Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz sutszi #17980 üzenetére

    Az tény, hogy az olcsóbb routerektől nem kell csodát várni, de a hangsúly inkább itt azon volt nálam, hogy ha minden más készülékükkel elégedettek, csak az SP problémás, akkor az SP-vel kell kezdeni valamit, és nem arra gondoltam hogy vegyenek másik készüléket. Viszont a router csere is pénzbe kerül, tehát marad a wifi fix, az érték átírás amit említettél, vagy kivárni 4.3-ban hátha jó lesz már.
    Persze egyesek drámaira veszik a hangvételt, hogy "szar" a wifi, és a csíkok számán vesződnek, de szerintem most már érdemes kivárni a 4.3-at, pár hét és meglátjuk mennyit változik. Maga a wifi nem gyengébb, csak szoftveresen bugos. ;] A lényeg, hogy javítható, és nekem ez a fontos, ezért nem sírok egy olyan dolgon se ami szoftveres probléma, mert még javítható mind. Ha a Sony nem, akkor majd házilag belenyúlva megoldja más.

    A router váltás meg már off az offban téma, de annak az oka az volt, hogy tesómnak kellett albérletbe egy router, és inkább itthonra vettünk egy újat, jobbat (MiMo és ami fontos, hogy cserélhető antennás), mint neki egy hasonlóan alsó kategóriásat. Ráadásul ha hazaköltözik és nem lesz rá szüksége, jeltovábbítóként éli itthon majd tovább életét, és már az udvaron is netezhetek a nyáron. :U

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák