- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 - vissza a kamerához
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybike81
őstag
Sziasztok, mennyire megbízható beázás terén ez a készülék, mennyire jellemző rá?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
teofiil
csendes tag
válasz Tybike81 #4402 üzenetére
Szia, ugyanaz mint előttem szóló coyote66. Én eddig kétszer voltam vele strandon, medencében - bírja mint állat! De vizesen semmit ne akarj vele csinálni, még vissza nézni sem (az új elkészült képet), mert baromira el lehet állítani a készüléket! Szóval vizesen csak fotó, azután nézegetni, stb. Tölteni én is dokkolóval töltöm, csak az adatmentésnél szoktam az USB-t nyitogatni. Szóval bírja - bátran használd!
alulírott: teofiil - személyesen - élet nagyságban...
-
josik
aktív tag
Üdv. Próbálta már valaki a Towelroot nevű prgit? [Itt] azt irja, hogy a 2014 jun 3.- a elötti romokat nyitja. Néhány kivétellel. Nem nyitja ezeket: HTC One M8, Moto E, Moto G , HTC One Mini. Ha valaki kipróbája és működik akár az 1. hsz- ba is bele lehetne tenni
Te is fiam Bluetooth...
-
josik
aktív tag
Kifutottam a szerkesztési időből. Telepítés, root után a superusert a playról telepíteni.
Te is fiam Bluetooth...
-
Tybike81
őstag
Sziasztok
Nincs valakinek makulátlan állapotban lévő, gyári független, gyártói garos Z1-e eladó, vagy cserélne LG G2-re + pótolnék ??Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
Olyan kérdésem lenne, ha minden kis ajtót jól bezárok a telón, létezik hogy be tud ázni, vagy folyadék jutt a készülékbe?
-
coyote66
aktív tag
válasz Tybike81 #4413 üzenetére
Hát ha betartod a garis feltételeket (max. 1,5 m mély, max. fél óra asszem) akkor szerintem nem kellene sehol sem beáznia. Persze extrém esetek lehetnek, de ezt az oldalsó indikátornál nyomon lehet követni. Úgy tudom a sim-nél van valami és ha fehér akkor jó, ha piros akkor már beázott. Persze attól még működhet hibamentesen.
Én vagyok
-
kigyi_23
addikt
válasz Tybike81 #4413 üzenetére
Ha nincs sérülés a készüléken ill az "ajtón" akkor nem fog beázni.
Én szoktam fürdetni van amikor chatelek valakivel nem kell abbahagynom mehetek fürödni nyugodtan, bele-bele ejtem a vízbe, ha már ott van benn hagyom ráérek kiszedni nem kell kapkodni érte Jó dolog ez. Nyugodtan megfogom zsíros kézzel, mert majd lemosom. Az enyém október óta van meg tehát még az elején vettem amikor megjelent és kapott vizet rendesen.https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Gombócka
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. 1 éve vettem a telót, és legnagyobb megelégedéssel használom. Az utóbbi időben azonban legnagyobb bánatomra a kihangosító hangszórója borzasztóan lehalkult. A hívásokat még épp, hogy meghallom, de skype-ra már egyáltalán nem alkalmas. Pedig nem is fürödtem vele, csak néha óvatosan megmosom... Van valami ötletetek mi lehet a baja, vagy mit tudnék vele kezdeni??? Köszi előre is!
-
-
kigyi_23
addikt
válasz zerdelyi #4420 üzenetére
Mágneses töltővel, de az elején használtam a hagyományos megoldást is. Nem kell annyira tartani attól, mert az ajtók jól meg vannak csinálva nem kopós fajták csak a feszegetést nem bírnák szerintem, ha valaki elkezdené csavargatni őket. Nyári esőben jól jön, hogy az embernek nem kell a telefon miatt aggódni
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
nmy1212
aktív tag
Sziasztok!
Próbálok biztonsági mentést csinálni a PC Companionnal, de sajnos rendre kifagy. Nagyon kéne egy gyári visszaállítás a telefonra, de vannak olyan adatok rajta amiket sajnálnék ha elveszne.
Nektek nem produkált hasonlót a program? Amikor már megy végig a csík hogy menti le az adatokat, mindig a csík felénél fagy ki a program, mindig ugyanott.
Valakinek valami ötlet?Köszi!
Üdv!
-
lordthomas
tag
Sziasztok!
Google Now-val kapcsolatban lenne kérdésem. Angol nyelvre van állítva, de nem végzi el a parancsaimat. Tehát ha mondok neki valamit, akkor egyszerűen rákeres a Google-ön. Át kell valamit állítanom? Ha mondom neki, hogy Ok, Google, arra feléled, de akkor is csak a googlebe keres.
Ötletek?
Köszi -
darvinya
titán
válasz nmy1212 #4422 üzenetére
PCC kerüld nagy ívben.
Mit szeretnél menteni?
Kapcsolatok, naptár arra ott Google fiók, így bármikor bárhova visszaszinkronizálható.
Egyébre ott a Biztonsági mentés app a telon, vagy Helium app.(#4423) lordthomas
Pontosan mit tegyen?
Alapból keres, de van egy Google beállítások app abban Asszisztens menü alatt lehet finomítani.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Tybike81
őstag
Van valakinek gyári független gyári garanciás készüléke? Tudnátok mellékelni egy gyári garanciás telónak milyen garanciapapírja van??
[ Szerkesztve ]
-
lordthomas
tag
-
darvinya
titán
válasz lordthomas #4426 üzenetére
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
lezuvius
őstag
Sziasztok
Arra lettem figyelmes,hogy mikor fenykepezek akkor a fokuszig jó a kép de ahogy rogzitem a képet elmosodik,olyan mintha a szoftver mosna el s ha ez igaz,akkor a Sony tudna javítani? Mert maga a kameramodul nagyon korrekt darab.Esetleg másnál is így csinálja?Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
-
lezuvius
őstag
Kicsit allitgattam a beallitasokban meg újra indítottam s jó lett
Nem koptatja le a femrol a festéket a tok?Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan root modszert amihez nem kell pc, csak leszedem flashelem es kesz? -
picikupac
csendes tag
Jön a 4.4.4!
-
topyjo
aktív tag
válasz picikupac #4442 üzenetére
Azért ez csak ismét egy foltozás.
Kicsit bővebben a MA cikkéből:A mai napon a Sony megkezdte a Z1e Compact Android 4.4.4 frissítését. Az update-et a Google múlt hét folyamán
adta ki, különösképpen nem tartalmaz fejlesztéseket, kizárólag a korábban felfedezett OpenSSL-lel kapcsolatos
biztonsági hibát javítja. A japán gyártó legújabb szoftvere szintén a rést foltozza be, ám néhány felfedezett hibát
is orvosol, plusz némileg javít a rendszersebességen és a stabilitáson. A 14.4.A.0.108 build szám alatt érkező
frissítés a japánok kompakt készülékén kívül Xperia Z1 -re és Z Ultrára is érkezni fog, ám pontos időpontot nem
közölt ezzel kapcsolatban a gyártó." 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
Yager01
senior tag
Azt meg tudja mondani valaki, hogy a létező rendszeremnél van e frissebb, érdemes e frissíteni, és ami a legfontosabb, hogy mi lesz a meglévő rootal? Jelenleg 14.3.A.0.757
-
Tybike81
őstag
Elvileg kedden jön a Z1em, és onnantól remélem én is boldog tulaja leszek, G2ről váltottam.
Olyan kérdésem lenne hogy mi igaz hogy pocsék a kamerája? Ki hogy van megelégedve vele?
Mivel gyári garis lesz a teló mehet a vízbe egyből? Mire vigyázzak ha vízbe viszem? Mivel egyenlőre nem lesz mágneses töltöm, nyugodtan tölthetem a gyári helyén, nem fog kikopni?Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
darvinya
titán
válasz Tybike81 #4447 üzenetére
1. ?????
2. Jó mobil kamera a kategóriához képest, de DSLR gép
3. Igen, ameddig meg van határozva (ez nem sajt, hogy fogyasztás előtt vegyük ki a hűtőből az íz kibontakozásához)
4. Ez is le van írva, de az ajtók legyenek zárva
5. Már hogy kopna ki microUSB aljzaMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
soldier2
őstag
válasz Tybike81 #4449 üzenetére
Hosszú távon előbb -utóbb kikopik, érdemes beszerezni egy mágneses kábelt, de pár hónapig nem lesz gond vele. Vízbe merítés előtt érdemes megnézni az ajtocskákat, hogy legyenek csukva.
Kamera: dslr-hez képest szar képeket csinál, de a tavalyi telefonok bármelyikének szintjét hozza.Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest