Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    Na, lefutottam a második kört a telefonommal.

    Ugye, a jack csatlakozó adta be az unalmast, de csak "félig", elment a basszus, pattog a háttérben, stb. de még szól a fülhallgató/fejhallgató, amit épp bedugtam.

    Először az eurocenter T-ben voltam, mert az volt a legközelebb. Ők is átvették volna, de közölték,hogy a Cordon javít, oda vigyem,ha előbb meg akarom kapni. Ha nem, akkor Mammut, majd ott adnak cserekészüléket. Ma voltam utóbb említett helyen, fent azt mondték, lent veszik át javítani a készülékeket. Ok, lemegyek, majd közlik,hogy cseretelefon sehol sincs, december óta. Vigyem a telefont a Cordonhoz, vagy náluk is leadhatom, de cserekészülék nem les sehol, "oldjam meg". Mondom remek, 1,5-2 hét azért sok idő telefon nélkül, otthon nincs elfekvőben egy sem, ami használaton kívül lenne. Eljöttem, felsétáltam ide, majd vettem egy Firefox OS-es telefont akciósan 10k-ért :D Lehet vele netezni, gmail sincelni, emilezni, stb, ennyit megért, marad is backup telefonnak. Teljesen rendben van ennyiért meg főleg.

    A telefonom leadtam, kaptam papírt, amin rajta a hibajelenség, és ráírattam, hogy fóliásan, karcmentesen adtam át (így is kérem vissza).

    Most várakozás, aztán majd írom az eseményeket, ha lesz valami :)

Új hozzászólás Aktív témák