Új hozzászólás Aktív témák
-
stracker06
aktív tag
na, megkérdeztem Alcatelbácsiékat, hogy mely OT 908-asokra nem lesz update, most várom a választ, ha megkapom, majd teszem fel ide is
SFm™
-
hucsikoi
senior tag
Érdekes dolgot produkált ma a telefonom. Csengőhangnak MP3-as zene van beállítva és amikor hívnak kb 5 másodperc után elhallgat és csak rezeg.Biztos, hogy nem állítottam el semmit, mert nem is jártam a beállítás menüben.Valami ötlet?
-
hucsikoi
senior tag
válasz stracker06 #1310 üzenetére
A párom telefonján is kipróbáltam és rendesen meg kellett rázni, hogy abbahagyja.Az enyémet pedig elég volt csak óvatosan elfordítani, máris elhallgatott.
-
stracker06
aktív tag
Na, végre! Megkaptam a választ az Alcateltől.
Íme:Dear F,
We have shiped many 908 to different regions with different Cu references of 908. We will develop each Cu reference to upgrade 908 to Android 2.3 one by one. It is hard to tell whether and when your 908 with the Cu will be upgraded.Byt you can upgrade your phone with one touch upgrade which can be downloaded from the following website later:http://www.alcatelonetouch.com/global-en/support/download/ot-908.html
Or refer to the following FOTA FAQ to upgrade your phone:
http://www.alcatelonetouch.com/global-en/support/faq/fota.html
Q3How can I use FOTA to make phone upgrade?If your phone Android OS version isn't updated after the upgrade, then it means your phone doesn't support Android OS upgrade at that moment.You can try them later.
Should you have another request, do not hesitate to contact us.
Thank you for choosing Alcatel!röviden a lényeg (magyarul):
Az Alcatel nagyon sok féle OT 908-at készített, nagyon sok régió számára, különböző CU referenciákkal (ezt sajnos nem tudom pontosan, hogy mi, de valószínűleg azt jelenti, hogy sok szolgáltató, stb számára, például ugye nálunk az OT 908-ból T-mobile Move lett, vagyis sok helyen átnevezték, átszabták kicsit az OT 908-at) (ha valaki esetleg tudja pontosan, akkor írja már meg légyszi ) Az összes típusú Ot 908-ra egyesével fognak 2.3-as rendszert fejleszteni. Így nehéz megmondani, hogy mikor a mi 908-asaink "Cu-ja"
mikor lesz frissítve.Utána csak a szokásos szöveg, hogy honnan tudjuk majd frissíteni, ha lesz hozzá update.
Lehet elrontottam valamit, vagy rosszul értettem, szóval várom a javításokat, ha vannak.
[ Szerkesztve ]
SFm™
-
ESP23
senior tag
válasz stracker06 #1312 üzenetére
Van nekem egy olyan gondolatom hogy sohasem fog elérkezni hozzánk a 2.3 update, ez az egész egy parasztvakítás az Alcatel részéről, nem hiszem el hogy ennyi idő kell egy szoftverfejlesztésnek , ahol minden adott, akkor magyarán ez azt is jelentheti hogy mire én megkapom a 2.3 frissítést,akkora már a jelenleg sem csúcskategóriás telefonom annyira elavult lesz , hogy nem éri meg frissíteni mert úgy is leváltom.
Magyarán lehet hogy én jövő áprilisban kapom meg a frissítést, vagy lehet hogy időközben bejelentik hogy mégsem lesz.
Ma olvastam hogy az OT995 készülék frissítésén még jelenleg is dolgoznak, és az a poén hogy nem mindegyik 995 fogja megkapni az ICS-t.
Tehát erről ennyit , nekem ilyen támogatás mellett nem kell több alcatel telefon.
Ők valahogy azon az elven vannak hogy gyorsan bejelentenek egy készüléket , amit aztán egy jól megfogalmazott marketing reklámmal eladnak , gyorsan bevásárolnak belőle az emberek ,de csak azért mert megfizetehető árú telefonokat készítenek, és még mellé frissítést is igérnek .
Nos az előbbit sokan csinálhatnák (megfizetehető árú telefonokat ), az utóbbit pedig csak ők csinálják.
Röviden ennyi ! -
kovsol
titán
tudnám minek izgultok rá ennyire erre a 2.3 témára, mikor a 2.2.2 höz képest tudtommal nem hoz nagy változást
May the Force be with you!
-
punky10
addikt
A fiam pl csak egy okot mondot a 2.3 mellett:akkor simán feltenné a Jet Audio-t....
Az biztos,hogy nincs akkora ugrás,mint az 1.6->2.1 váltás,sőt még akkora sem,mint a 2.1->2.2 között van.De Nekem pl a 2.3 tünik eddig a legjobbnak,még tán jobb,mint az ICS.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
stracker06
aktív tag
Nem arról van szó, hogy szarrá izguljuk magunkat miatta, de én pl azt szeretem, hogy ha valamire azt mondják, hogy valahogy van/lesz, akkor az úgy van/lesz ahogy mondták. Ezenkívül én pl szeretnék egy újabb szoftvert, hogy miért azt nem tudom, lehet, hogy csak azért, mert megígérték. Végül, nekem nem esett nehezemre írni 2 emailt az alcatelnek, de ha Téged ez zavar, akkor ne olvasd el, ne is vegyél róla tudomást. (Ide meg azért tettem fel, mert gondoltam, hogy lehet érdekel másokat is rajtam kívül.) Ennyi! :-)
[ Szerkesztve ]
SFm™
-
kovsol
titán
-Nekem hála ég mióta szervizben raktak rá újat azóta egyszer nem fagyott meg, előtte is kb ha havonta.
-Nem érzem lassúnak most se a hardverhez képest.
-Sansa Clip+ mp3 lejátszót használok egy Xears TD II fülessel így eszembe se szokott jutni a telefonon zenét hallgatni.Úgy érzem akkor én belenyúlhattam a kevés jól sikerült darab egyikébe. Én még talán itt PH -n elsőként vettem meg a készüléket amúgy
Amúgy nem az, hogy zavarna, hogy ennyire várjátok, csak én úgy érzem csalódás lesz belőle és a move nem fog kapni frissítést, mivel már levették a t-mobile kínálatáról.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
-
punky10
addikt
válasz stracker06 #1322 üzenetére
Pontositsunk:még most sem olvastam sehol,hogy az Alcatel kijelentette volna:kap frissitést a magyar T-mobile kinálatában szerepelt Move.Csak annyi jött le a több user által és az Alcatel közötti üzenetváltásokbol,hogy pár régioban lessz frissités...Ez nemhogy nem bizonyiték,de még csak nem is igéret...
Jo lenne,én is örülnék neki(szerintem jobban,mint a saját Xperia Active-omnál az ICS-nek...)de nem élem bele magam.A fiamnak még meg sem emlitettem,mindig azt mondtam neki,az a biztos,ami már elmult,de az sem biztos....
Inkább legyen kellemes csalodás.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
stracker06
aktív tag
válasz punky10 #1323 üzenetére
Ezt biztosan olvastad, csak lehet már elfelejtetted, de ez itt pontosan azt jelenti, amiről most beszélünk.: "We will develop each Cu reference to upgrade 908 to Android 2.3 one by one. It is hard to tell whether and when your 908 with the Cu will be upgraded." (Ha jól értem!) Ha ezt elküldték nekem válaszként és mégsem lesz így, az elég szomorú és elég ciki lesz az Alcatelnek. Én nem azt mondom, hogy ettől a két mondattól biztos, csak azt, hogy elhiszem nekik (nagyjából), mert miért ne hinném? Igazából most felesleges erről beszélgetnünk, ők ezt írták, vagy betartják, vagy nem, csak rajtuk múlik, mi úgysem tehetünk annál többet, hogy megkérdezzük és megvárjuk a válaszukat, vagy azt, hogy történjen valami.
[ Szerkesztve ]
SFm™
-
nbukta77
addikt
Hi. Van mar valami jo 2.3-as rom?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
imiadmin
őstag
Sziasztok,
Nekem egy 918D-m van és annyira szeretem, hogy a fiamnak szerváltam egy használt T-s 908-at.. még nem vettem át (majd jövő héten), de szeretném tudni, hogy mivel állok szemben.
Beleolvastam a fórumba és láttam egy-két hajmeresztő dolgot amit produkál ez a típus.
Van valami sorozatszám (tól-ig) amitől tartózkodnom kellene?
Mi az, amit azonnal ki tudok próbálni és ki tudom szűrni, hogy van-e baja vagy nincs amikor a kezembe veszem?Köszi a válaszokat.
Üdv
Imi -
imiadmin
őstag
válasz stracker06 #1327 üzenetére
hálózat eldobás, lefagyás, wifi hiba, stb...
arra vagyok kíváncsi, hogy van-e olyan hiba, ami azonnal reprodukálható ahogy az ember a kezébe veszi a telót... -
stracker06
aktív tag
válasz imiadmin #1328 üzenetére
nekem a hálózattal sosem voltak gondok, a wifi kikapcsoláson kívül sosem fagyott le, a wifi kikapcsolásos fagyást pedig könnyen lehet orvosolni elixirrel, vagy 10 perces várakozással a T-nél, amíg a szervizes frissíti a szoftvert vagy csinál egy factory reset-et (legalábbis nekem így volt és azóta nem fagy). Az állítólagos rossz forrasztású micro usb aljzat hibájaból (elengedi a forrasztás) sem tapasztaltam eddig semmit, még csak nem is lötyög. Ezenkívül én más hibára nem is nagyon emlékszem, ami előjött volna valakinek. Persze lehet, hogy van/volt, csak én nem emlékszem rá.
[ Szerkesztve ]
SFm™
-
imiadmin
őstag
válasz stracker06 #1330 üzenetére
Remek.. köszönöm mindenkinek a megnyugtató infókat...
Így már nyugodtabban fogjuk használni a telót...
Üdv
Imi -
Hoppá
csendes tag
Üdv a Hozzáértőknek!
Nem tudom van-e ötlete valakinek arra, hogy a Viber miért nem cseng ki nálam, amikor a képernyő zárva van. Teljesen értetlenül állok a dolog előtt. Hívom egy másik telóról Viberen és semmi... a hívás közben felélesztem a bekapcsoló vagy a "home" gomb megnyomásával, azonnal kicseng.
-
nbukta77
addikt
Nekem sima hivasnal produkalt olyat,hogy hivtak oldottam a kepernyot es csak feketeseg es csorog a telo,de nem tudom felvenni es nem latom ki hiv.
Mas. Opera mobile masnal is ossze ugrik?
[ Szerkesztve ]
-
stracker06
aktív tag
válasz nbukta77 #1333 üzenetére
nekem még sosem volt ilyen...
az hogy összeugrik az mit jelent? én csak opera mobile-t használok, nagyon sokmindent próbáltam, de ez jött be legjobban. nekem teljesen jól működik, akkor a kép mint a kijelző, + gyors, gördülékeny. (ha az összeugrásnál a méretre gondoltál )
SFm™
-
-
nbukta77
addikt
válasz stracker06 #1334 üzenetére
Arra gondolok,hogy teljes kijelzos nezetnel allo modban egy ido utan megjelenik akul egy fekete sav. Ha elforgatom a telot es vissza akkor eltunik.
-
stracker06
aktív tag
válasz nbukta77 #1336 üzenetére
nekem még sosem produkált ilyet, hogy csak úgy random megjelenjen egy üres fekete rész. nekem alul csak a különböző "gombok" vannak amelyek a böngésző kezelésére szolgálnak, azok alatt még soha semmi sem jelent meg, szóval Te eseted mindenképpen érdekes, talán gyári visszaállítás / újratelepítés, vagy a kettő kombinációja segíthet?? (tipp)
SFm™
-
Hoppá
csendes tag
válasz stracker06 #1335 üzenetére
"Alvó üzemmód szabálya" -soha. Így van beállítva.
Ennek ellenére azt is észre szoktam venni a WiFi routeren, hogy lekapcsolt képernyővel időnként nincs feljelentkezve
Hogyha nyaggatom, soha nem jön elő ez gond, opera is megy hibátlanul. Csak kikapcsolt képernyővel válik elérhetetlenné WiFi-ről.
[ Szerkesztve ]
-
stracker06
aktív tag
hm, ha jól emlékszem, most jutott eszembe, hogy írkáltunk ilyenről korábban, valakinek a skype-pal volt hasonló problémája, ha jól emlékszem nem nagyon találtunk rá megoldást, de próbáld meg megkeresni, egy egész hosszú folyamat volt, ha minden igaz. (hátha találsz benne valami hasznos információt)
SFm™
-
Hoppá
csendes tag
válasz stracker06 #1339 üzenetére
Akkor ez lesz, mert a Skype is pontosan így csinál, csak arról könnyebb lemondani mint a Viber-ről :S
Most tesztelgetem SkeepScreen-nel, hogy megoldja-e a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
foxymaci
senior tag
engem is ledob wifirol lekapcsolt kepernyonel legjobban airdroidnal lehet latni hogy megall a zene vagy kep masolasa geprol telora pedig en is soha ra allitottan a wifi alvo uzemidejet de gondolon a T keze van ebbe hogy mobilnetet hasznalj
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
-
ESP23
senior tag
Nekem ma megint produkált egy érdekes dolgot, elindìtottam a böngészőt eddig oké,alapból az origó jön be,majd beîrtam egy másik webcìmet és betöltött egy fehér weboldalt alul egy fekete csìkkal és lefagyott, és ezt eljátszotta 6x,mindig mutat valami újjat,és senki se mondja hogy agyon van használva mert ez csak a harmadik telefonként van használva, amit használok az egy windows phone szòval őt csak szükség esetén kapom elő.
-
nbukta77
addikt
Egy rakas szar!
-
nbukta77
addikt
Azon kivul,hogy szar semmi.
-
ESP23
senior tag
Egyébként én már csak nevetek ezeken a hibákon, sokszor azon gondolkodom hogy vajon mit fog még produkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest