- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 - vissza a kamerához
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Hali.Lenne egy kérdèsem.Szerintetek megéri lecserèlni egy galaxy s4 et egy egy xperia z1 re?...Ugy èrtem mejik lehet a jobb telo.Jobb lehet a z1 az s4 nel(i9506)
Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
-
Napster82
tag
Végre elindult a lollipop frissítés a Z1-re is!
-
plesotamas
tag
Megérkezett az előre rootolt 5.0.2-s lollipop.
C6903_Customized MEL_1278-9220_14.5.A.0.242_R1D flashable-signed[ Szerkesztve ]
-
josik
aktív tag
A telenor se szólt még... Remélem hoz némi pozitív változást a frissítés.
Te is fiam Bluetooth...
-
törölt tag
válasz plesotamas #5905 üzenetére
És sima offiicial rom nincs?
-
plesotamas
tag
válasz #13110016 #5907 üzenetére
5.0 stock c6902 tft 14.5.a.0.242 ru
Van benne magyar nyelv ahogy az összes andriod verzióban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz plesotamas #5908 üzenetére
Kösz szépen!
-
Napster82
tag
Most raktam fel a Custom HK verziót. Eddig hibátlannak tűnik. Egy-két olyan app van benne amit a hongkongiaknak szántak, de ezeket lehet törölni. Néhány funkciót máshogy kell használni, mint a kitkat-ben, de szerintem hamar meg lehet majd szokni. Gyors, bug mentes.
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok. Olyan problémában kérnék segítséget , hogy van egy Z1 , ami leesett és betört. Lehet-e javítani , illetve megéri e? A gép nem kátja azóta , a kijelző nem reagál. Bekapcsolni be lehet , csak használni nem .
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
törölt tag
Jelzett a teleonom, hogy elérhető a Lollipop nekem is. Le is tölöttem, telepítettem, és valami hihetetlen jó lett.
Ez az új óra widget, meg a nagy ikonok valami baromi jól néznek ki. A task list is nagyon szuper. Persze lagg az nincs. Azért otthon nyomok egy teljes rendszervisszaállítást, minden törléssel, mert ugye az az ajánlott. A 4.3-as android frissített verziója óta ez a legjobb firmware, szerintem. Persze, még idő kell, de eddig nagyon jónak tűnik. -
CoRt3z
tag
Aha, picit picit vagány voltam... Próbáltam feltenni a dual recoveryt, felmásolt mindent, de nem indult újra és hiába indítom újra, nyomom a hangerő gombokat és semmi.. Tud erre valaki megoldást? Köszi előre is.
-
topyjo
aktív tag
válasz plesotamas #5905 üzenetére
Hali!
Nem megy föl, a TWRP valami kompatibilitási problémát ír.
Esetleg valami ötlet? Másik verzió?
NUT oldalán még nincs rootolt verzió?Köszi
" 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
plesotamas
tag
Az LTE verziós FTF is van már.
Sony Xperia Z1 C6903 14.5.A.0.242 HK.ftf -
kigyi_23
addikt
Bocs srácok rossz topicba válaszoltam
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
CoRt3z
tag
válasz plesotamas #5921 üzenetére
Köszi! Így simán flashtoollal simán fel tudtam tenni, nem kellett rootolni meg recoveryzni. Tetszik első látásra, jók az újítások, pl több fiókot be lehet állítani, plusz az állapotsorról indítható vaku, ez pl nekem fontos volt már. Köszi szépen! :-)
U. I.: eddig észrevehetően lassabb, többször a menü később tölt be. Remélem idővel ez változik.[ Szerkesztve ]
-
Napster82
tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy a Ce1-es verzióra mikor jön ki a lollipop? -
topyjo
aktív tag
Szia!
ha a 157-es rom van rajta, akkor azt nem fogod rootolni.
Előtte Flashtoollal vissza kell tenni a 108 romhoz tartozó kernelt, ahhoz van egyklikkes root, és ha megvan akkor visszatenni a 157-esom kernelét.
Sajnos nem tudok linket küldeni, mert én is pendrive-on kaptam, de az XDA oldalról töltötték le nekem is.topyjo
" 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
viera
őstag
Ha esetleg valakit érdekel, van Z1-hez való Nillkin üvegfóliám.
Havernak rendeltem, de mire ideért összetörte a telót.
Priviben írjon akit érdekel.Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
topyjo
aktív tag
Köszi, feltettem.
Pár óra használat után jónak tűnik.
Különösen bejövő a színesebb formavilág, az új billentyűzet.
Már csak a rootot kell megoldani." 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
Ablakos
őstag
Lollival is gyors ez a telefon. A billentyűzet beàllìtàs nem sikerült. Fordìtva vannak az èkezetek.
-
G_Gabi
csendes tag
Sziasztok
Jött az értesítés, hogy lehet frissíteni a telefonom de a PC companion azt írja hogy: nem lehet kommunikálni a sony frissítés programmotorral (hibakód 11)
Vki tud vmi megoldást?
Köszi
-
bajzal
őstag
Ez milyen régiós rom?
-
topyjo
aktív tag
Német előre rotolt rom 6903-hoz.
Reggel óta használom, eddig hibátlan." 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
tkonya
aktív tag
Sziasztok,
Aki esetleg már használja a lollipop-ot leírhatná a tapasztalatait.
Előre is köszönöm 😃Motorola Edge 30 Fusion
-
topyjo
aktív tag
Ilyen rövid idő alatt nem lehet tapasztalatról beszélni, ezért azt írom le, miben más.
Teljesen màs a kezelőfelület. Szebb, színesebb, grafikusabb, vàltozott néhány ikon. Van több felhasznàlós mód. Időzíthető lett a hangprofil.
Appok àthelyezhetőek sd kártyára, a fényképező az első indításkor szintén az sd kártyát ajánlotta tárhelynek.
Sokkal szebb a telefonkönyv, végre nem csak kis kockára teszi ki a képeket. Vàltozott az értesítési sáv.
Tulajdonképpen nem tudok minden apró változást leírni ni, teljesen átdolgozták a kitkathoz képest képest.
Ki kell próbálni. A fentebb linkelt rootolt verzió tökéletesen működik." 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
tkonya
aktív tag
Köszönöm, ez így teljesen jó volt.
Gyárilag független a telefonom, rootot meg nem csináltam sose, rom cseréről nem is beszélve. Átlag user vagyok.
Későbbiekben meg biztos lesznek tapasztalatok. Csak igazából nem lenne jó úgy járni, mint az lg f6 kit kat frissítésével anno. Mondjuk ott is csak olvastam a tapasztalatokat, nem frissítettem.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
xmad
őstag
szálcsiszolt aluminium hátlapos keménytok eladó
érdeklődni privátban
vadonat új, bontatlan
-
Ablakos
őstag
Lolliban néha meghal a home virtual gomb. Kellemetlen, mivel sok apk nem használ kilépést.
Hopp apexet használok, így lehet az a ludas.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyébké kicsit bugos a lolli. Néha a statusbarban lévő ikonokra hiába kattintok nem történik semmi...
Na meg a jobb felső sarokban hiába adom meg a gmail-es fiókom, nem illeszti be a kis képet... Ez mitől lehet? -
tkonya
aktív tag
Tegnap frissítettem, igaz csak pc-ről volt hajlandó. Értesítési led működik, újra belaktam, eddig nagyon tetszik, gyors, akadásmentes.
Motorola Edge 30 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest