Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #84221696

    törölt tag

    Két hónapja használok X8-ast. Néhány tapasztalatom szeretném megosztani veletek.
    A telcsi vodás, 100 + surf csomagban vettem. Egyszerű hófehér ruciban van felöltözteve. A hátlap nyikorog mint a fene, de egy kartonlap megoldotta a problémát. Ez tisztán esztétikai jellegű probléma, mégis kicsit elgondolkodtató, hogy egy neves gyártó nem tudja úgy összerakni, hogy egy ilyen dolog ne merüljön fel. Amúgy az ergonómiai kiképzése egészen elsőrangú.

    1.6-os Androiddal érkezett a kicsike, amire még karácsony előtt megjött a 2.1 update - 1, ami előrevetíti, hogy lesz még egy update, de sajna sem a 2.2 sem a későbbi android nem lesz rá a jelen állás szerint (ide majdnem beírtam egy csúnyát, hogy mit csináljon a ericsson magával). Ez az első androidos telcsim és az androiddal meg vagyok elégedve. A rootolást a múlt héten sikerült megcsinálni. Viszont eddig még nem tudtam kihasználni a root adta lehetőségeket, mert sem a MarketEnabler nem akarja az igazságot (ezzel nem sikerült még beállítanom egyetlen külföldi szolgáltatót sem), sem az App2sd nem akaródzott felinstallálódni a telefonra. Az AngryBirds viszont telitalálat.

    A gps, a wifi mind remekül teszi a dolgát. Nekem a hozzá kapott ébresztővel sem volt semmi gondom. Egy halom asztronómiai app-ot telepítettem már rá (érdeklődési kör) és mind remekül működik. A gyári füles az kuka, helyette egy hifi fülest használok.

    Szóval meg vagyok elégedve a telefonnal és ha lesz időközben warez 2.2 vagy 2.3 android rá (valamilyen úton-módon), biztos, hogy megyek vele majd egy kört.

Új hozzászólás Aktív témák