- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
Z1C-ről váltottam a Z5-re, már az is tökéletesen működött nálam, csak nagyobb kijelzőre és jobb kamerára vágytam. (kicsit sajnálom is a Z1c-t hogy ereje teljében nyugdíjaztam, még várja a méltó sorsát) Megkaptam mindkettőt a Z5-től. Sőt, nagyon tetszik hogy tokkal is vékonyabb mint a z1c csupaszon, a bekapcsoló gomb az ujjlenyomat olvasóval telitalálat. Az aksi is jól bírja, bár néha itt is beragad a play szolgáltatások, de ez márkafüggetlen probléma szerintem. Amivel most még nem tudok betelni az a zene minősége, tényleg sokkal jobb mint az előzőnél, pedig még csak streamelt zenét próbáltam. Fülessel hallgatom, és egyelőre halasztom a tervezett külső DAC beszerzését, nem tudom mit tudna még javítani.
Egy negatívumot azért megemlítenék: szerintem sérülékenyebb mint a Z1C-volt, két napig használtam csupaszon,míg a tok megérkezett, vigyáztam mint a hímestojásra, mégis a zsebemben szerzett apróbb sérüléseket a képernyő szélén kiemelkedő fél mm-es műanyag keret. Gondolom azért tervezték oda, hogy ne karcolódjon a kijelző az asztallapon, de olyan vékony, hogy nálam több benyomódás lett rajta, a mai napig se tudom mitől. Illetve egy pöttyön az oldalkeret festése is sérült. Mi lenne ha nem is vigyáztam volna rá. Mostantól tokban lakik.
Holnap érkezik Spigen Ultra hibrid tok, üvegfólia, memóriakártya és egy autós tartó, majd beszámolok róluk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest