-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Sil_ver #9918 üzenetére
Nem ajánlott ilyen helyekről venni a telefont. Egyrészt bolti garanciát adnak rá, amivel már sokaknak meggyűlt a bajuk. Másrészt sok helyen oem kiszerelés, azaz nem teljes dobozával kapod (nem mintha a teljes dobozban annyi minden lenne). Harmad részt nem gyárilag függetlenek, hanem utólag függetlenítettek (ennek is vannak hátrányai). Negyedrészt külföldről hozzák be 0 perces használt telefonként. Ez annyit tesz, hogy bontott a doboz lehet, nem lehet tudni, nem-e kiállított vagy visszacserélt darab volt, de vannak valóban újak is, azért így csinálják, mert használt termék lévén megspórolhatják rajta az áfát. Ötödször megint nem ritka, hogy nem magyar sw-vel értékesítik (ezt mondjuk annyira nem értem, mert androidnál pár kattintás, és már lehet is nyelvet választani).
Persze vannak pozitív tapasztalatok is, és az említett pontok sem igazak minden esetben, de érdemes őket megfontolni, mivel sokan nincsenek ezekkel tisztában, aztán meglepődnek.
Én is gsm boltból vettem, de bontatlan dobozosat, rendesen áfásul, mindenestül (igaz bolti, de szvsz viszonylag megbízható garanciával). Nincs gond (ne is legyen) a készülékkel. Így 55-60 között van most az ára.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Minden, ami Unreal Engine
- Politika
- BestBuy topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest