- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 - vissza a kamerához
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
őstag
Gyárit? Már sutyiba is gyártanak kihangosítót? Vagy inkább a Z1-el inkább pancsolnak a fürdőkádban. Ha már vízbeálló.
-
Levi113399
tag
Olyan problémám van, hogy a walkman betett egy képet az albumból a bluetooth mappához és sehogy sem tudom megváltoztatni, valakinek valami ötlet?
-
::Trunks::
senior tag
válasz Levi113399 #4953 üzenetére
hahaha, van vele egy jó storym, az exemmel való képet rakta be album borítónak. A mostani asszonypajtás ezt nem nézte olyan jó szemmel
[ Szerkesztve ]
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
Levi113399
tag
válasz ::Trunks:: #4954 üzenetére
Most akár hiszed akár nem nekem is egy csaj van bent akivel kapcsolatban nincsennek jó élményeim Vagyis vannak csak nem örülök neki hogy ő van bent
Valami megoldás?
Bocs a dupláért
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Levi113399 #4955 üzenetére
App adatok törlése.
Beállítások-Alkalmazások-Mind almenü-app-ban Adatok törléseMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Tybike81
őstag
válasz darvinya #4952 üzenetére
És mi lehet akkor? Már volt hátlap cserén, a kamerát is középre rakták a helyére, de még is az elkészült képek jobb oldala még is mintha sokkal világosabb lenne. Főleg ha sötétben vakuzok messzebbre. A 2 -3ig jó, de ha távolabbi téma lenne a lényeg ott látszik igazán.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Levi113399
tag
válasz Levi113399 #4955 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm ;-) na és most az a kérdés hogy tudok oda képet Berakni?
-
senior tag
Sziasztok!
Full csukott ajtóknál (ellenőrizve 3xis) beázott a Z1-em.
Kamerák párásak, a kijelzőbe lett egy csík, és a teteje is furcsa... Ha sim kártya van benne akkor újra indul ,mert azt érzékeli ,hogy kivettem. Most nincs benne kártya, működik. Visszaküldeném gariba, de 10-én elhagyom az országot, és ez hatalmas probléma... ötlet?::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
Kispotter
tag
válasz ::Trunks:: #4959 üzenetére
Látom nem csak nekem lett ilyen.. Balatonba nekem is beázott de csak a kamera lett párás pár napig.. Azt éjszaka minden ajtó kinyit meg ventilátor 2 nap alatt eltünt a pára és más baja nemlett a telónak.. Visszakéne vinni lehet de ha nincs baja minek? :-D
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
senior tag
válasz Kispotter #4960 üzenetére
Az egyetlen baja jelenleg,hogy bedobálja random a kamera szoftvert,ami idegesít. Most ajtók nyitva, kislámpával szárogatom
Kiszárítottam a kamerát, elindítottam, vissza raktam mindent 1óra múlva megint párás volt a kamera, gyanítom volt még benne nedvesség, most alaposabb szárítás van, kártyák nélkül, lámpánál.
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
Tybike81
őstag
válasz ::Trunks:: #4961 üzenetére
Az indikátoraid színeződtek?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Kispotter
tag
válasz ::Trunks:: #4961 üzenetére
Nekem a képernyő oldott meg zártle folyamat kicsit megijedtem akkor :-D De kilehet jelenteni, hogy belül is jólbírja a. Vizet a telo:-D
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
bigkokas
tag
Kedves forumtársak,tulajok.!
Olyan kérdésem lenne:érdemes felrakni a 4.4.4 frissítést a z1 re?? Jobb lesz valamivel? Akkuidö vagy valami? Sus- Al raknám fel.kiabál egyfolytában,hogy frissités érkezett.157 MB.Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
Yager01
senior tag
Használ valaki NFC tageket? Megjöttek ma a matricáim...Tök jól működik a TASKER, nem kell végre kínlódni az össze vissza ugráló cella információval...DE azt vettem észre, hogy kikapcsolt kijelzőnél nem hajtja végre a feladatot ha rárakom a matricára. Lehet ez cask valami beállítás? Remélem....
Valakinek van tapasztalata..?
-
kigyi_23
addikt
válasz Yager01 #4966 üzenetére
Biztonsági megszorítások, nehogy valaki egy a zsebébe rejtett vagy ruhájára ragasztott tag-el átállítsa valaki telefonját és hozzáférjen adataihoz. Ugyanis programozható hálózati (wifi) kapcsolatok felállítására is két eszköz között esetleg azonnali file megosztása vagy adatok megosztására esetleg szoftver telepítésre Igen ezek biztonsági hibák a rendszerben.
Mielőtt valaki azt írná, hogy nem megy annak jelzem kipróbáltuk amiket leírtam működnek is amíg nem volt lezárva az első tag-ek bizony csúnyán hackelhetővé tettek néhány készüléket.
Így kikapcsolt kijelzővel nem engedi a tag használatát de a legtöbb készüléknél a képernyőzár feloldásáig sem.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
törölt tag
Tiszteletem!
Kb 1 hónap múlva tervezem lecserélni a jelenlegi Xperia Z-met, Z1-re.
Olyan kérdésem lenne, hogy annó én levettem kapásból a fóliát az előlapról, meg a hátlapról is. Kiemeltben olvastam, hogy a Z1-en is van gyárilag fólia, amit ha leszedek, ismét nem lesz Sony feliratom. Kérdésem az lenne, hogy a hátlapon is van gyárilag fólia? -
soldier2
őstag
válasz #13110016 #4969 üzenetére
Van, de arra nincs rányomva a felirat, a foliát levéve minden marad a helyén. Igazat megvallva nem értem miért nem vettem még le
P.S. Szvsz teljesen felesleges a csere. Van a családban Z és Z1 is, én nem cserélnék. Ha viszont kijön a Z3, esni fog a Z2 ára, és ott már gyárilag sincs fólia, és még jobb a kijelző.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
törölt tag
válasz soldier2 #4970 üzenetére
Én kapásból leszedem mind a két fóliát.
Ám igen, ebben bízom én is, hogy a Z3-nak köszönhetően esik a Z2 ill., a Z1 ára. Viszont anyagi szempontból nekem csak a Z1 jöhet szóba. A cserét meg jogosnak tartom, mert azért HW ügyileg megeszi reggelire a Z-t. Viszont Z1-ről nem tartanám szükségesnek a cserét Z2-re, de még Z3-ra sem, mert ezeknél már tényleg nem számottevő a tudás.[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
válasz #13110016 #4971 üzenetére
Én is így vagyok vele a Z2 ill. 3-ra váltás nem elég ösztönző a hw változásokat tekintve. Ez az első olyan android-os telefonom ami 1 éve lesz napokon belül és semmi olyan probléma ami miatt váltani kellene újabbra. Végre ezt is megértük
-
oliwire
őstag
válasz #13110016 #4971 üzenetére
A gyárilag rápréselt fóliát, ami segít jobban egyben tartani az üveget, ütések ellen is jobban ellenáll, vagy az szállítás során rátett fóliára gondolsz, amin egy kis fül van, hogy könnyen levehesd? Az előbbit nem javasolt levenni, esetleg arra rá még egy fóliát, és akkor ha gyakran cseréled a telefonod és számít az eladásnál az állapot, akkor úgy a legjobb. Az utóbbit meg természetesen le érdemes venni.
-
bigkokas
tag
mágneses töltőt keresnék ..nem dokkolósat csak simát.ha valaki tud ,kérem jelezze..
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
törölt tag
válasz oliwire #4973 üzenetére
Az előbbire gondoltam. Megmondom őszintén, hogy én nagyon rühellem a fóliákat. Ugyan így a tokokat is.
Jelenleg Z-m van. Októberben lesz 1 éves, és egy karc nincs rajta. pedig a gyárilag rápréselt fóliát kapásból leszedtem, és tokot se használtam. Szimplán vigyáztam rá. Pedig nem babusgattam soha, csak pl. kulcsot nem rakok be mellé a zsebbe stb. -
oliwire
őstag
válasz #13110016 #4975 üzenetére
Persze, te döntésed, én is vigyázok a telefonjaimra, de engem nem zavar a fólia. Ha véletlenül karcos lenne (mert ugye elejteni el lehet akarat nélkül is) pl egy betonon való csúszás miatt, akkor csak leveszem a fóliát, és rakom az újat. Az viszont nagyon idegesítene, hogy ha nem lett volna rajta, és "örökre" rajta marad a karc. Én már a hajszálkarcokat sem szeretem, ami meg simán rákerül zsebből, hisz ott mondhatni kis homokszemcsék lehetnek (amit nem mindig jön ki belőle mosással), ezeknek a keménysége nagyobb, mint ezeknek az általánosságban használt karcálló üvegeknek és lazán lenyomatot hagynak. Ezek a fémes felületbe is karcot hagynának. De a lényeg, hogy ez a te telefonod lenne, nem akarok beleszólni, hogy használd, csak gondoltam megosztom a véleményem erről
-
-
kigyi_23
addikt
válasz ::Trunks:: #4980 üzenetére
Lustaság ellen tökéletes csak rápattintom este az oldalára és tölti szépen reggelig és nem kerül annyiba mint egy dokkoló . Valamint nem kopik az ajtó ami mögött az usb van. Én tavaly novemberben vettem hozzá kábelt azóta szinte csak ezzel lett töltve usb-n annyit volt ameddig a gépen keresztül frissítettem, vagy a fényképező gépemről usb-n áttoltam az anyagot telóra, hogy feltölthessem a ftp-re vagy máshova tehát a töltés funkció alól ezzel lehet mentesíteni
-
coyote66
aktív tag
Root után elérhető lesz az sd kártya, számítógépen ? Vagy ez a kitkat sajátossága.
Én vagyok
-
Tomtotom
senior tag
válasz ::Trunks:: #4980 üzenetére
Z1c fórumban keresd BaLee -t. Én tőle vettem kábelt, és nagyon jó minőségű, Sony feliratos.
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
Hegyirabló
veterán
Azt gondoltam, hogy a Sony telefonjai tekintetében nem tud már meglepetést okozni nekem. Tévedtem.
A Z1-nek a hátulján, az üveg meg van csorbulva, vagy hibásan van öntve, egy milliméteres hiba, a szélén.
Szerintetek ez garanciális? Biztos, hogy nem nálam történt, mert a fólia sértetlen.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
törölt tag
Üdv!
Ma megvettem a telefont. Olyan kérdésem lenne, hogy létezik, hogy még nem jelent meg rá a 4.4.4??
Mi a legfrissebb firmware? Ja, és független. -
Yager01
senior tag
nem tapasztaltok mostanában olyat, hogy a Thome szarakodik a levél küldést illetően? A Gmail-es fiókomban van beállítva az összes email címem, a telefon gmal-es levelező appját használom, és nem mennek el a leveleim ha a feladó a T-online.hu email címem.
This is an automatically generated Delivery Status Notification
THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.
YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.
Delivery to the following recipient has been delayed:Message will be retried for 2 more day(s)
-
törölt tag
válasz teofiil #4986 üzenetére
Igen, közben SUS-al frissítettem is. A build szám vége .108
Gondolom ez a legfrissebb fw.
Ám valami irgalmatlan ez a telefon. Tegnap 50 alkalmazást telepítettem, majd mind megnyitottam, beállítottam de semmi lagg nem volt. A Z-m jóval gyengébb volt.Viszont egy hátrány van azért részemről. Baromira csúszik. Mivel tok ellenes vagyok, így nagyon kell figyelnem a jövőben.
[ Szerkesztve ]
-
CivicEsi
senior tag
válasz Levi113399 #4991 üzenetére
Nem tudom a pontos okot, csak azt, hogy:
teljesen random módon mondjuk a waze-ben, vagy a chromeban, ha próbálok címet, vagy webcímet begépelni, akkor teljesen más betűket ír be, mint amit én nyomtam (pl.: megnyomom a "K" betűt, és beírja az "A" betűt, stb).
Ha ki akarok lépni, akkor a vissza helyett a home gombot érzékelte, és egyből a google asszisztenst akarta indítani.
Ilyenkor a hátlap a kamera környékén nem meleg, hanem forró lett, és utána már nem csak ezeknél a programoknál csinálta, hanem a játékoknál pl.: Angry Birds GO.
Csak egy újraindítás segített ilyenkor.T-nél leadtam gariban javításra.
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
zerdelyi
tag
Sziasztok!
Következő a helyzet.
Van egy Z1-em.
De behalt.
Eleinte az érintés érzékelése vacakolt, gyakran összezavarodott (pl. gépeléskor más betűt érzékelt).
Lassan kicsit engedett az usb ajtó, utóbbi időben nem teljesen simult a kávába. (Gondolom, ez viszonylag könnyen cserélhető.)
Aztán végül a behalása abban nyilvánult meg, hogy lemerült egyszer teljesen, töltőre tettem, de nem tér magához, csak pirosan villog a ledje.
Kicsit a fólia a kijelzőjén zsebkarcos.
Minden más jó volt amúgy.
Tés.
Gondoltam eladom, hozzáértő, barkácskedvű felhasználók esetleg hasznát veszik még.
Ajánlatokat várnék.
Vagy szívesen elcserélném hibátlan Z1 Compactra, megegyezéses ráfizetéssel persze.
Nos?
:-)[ Szerkesztve ]
iPhone 8 - 64 GB + Watch S 4 Nike + AirPods
-
Hegyirabló
veterán
válasz zerdelyi #4995 üzenetére
A garancia érvényesítésének nem feltétele a garanciajegy fizikai megléte. Tudod hol vetted? Kérj másolatot a számláról. Öt évig meg kell őrizniük. Azzal érvényesíthető a garancia, de egy telefon esetében talán még az sem kell hozzá, elég az IMEI.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
-
Denny007
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy z1. Nem kapcsol be. Töltőre dugva kijön a töltés ikon. Valakinek van valami ötlete hogy mit lehetne csinálni vele?
-
Hegyirabló
veterán
válasz Denny007 #4999 üzenetére
Nem merült nagyon le? Akkor csinál ilyet. Töltöd míg narancs színű nem lesz, utána lehet próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest