- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örni
senior tag
Ha ez is Sony érzékelővel készült, akkor a Sonynál harakirit fognak elkövetni, a saját szoftverük miatt. Nézzétek azokat a részleteket!
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
cynu
tag
válasz mackoman #254 üzenetére
Vodásnál (legalább is nálam) ott az x.... :-(
Sajnos nem független...
Z5 sorstársakat kérdezném a vaku fényerejéről!
Nekem korábban a Z1C nagyon gyatra volt, utána az M4 Aqua akkorát "szólt", h télen hómentesíteni is lehetne vele!
A Z5 vakuja, sajnos gyengébbnek tűnik, mint ami a Z1C-n volt....
Szóval, többieknél mibe helyzet vakufronton? -
RaveForce
veterán
jópár milli kéne ahhoz, aztán menne a sírás a vastagság miatt...majd ahogy fejlődik a technika, talán egyszer ezzel is kezdenek valamit
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
batt
aktív tag
Igen ahogy néztem elég nagyok ezek a vakuk! (még) ÉS az ASUS-nak sikerült eddig a legkisebbre megcsinálni!
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
Örni
senior tag
Gsmarena fényképezős vakteszt 6S vs S6 vs Z5, szavazzatok
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
daniel909
addikt
akinek van egy kis érzéke a fotózáshoz az bármilyen telobol kitűnő képet tud kihozni. van egy csoport a google+on smartphone photography. a legjobb képeket ace 2 és hasonló kaliberű telókkal lövik.
aki meg nem tud fotózni az dslr-el is béna képeket fog készíteni... én magam is tudok fotózni, még az ipaddel is egész jó képet lehet csinálni.... pedig abban nem bajnok kamera van. de FBra több mint jó.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
batt
aktív tag
Lőttem pár képet z5-tel! Majd ha lesznek igényesebb képek akkor töltök még fel,ezek csak menet közben!
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
no more
veterán
Múlt héten próbáltam én is a telefont egy Sony boltban. Tényleg gyönyörű szép, képről is, de élőben szebb! Kegyetlenül gyors, minden azonnal megnyílik, szupergyorsak az animációk, abszolút nulla akadás, nincs lag. Egyedül a multitasking felületnél ha megérintettem egy appot, akkor fordult elő egy apró késés, nem reagál mindig, azonnal. De ezt eddig az összes Sony telefonnál tapasztaltam. Az ujjlenyomat-olvasó szerintem a legkényelmesebb helyen van, tökéletesen el van találva, viszont tényleg bénán érzékel sajnos és nálam sem működött normálisan a gomb nyomvatart, készülék felold lehetőség. Talán 10-ből egyszer, ha feloldotta magát. Be kell kapcsolni a kijelzőt, megérinteni és akkor felold a telefon hiba nélkül.
A Snapdragon hisztit nem értem, egyáltalán nem melegedett, bár nem nyüstöltem sokáig, talán 1/4 óra volt, langyos sem lett. Drága, drága, de szerintem megérdemelt volna egy ajánlott plecsnit.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
viera
őstag
Ezt az ujjlenyomat olvasós problémát nem értem.
Direkt kipróbáltam,nekem 10-ből 10-szer mindig feloldotta.
A melegedés probléma is fel lett fújva.
Komolyabb játékokkal sem melegebb mint a Z3.
Amúgy szerintem a legszebb Sony telefon!!![ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Lirion
addikt
Be kell kapcsolni a kijelzőt, megérinteni és akkor felold a telefon hiba nélkül.
Gyanítom, hogy az lehet a háttérben, hogy mivel a bekapcsoló gombon van az olvasó, direkt nem old fel azonnal, mert nem biztos, hogy fel akarja oldani a júzer. Lehet, csak az időt akarja megnézni.. I6s-nél is vannak panaszok, hogy túl hamar felold a home gomb megnyomására. Egészen biztos vagyok benne, hogy ez nem hiba, hanem szándékos (és szerintem jó) döntés.
-
veterán
Telekomtol van , aki, mar vasarolt z5? Telekomos sw , barmilyen formaban van rajta? Illetve fuggetlen?
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
legenda
a szolgáltatós leírás szerint nincs rajta hálózati korlátozás.
közben le is írták, amíg nézegettem a többi sony készüléket a szolgáltatónál, amik közül csak az m4 aqua esetén írnak függőséget, a z és e szériánál nem.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
viera
őstag
-
Avar8
újonc
Üdv.mindenkinek.A Z5 tulajdonosok hozzászólásait olvasgatva csak az a költői kérdés merült fel bennem,hogy Z5 és Z5 között milyen különbség lehet,vagy én mit szúrok el annyira.Csak pár napja van nálam,de már az üzembe helyezésnél is csak pislogtam,amikor első bekapcsolás után regisztráláskor,valamint a frissítések során úgy felmelegedett mint amilyenre a közel 4 éves Xperia S-em sem volt képes...Ez azóta sem változott.Negyed óra átlagos böngészés és kifejezetten langyosodik.Ugyanúgy a videózásnál.( elég bő 5 perc a langyosodáshoz.Ja...és nem 4K-s videózás) Más részről az üzemidő rendben van,még akkor is ha azért 100%-os esti töltöttség után nekem reggelre lement 95%-ra.Véleményem szerint a képek is rendben vannak.Gyors,nem akadozik,abszolút prémium érzést nyújt...csak ezzel a "felfújt melegedéssel" nem tudok mit kezdeni.....kissé lehangoló.
-
cynu
tag
Nézd meg cpu-z app-al amikor nagyon melegnek találod. Nekem a Z5 max 60C-ig melegedett eddig. Egy M4 Aqua volt nekem előtte, az 81C is volt rendszeresen.
Nekem a Z5 kifejezetten "hűvösen" tűnik az M4 aqua után.
Igaz, az M4 nem volt felszerelve hőcsövekkel, ezért is csak közvetlenül a SoC-nál forrósodott fel az elő-, és hátlap is. -
viera
őstag
Nem tudom,nálad miért melegszik annyira.De én a Z3-hoz tudom hasonlítani és nem nagyon melegebb annál.Én nem játszok telón,de pont a melegedés miatt kipróbáltam komolyabb játékokkal is.Akkor azért elég meleg lett,de nem volt forró.Én melóban napi 4-5 órát használom folyamatos mobilnettel de nem találtam különösen melegnek.Pedig mostanában figyelem is pont ezért mert annyit írtak róla.Nekem esti 100%-ról reggelre ugyanúgy 100%-on van,pedig 3-szor ébreszt mire felkelek.
-
törölt tag
Köszi, a Trepn Profiler applikációért
-
Xleslie
csendes tag
válasz Quadgame94 #3 üzenetére
Minden tekintetben? Nem túlzás ez?
Az S6 pl. nem víz és porálló... a TW gyenge, tele van ba...va minden felesleges szarral, én pl. ezt utálom, ezért is használok Nexus-t. A többiben meg közel azonosak.
Ok árban nem de az egy mások kérdés...Nekem tetszik, most először gondolkodok azon, hogy Xperia Z-t vegyek.
Lehet ez lesz a következő telcsi.Spartans! Ready your breakfast and eat hearty for tonight we dine in hell!
-
veterán
A sonyi gui lehetosget teremt ra , hogy a virtualis gombk sorrendjet feltudja az ember cserelni?
Amugy en is nagy nexus parti vagyok/voltam de teny nekem, mar kellenek azok a plusz extrak, amit a csupasz stock droid sajna nem tud megadni, de meg ugy sem, ha launchert teszek fel . Mokolgatni meg nem akarok(root stb...)
Amugy eleg jok lettek igy elso blikkre a mostani nexusok, de nekem mar nagy lenne a 6p. A g4 is kisse nagy. A 6s vagy a z5 mozgatja a fantaziam , csak sajnalok megint penzt kolteni telefonra3njoy the Lif3
-
viera
őstag
Olvastam a Z5 tesztet a Geeks-en,hogy ezek mekkora baromságokat írnak össze róla.Jól leszólta persze a kamerát,hogy ebben a kategóriában a legrosszabb.Meg,hogy kevés használat után is szinte forró.
Nem értem, én napi 4-5 órát használom folyamatosan és nem tudtam még nagyon felmelegíteni.Csak komolyabb játékkal 1 óra használat után.
Az infrát persze hiányolja belőle 2015-ben.[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
Nekem van a G4-ben és igen. Előző telefonomban is volt.
Nem használom naponta, de néha jól jön. Mondjuk ha nincs meg a klíma kapcsolója vagy kimerül az elem és lerohad a tököd. Na akkor tudod értékelni majd az infrát.
Persze ha nagyon noname cuccod van akkor lehet semmilyen program nem kapcsolgatja. De van infra ami tanítható is. Szóval az sem feltétlen gond.Persze nem ettől lesz szar a Z5, de van olyan pillanat, amikor hasznos.
A jogos kritika a z5-tel szemben az OIS hiánya, meg sok helyen írják, hogy nem a legcsúcsabb kijelző került bele. Ezt leszámítva a remek üzemidő a mostani flagshipek nagy részét alázza, szóval van itt pro érv is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest