Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsisean
tag
hello mindenki most egy kis "lelkizés" és nyugtatgatás miatt írok. szóval van spórolt pénzem de ugy gondolom a szobám most fontosabb( új szekrény ágy stb) és az SXS vásárlását még hanyagolnom kell. szóval kb novemberbe venném meg a telót (kb 5 hónap) és addig még kapható lesz a t-mobile-ba nem? illetve lehet hogy ez idő alatt megjelenik fehérbe is, ha nem akkor veszek fehér tokot, és az tuti hogy a novemberbe vett sxs már ics-es lesz nem? köszönöm a válaszokat mindenkinek! további jo napot
-
dvtkfan
senior tag
Hát nem akarlak elkeseríteni, de én az ebay-ről rendeltem alig több mint 500 forintért, és 8 nap alatt itt volt Kínából...egér, billentyűzet megy vele, egy olcsó gagyi gamepad is, igaz játékba még nem tudtam sikeresen beállítani, hogy azzal vezéreljem, de nem is foglalkoztam max vagy 10 percet csak vele...de eddig fasza
Szerintem érdemes ezt megrendelni...
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
Maxentius
addikt
(#3543) mandras81: Egyelőre csak billentyűzetet, egeret és egy 8 GB-os pendrive-ot (FAT32-re formázva) próbáltam vele, mentek mind.
(#3546) Ben96: Írtam már.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Robeast
tag
válasz крокодил #3528 üzenetére
Teljesen jó. Egyelőre nem hullik szét és nem érzem, hogy útban lenne a gomboknál sem és masszívan tartja a telót. Egyszer kivettem belőle pár napja, de nem látszik az sem, hogy a telefon burkolatát gyilkolná. Ami zavaró, de ez minden ilyen toknak a velejárója, hogy vastagabb lesz tőle a telefon. De ezt leszámítva céljának megfelel.
-
ratkaics
senior tag
Tárgytalan!
[ Szerkesztve ]
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
kungzi
veterán
sziasztok
ha expansys-en rendelem meg, akkor ők gyári garival adják ugye?
-
Maxentius
addikt
(#3554) punky10: Egy filmet próbáltam lejátszani róla, ment is, de fura módon képcsúszások voltak (csak utólag jöttem rá, hogy SW dekódolásra kell tenni a BSPlayer-ben a lejátszást), de amúgy a teljes tárat látta.
(#3556) крокодил: Eleve hub-bal próbáltam, hogy rárakhassam az egeret és a billt is. Na a töltéssel kapcsolatban dilemmában vagyok, mert nem tudom, képes-e a hub eltűrni a töltő felől érkező áramot, mert ugye az ellentétes azzal az iránnyal, amire tervezték.
-
-
Maxentius
addikt
(#3571) Jaffa75: Ok, vettem az adást!
(#3572) крокодил: Nincs mit! (Lehet, de attól még féle tőle...)
Emberek, itt a következő kihívás: Xperia S Moto Lapdock-kal.
[ Szerkesztve ]
-
Ben96
tag
válasz dvtkfan #3552 üzenetére
Köszi, de marad a nokiás, az hamarabb itt van. Nem gondoltam volna, hogy lehetnek eltérések a kábelek között. Azt hittem, szabványos és mindegy milyet dugok rá, jó lesz. Hát nem.
OFF: Véletlen rossz helyre ütöttem be, a lasspass-os jelszavam /ez egy jelszószéf progi, plugin chrome alá/, konkrétan a google keresőjébe, az meg megjegyezte. Elég beütnöm az első két betűt, már dobja is ki a javaslatoknál. Ezzel mit lehet tenni? Hogy tüntethetem el a google-ból?
-
Ben96
tag
válasz Vbazsi2 #3558 üzenetére
Valahol olvastam egy BT távirányítóról aminek az egyik fele qwerty billentyűzet, a másik pedig egy hagyományos távirányító. Talán egy androidos multimédia lejátszóhoz csomagolták, már nem emlékszem pontosan, még nem sikerült visszatalálnom a cikkre. Az a megoldás nagyon tetszett.
-
Robeast
tag
Angol Chrome-ot használok, de valami ilyesmi keress:
Ctrl+H-val előjön a History (Előzmények), ott bal oldalon a Beállításokra kattints, az oldal alján van egy "Még több beállítás mutatása" vagy valami ilyesmi, ott van egy olyan, hogy "Böngészés előzmények törlése", és itt be tudod állítani, hogy milyen jellegű előzményt és mennyi időre visszamenőleg nézve töröljön.
Lehet van ennek precízebb alternatívája, de amikor hasonlóan jártam anno, én hirtelen ezt találtam. -
крокодил
tag
[ Szerkesztve ]
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Most volt időm kicsit nyomogatni az új szerzeményt (SXS). De lenne egy két kérdésem:
Most még gyakorlatilag csak annyit tettem, hogy felfrissítettem a szoftvert a telefonon, de pl az android marketet nem találom.
Még nem tudtam "ráköltözni" a telóra, mert a régi telefonomról (Nokia E52) sehogy sem sikerül a névjegyek áttenni a sonyra... Van erre valami bevált ügymenet!
Az E52-höz van egy nokia töltőm, ami 1200mA-es, szerintetek, ha azzal töltöm, akkor lesz baja? (nem ismerem a töltő áramkört, ami a telefonban van, de én a saját "eszemtől" úgy gondolom, hogy nem lehet baj belőle)Elsőre ennyi, még barátkozunk!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
Roland861010
addikt
Sziasztok!
Fözött Romot használ rajta valaki?Mert amiket találtam xdan nem épp valami nagy durranások semmi extrát nem tudnka max annyit hogy a domkernelt tudnám használni de én nem akarom a kicsikért 1800MHzen használni -
Jamesb2
aktív tag
válasz Roland861010 #3584 üzenetére
Van azért ott használható is
Nem erőlködik senki, én is csak magamnak reszelgetem, várunk a hivatalos ICS-re.Sem a DooM nem kötelező, sem a max freki, ami egyébként 1890 MHz jelenleg. Az enyém max 1024-en megy, visszavett feszültséggel minden akadás nélkül.
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
Jamesb2
aktív tag
válasz Maxentius #3586 üzenetére
Hát az ideje legnagyobb részében alszik, így a fogyasztást alapvetően az határozza meg. Ha folyamatosan használom, navi pl, akkor olyan 20%-kal kisebb, bár ez inkább a csökkentett feszültségnek tudható be. Sokkal kevésbé melegszik.
A Minim minden programot visz egy procival 1024MHZ-n, sosem értettem minek ezt eltúlozni, pláne 4-6 maggal... Ezzel licitálnak a gyárak, mint az autós kártya...Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
Ben96
tag
-
Swami
senior tag
válasz Jamesb2 #3589 üzenetére
Alu akkufedél? Létezik ilyen?
MÁS:
Van olyan, akinek cseréltek már kijelzőt? Nekem pontosan ma van két hete szervizben, mert egyszerűen nem kapták még meg az új displayt. Vagy csak itt a keltáknál megy ilyen lassan?Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
Vbazsi2
tag
Itt van pár alternatíva, csak melyik lehet jó a telefonhoz !?
http://www.ebay.com/itm/Vizio-VUR10-QWERTY-Bluetooth-IR-Internet-Remote-/110882389490?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19d11afdf2#ht_3464wt_1395
http://www.ebay.com/itm/BLUETOOTH-WIRELESS-SLIM-KEYBOARD-W-TOUCHPAD-PLAM-SIZE-MINI-CORDLESS-REMOTE-/221028076930?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item33764ccd82#ht_3361wt_1165
http://www.ebay.com/itm/Wireless-Mini-Bluetooth-Keyboard-Touchpad-Remote-Laser-/110686009228?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item19c566778c#ht_4044wt_1395
http://www.ebay.com/itm/New-Newest-Rii-MINI-i6-Bluetooth-Wireless-Keyboard-Touchpad-With-Remote-Control-/110787079666?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item19cb6cadf2#ht_7245wt_1165
http://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-Media-Remote-Touchpad-Keyboard-For-Samsung-Galaxy-S2-Note-Tab-/261011211064?pt=US_Tablet_Accessories&hash=item3cc57b0338#ht_2442wt_1395
-
fossil
csendes tag
Akárhogy próbálkozok csak nem sikerül 73-asra frissíteni. PCC alapból ugye nem ajánla fel, javító funkcióra pedig csak a 67est húzza újra. 64 bit-es windows 7-et használok. Olvasgattam vissza de nem találtam megoldást telepítésnél mintha egy MTP drivert-t nem sikerült volna felraknia, de fogalmam sincs hol találom a drivereit a telefonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs