- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 - vissza a kamerához
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vateraadd
csendes tag
Sziasztok ! Tudna segíteni valaki? Frissítve lett a telefon szoftvere, és a walkman szoftver is frissült és azóta nekem legalábbis halk a zene még maxon is. Lehet ezt valahogy orvosolni ?
-
Vateraadd
csendes tag
Sajnos kerestem mindenhol de nemtalálom ezt a fülvédős dolog kikapcsolást 1x2-x fel ajánlja a telefon de igy randomra nemtudom hol keressem. Tudnál segíteni nekem ?
-
CivicEsi
senior tag
Srácok.
SOS segítség kellene nekem.
A Z1-esem tegnap este óta hirtelen nem veszi fel a töltést.
Érzékeli, hogy be van dugva a töltő, de se a fali töltővel, se az autós töltővel sem veszi a töltést.
A piros led világít próbáltam azt is, hogy kikapcsoló gomb+hangerő fel, de semmi változás.
Olvastam, hogy esetleg a SUS-al meg lehet javítani,de azt csak este tudom kipróbálni.Valakinek valami ötlete van?
Üdv.
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
-
kbyte1024
veterán
Uraim egy kis segítség kéne.Az egyik cimbim valamit elcseszett (room csere) után,visszarakta a gyárit és nincs a telón térerő.Van valami megoldás??
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Lasy
veterán
Ugye volt recovery mentésed?
Akkor tedd vissza azt.
Minden jó lesz.+36702778032
-
CivicEsi
senior tag
válasz modeller #4122 üzenetére
Most működtettem, miután ráraktam a töltőre itthon, de a piros leden kívül semmi sem történik/világít.
Rajta hagyom megint vagy 2-órát a töltőn, és meglátjuk, ha megint semmi, akkor holnap gari.
(mondanom sem kell, az akksi 0%-ra merült le.)ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
CivicEsi
senior tag
-
CivicEsi
senior tag
válasz Alpha630 #4127 üzenetére
Nem a telefon sajátja volt, hanem még azt hiszem, egy S2-ő tartalék töltője, ami eddig kifogástalanul ellátta a rábízott feladatokat.
A telefon saját töltője az irodában maradt Csütörtökön, én meg elutaztam ~250Km-re a hosszú hétvégén.ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
atikó
őstag
rajtam kívül gondolkodik még valaki hogy cserél Z2-re?
-
bundis271
csendes tag
Sziasztok. Az a problémám hogy a billentyűzet nagyon sokszor nem azt a betűt írja, de ez nem csak a billentyűzetnél hanem Pl. netezés közben.
Sony Xperia Z1 - Nokia Lumia 635 - iPhone 5S 32GB
-
tumpika84
újonc
Sziasztok. Valaki adhatna egy tmobilos hu ftf et nekem mert visszakellene vinnem gariztatni a telefont.Nagyon fontos lenne.Köszönöm előre is
-
kigyi_23
addikt
Na telefonomban megadta magát a rezgő motor.... Október óta nyegtetem eddig bírta.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
crane75
senior tag
Sziasztok,hol tudom kikapcsolni,hogy ne csekkolja állandóan a Wifi hálózatokat? Ha ki is van kapcsolva, szerintem keres. Ha talál egyet,azonnal jelzi..
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
Alpha630
tag
Mik a hosszútávú tapasztalatok az üveg alapú kijelző-védő megoldásokkal? Melyik jó ezekből? (Nillkin, screen guard...stb)
-
topyjo
aktív tag
válasz Alpha630 #4142 üzenetére
Szia!
Nekem Nillkin van rajta. Nem is lehet fóliához hasonlítani. sokkal jobb a tapintása, nem tapad, nem gyűjti a piszkot és az ujjnyomot. Egyszerű feltenni, nem karcolódik(volt már övtáskában kulcs és aprópénz mellett), nekem a karc a gyengém, minden telómhoz ötösével rendeltem a fóliát, és havonta cseréltem.
Talán kicsit sötétedik a kijelző, de így is fele háttérfényt használok.
Vizes körülmények között még nem próbáltam.
Szerintem nagyon megéri." 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
kigyi_23
addikt
válasz Vikthor #4140 üzenetére
Az a nagy probléma, hogy nem akarom gariztatni, mert patika állapotban van. Féltem, hogy karcosan kapom vissza, vagy bármi egyéb problémával azon kívül most 3 hétig futkozzak egy hagyományos telefonnal? Mert ugye ki tudja milyen cserekészüléket adnak, ha adnak....
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
nagyúr
válasz kigyi_23 #4144 üzenetére
ha karcosan kapnád vissza, HA! Akkor nem vagy köteles átvenni, ennyire nem kéne bizalmatlannak lenni szerintem, még magyarországon sem, bár értem amit mondasz, az itteni magyar mentalitás... sokminden "szar" ragadt a komcsik után az emberekre... sajnos.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
soldier2
őstag
válasz Alpha630 #4142 üzenetére
Nekem Spigen van, nagyon elégedett vagyok vele. Kicsit veszít a kijelző a fenyerőből, ami nekem a legnagyobb különbség, az az ujjlenyomatmentes kijelző. A szélénél kezdett elengedni, készülök írni a forgalmazónak, hogy küld újat, vagy vegyek Brandot
Annak vétel esetén nézz utána, hogy a közelség szenzort ne takarja, mert idegbajt kapsz. Noname cuccoknál előfordul. Én így jártam a feleségem Z-jével.Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
Langsam
aktív tag
válasz feketepeti #4135 üzenetére
Szia.
Ez engem nagyon érdekelne, Audihoz. Megmondanád, hogy konkrétan melyik BT adaptert használod, honnan és mennyiért vetted ? Jár hozzá OBD csati is ? És hogy pontosan melyik az a program a Z1-re ? Azért kérem ilyen részletesen, mert ha már valaki elégedetten használ konkrétan egy eszközt és egy programot együtt, akkor érdemes azt pontosan úgy követni. Köszi. Üdv. LangsamObi Van ? Nincs, már elfogyott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest