Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Nemsokára meglesz a kicsike , bár az Acro S jobban tetszik (Aku és Micro SD), de nincs türelmem megvárni ! Naszóval nézegettem hozzá cuccokat, külső akku, övcsipeszes fekvő tok, a hátlapra valami védő cuccot, trallala. Kinek mi van, illetve ki mit javasol? Külső akku kb 2000-3000 mAh-es kellene ilyesmi. Hátlap védelem, nehéz kérdés, tokot talán már találtam! Légyszi segítsetek, bármi jól jöhet, pozitívum, negatívum valamelyik termékről! Ez lesz az első okos mobilom, ilyen téren nincs gyakorlati tapasztalatom! Szeretném szinte a kezdetektől úgy használni a telót hogy tényleg élvezzem ki minden lehetőségét a telónak! Perverz?
Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
novinyul
veterán
-
patakidr
aktív tag
Jut eszembe: létezik már navigáció ehhez a felbontáshoz? IGO?
-
Jamesb2
aktív tag
válasz Merula Alba #4152 üzenetére
Ez félrement...
[ Szerkesztve ]
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
dvtkfan
senior tag
Külső Akksinak!!!
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
dvtkfan
senior tag
válasz Merula Alba #4159 üzenetére
Szerintem 12000mAh nem is, de olyan kb 8-9000mAh a valóságban! Gondolkozom én is rajta! ebből kijöhet 5-6 töltés is szerintem...
-
dvtkfan
senior tag
válasz patakidr #4160 üzenetére
Valószínűleg az SI számod még nincs benne a frissítendőkbe...sajna rengetek régió van, így egy adott régión belül is vannak eltérések a szerver lefagyasztások elkerülése miatt...ha hirtelen mindenki egyszerre frissítene, lehalna az egész rendszer...
-
CoroStar86
aktív tag
FlashTool indításakor a Total Commander kiírja, hogy "Program futtatási hiba (5)". Valakinek van ötlete? Két verziót is leszedtem, mindkettőnél ez az eredmény, próbáltam rendszergazdaként is futtatni, de hiába...
-
-
Gáben81
senior tag
A .75-ös szoftverrel nekem még jobb lett az akkuidő.Pontosabban tudok írni is,precízebben érzékeli, hogy hova bökök...
-
крокодил
tag
Létezik olyan app ami tudja azt produkálni, hogyha a fülemnél van akkor nomál hanszórón megy a beszélgetés, de amint elveszem a fülemtől kihangosításra állítja a hangszórót?
(Azért gondolom, hogy van rá ilyen, mert a droid érzékeli ha a fülemnél van a teló miközben telefonálok. Mikor ott van kikapcsolja a kijelző világítást, de ha elveszem újra kivilágítja.)
[ Szerkesztve ]
-
komoramazsi
tag
válasz S_xperia_S #4169 üzenetére
Szia !
Nekem meg fel sem ajánlotta a frissítést, így nem vártam, és frissítettem Flashtool-al .75-re !
Hidd el semmi gond nincs vele, gyors, megbízható, egyetlen hátránya, hogy sajnos töröl mindent, és újra be kell lakni a telefont !! Egyébként ha az ICS-t sem ajánlja majd fel marad ez a megoldás !Üdv.
-
Gáben81
senior tag
válasz S_xperia_S #4169 üzenetére
Hát nekem még soha sem ajánlotta fel,még anno x10-nél sem...
-
zx6r
aktív tag
sziasztok!Valaki tudna segíteni nekem hogyan kell flashtool-al frissíteni?Ez gari vesztéssel jár?A galaxy s-emet kétnaponta romoltam,de ez más 1 kicsit
-
CoroStar86
aktív tag
válasz CoroStar86 #4164 üzenetére
Megoldódott, a vírusirtót kellett hozzá kikapcsolni, az blokkolta szegényt. (ha más is belefutna ebbe a problémába...)
-
Maxentius
addikt
Néha nem árt rálesni az 1. hsz-re, nem véletlenül szerkesztettem bele a Flashtool-t is. Ez mindenkinek szól...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
zx6r
aktív tag
bocsánat nézem is)
-
fury71
aktív tag
Az Acro S-t nem biztos, hogy Mo-n is lehet majd kapni, nekem is tetszik, és hogy vízálló.a melóhelyen jól jönne.
Övcsipeszes fekvő tokot hol találtál?
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
speederiii
tag
válasz komoramazsi #4171 üzenetére
Ha nem pipálod be a wipe data-t, akkor nem töröl mindent és nem kell újra belakni a telefont
-
petymeg
addikt
üdv urak!
milyen app-al tudok vezeték nélkül, wifin keresztül fájlokat leszedni a pc-ről?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
CoroStar86
aktív tag
Én ezt vettem hozzá, ilyesmi kialakításút használtam a régi Galaxy S-emhez is. Úgy fekszik a telóra, mint a kondom. A lyukas kivitel pedig jobban segíti a telót a szellőzésben is. Bár sokan panaszkodtak az anyaghasználatra, az én példányom ebből a szempontból tökéletes, nem is sokszor tettem még rá a védőt!
-
-
r-chee
őstag
Én hülye ma vettem csak észre véletlenül, hogy TC-ben (pontosabban: Total Commander Ultima Prime 5.0), ha egy meghajtónál kilépek a gyökérkönyvtárba, ahol az összes meghajtó megjelenik (\\Számítógép\*.*) sorrendben, ott lapul alul az Xperia S is. Szal mostantól nem kell külön Intézőt nyitogatnom másoláshoz .
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
judyart
csendes tag
szóval valaki tapasztalt olyat a .75-tel, hogy a rendszer nem látja a hang file-ket és a gyári galéria sem a képeket. Mondjuk nem használom a gyári galériát, de pl csengő és értesítési hangokat sem tudok onnan beállítani.
>> skinshop.hu <<
-
-
r-chee
őstag
Lehet, hogy normál TC-ben (pl. 7.5-ös) nem látszik a teló gépre dugott állapotban, nem tudom. Az biztos, hogy semmilyen egyéb programot, drivert nem mókoltam fel hozzá, hogy látszódjon meghajtók listájánál (felső vízszintes sorban nem, csak a két ablakban lenyitva).
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
no1r
őstag
nah, akkor ha hazaérek, megpróbálom az általad említett TC verzióval...
kíváncsi vagyok, és ha működik akkor kényelmesebb lenne mint sajátgépezni (bár a remote desktop megoldás is szimpatikus mert ott legalább nem kell kábelezni)a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
geccoblaze
aktív tag
Tud valaki hiteles (nem fórumos "én, úgy tudom, hogy...") forrást adni arra, hogy az xperia s-ben dragontrail üveg van? Én eddig nem találtam. Ha tényleg az van benne, akkor baromira nem értem, hogy miért nem veri nagyobb dobra a sony. A Gorilla Glassesek mindig villognak ezzel a tulajdonsággal, és a GG honlapján is fenn van az összes ilyennel szerelt termék.
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Telenor boltban sehol sincs S-modell...
Ha tud valaki, akkor írja már meg, legyen szíves.köszi
-
Ricardo
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest