Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz darvinya #3826 üzenetére

    Azt gondoltam root-tal modosithatova valik valami config file, logikus lenne hiszen eleve tobb felbontasu mobilban is ez mukodik es normalisan ezek egy helyen modosithato parameterek egy programban, elvben tehat lehetne egymastol fgtl az 1x1 helyigenye meg a telefon felbontasa... mind1.
    Nem mindent akarok egy kepernyore: a naptar (jelenleg a transparent calendart hasznalom) es az email omlesztett nezet mellett a fo oldalon a csaladtagok gyorstarcsazasat raknam ki, es jobbra-balra ilyeneket mint idojaras (szigoruan genie widget, ne animalgasson nekem mert a falra maszok), fotokeret a kolkokrol, meg olyan gyorsinditok, amik raernek egy lapozas utan. Alulra meg hivas, szamologep, waze, ilyenek.
    Mivel eddig nem sony-m volt, es nem szoktam fel nap alatt hozza, talan nem gond ha vlaami nem megy (mi nem megy, a walkman meg ilyenek? folder player bovest eleg, amennyi zenebona nekem kell, social integraciot se szeretnek, mi van me'g...)
    Es ha jol ertem csak a widgeteik nem mennek, a programok ugyanugy elindithatoak az appdrawerbol, es mint ilyen kirakhatok ikonkent is. Bar ha nem az se baj.
    A kedvenc hatterem se letezik sajnos ekkora felbontasban (fingerprint a droid2-bol), valami ujat kell keressek...

Új hozzászólás Aktív témák