, tuti nem függ attól, hogy milyen SMS programot használunk. (Hiszen az SMS-ek egy közös területre kerülnek, az SMS programok csak a megjelenítésükkel foglalkoznak.)
És biztos vagyok benne, hogy egyszer mindenkinek elő fog jönni, csak idő kérdése.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
bucsupeti
senior tag
válasz Watt25 #11870 üzenetére
Szoftver problémának gondolám ám a ROM problémákat is....
Pl akár mindenféle custom ROM-ok optimalizált build.conf fájljai okozhatnak ilyen problémákat. Az 1.5-ön nem volt ilyen gond, tehát a vas az jó, ezért mondtam hogy sw hiba."Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
Watt25
veterán
válasz bucsupeti #11871 üzenetére
Ok, úgy értettem, hogy általánosságban az Pulse-hoz készült ROM-ban van valami bug, ami valahol mélyen van, ezért minden 2.1-es ROM-nál előjöhet ez a hiba. (Nekem még mindig a gyári 2.1-es ROM van fent, csak root-oltam.)
De ami a lényeg, hogy tuti nem az SMS kezelő programok okozzák a problémát.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
ATM_automata
őstag
válasz Watt25 #11872 üzenetére
Hát én nem tudom, de ma írtam a T-nek, hogy van-e már valami megoldás a "gyári 2.1-es szoftver felemészti a készülék erőforrásait" problémára....ha meg nincs akkor legyenek szívesek megírni, hogy milyen készüléket szeretnének nekem adni helyette, mert ez nem állapot. Teljesen bizonytalan a szerkezet működése....a hívás beragadási probléma is mindennapos nálam...szóval én is azt gondolom, hogy a Huawei-nél valamit nagyon elkúrtak a 2.1-es ROM Pulse-ra szabásakor.
Gondolkodom egy HTC Desire vagy egy WildFire cserén....Mostanában olvasgatom a HTC Desire topicot és igazából eléggé le vannak maradva moddolás ügyben "tőlünk"....Mennyit tudnának a Pulse-os mágusok dobni azon a készüléken
What else?
-
janez
aktív tag
válasz Klemens #11857 üzenetére
Én Ubuntu 9.04-et és 10.04-et is használok. Az előbbivel csinálom a Pulse-os dolgokat. Eddig semmihez nem kellett XP. A .sh kiterjesztésű scripteket a tulajdonságok-jogosultságoknál futtathatóvá kell tenni,aztán futtatni. A fastboot android 2.1-től már nekem nem írta ki, hogy okay, hanem kábel kihúz, akksi ki-be, recovery módban indítom és már az amonra recovery felülete fogad. Ennyi. Furcsa volna, ha pont egy linux kernel alapú eszközt nem tudnánk egy másik linux alól kezelni. Persze előfordulhat néhány herélt, minimal rendszer esetén.
[ Szerkesztve ]
-
cyberapa
csendes tag
flbmod_v1.0beta3.zip nekem ez van fenn, alapvetően elégedett vagyok vele, de most produkált egy olyan hibát, hogy a kijelző sötét maradt és semmire nem reagált akksi ki-be, gomb variációk nem történt semmi. Érdekes viszont, hogy a telefon működő képes maradt bluetooth füles volt rajtam, hívni tudtak és az utolsó szám visszahívása nekem is ment, de ugye képernyő híján én nem tudtam tárcsázni senkit. Azt hittem szerviz lesz, de a memóriakártya kivétele végül segített.
http://www.android.lapozz.hu - Adj hozzá te is egy linket!
-
bounty123
őstag
válasz ATM_automata #11873 üzenetére
Mondhatják, hogy tedd vissza az 1.5-öt, nem kötelező a 2.1-et használni.
Na nem mintha az maga lenne a tökélyNekem egyébként nincs komolyabb gondom a 2.1-el. Egyszer vettem csak észre, hogy egy sms pár órát késett.
[ Szerkesztve ]
-
-
szente
addikt
szerintem esélytelen,de azért feldobom a témát:
szóval esetleg nem jártas valaki a framework portolásban/készítésben?
rohadtul tetszik ez a framework,de sehogy nem tudom működésre bírni... -
matelijah
csendes tag
-
llaszlo
veterán
válasz ATM_automata #11873 üzenetére
Le vannak maradva?? Ezt szerintem gondold át újra! Lehet, hogy a HTC nem egy fos, mint a Pulse és nincs szükség szaros gányolt ROMokokra?!!
-
pratchett
csendes tag
Sziasztok!
Én szeretnék olyat kérdezni, hogy miért van az h feltettem impalaman romját a legutolsót, és 2 bugot talâltam ami számomra nagyon zavaró:
1: ha kontakthoz akarok meglévő képet berakni hívóképnek, akkor az alábbi hibaüzenetet kapom: process.acore.com nem válaszol. Nincs Várjon, csak befejez! Ez mitől van?
2: kontaktnál beállítok csengőhangot, mégis a gyári hangon csörög, és nem amit beállítottam?T-Mobile Pulse with FLB1.7oc version! The best for me!!! :)
-
szente
addikt
gondoltam megnézem mit tud az flb 5.1 rom,de nem tetszik benne az adw launcher,gondoltam kicserélem a launcher pro-ra.felülírtam a system/app mappában a launcher.apk meg a launcher.odex file-okat az flb 3-ból,de bootloop lett a vége.
miért nem lett jó?
aztán a másik érdekes dolog,hogy vissza másoltam a launcher.apk-t és a launcher.odex-et,majd újra szignóztam,de még mindíg bootloop.
de miért?hiszen vissza állítottam eredeti állapotába a rom-ot... -
impalaman
aktív tag
válasz szente #11889 üzenetére
Szedd le a LauncherPro-t a fejlesztő oldaláról, nevezd át Launcher.apk-ra, és úgy tedd be a system/app-ba, odex nem kell neki.
[ Szerkesztve ]
-
akos727
senior tag
Van itt olyan aki a sima flb 5.1-et használja?
-
llaszlo
veterán
válasz szente #11896 üzenetére
Sok értelmét nem látom, hogy utólag flasheljek a system/app-ba mert többször lett bootloop a vége. Más appokat meg ugyanúgy lehet telepíteni mint a többit.
Amúgy ugyanaz az eljárás, mint a ROM szignózás, de van, hogy még módosítani kell az update-scriptet is. Az én update-em is ezért lett rossz először aztán javítanom kellett és, hogy mi volt a hiba csak véletlenül jöttem rá. A script az attól függően, hogy mit akarsz csinálni változik és elég sokféle lehet, ha nem jól csinálod akkor vagy bootloop vagy install fail lesz a vége.Amúgy meg tölts le ilyen flash zipeket csomagold ki és tanulmányozd a tartalmukat. Én is így jöttem rá dolgokra
Olyan leírást tuti nem teszek ki az oldalamra ami nem működik tutira.
[ Szerkesztve ]
-
ZEN1TH
őstag
Üdv. Nézegettem a Pulse-ot egészen tetszik de sajnos nekem Pannonos telo kellene. Elvileg lesz náluk Huawei U8230 igaz magas havidíjjal, viszont egész jó áron. 8230 miben különbözik a 8220-tól? Külsőre szerintem jobban néz ki, de érdekelne hogy esetleg belsőre jobb e vagy gyengébb e a Pulse-nál. Köszönöm a helpet.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
llaszlo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest