- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam10980
tag
Megjött a frissités de a PC Companion hibát ir ki állandóan , hogy nem tudja frissiteni a telefont. Valaki másnál is fellépet ilyen probléma?
-
mrlujoak
veterán
válasz adam10980 #6701 üzenetére
Igen. Gyakorlatilag az összes ICS-t váró topikban olvashatod.
A rendszer leterhelt, többször kell próbálkozni
Én egy PC/noti restartot is szoktam javasolni.Légy türelemmel, és miután kidob, kezd újra.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
csasaKKP
senior tag
válasz darvinya #6677 üzenetére
Szia!
Köszönöm. Ne haragudj, hogy nem olvastam vissza, mint láthatod, ritkán vagyok, mert nincs jelenleg internetem, csak mobilnetem.
Szóval függő készülékekre nem SI szám alapján adják ki a frissítést?
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
Damage401
senior tag
Nyugi emberek . Én is itt ülök tűkön, de ennyire nem offolom szét a topikot . Türelem ICSt teremt
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
G.Peter
aktív tag
ICS-en megoldható az automatikus fényerőszabályozás kikapcsolása?
-
Dr. Maci
tag
Sikerült visszaállítani ICS alatt is a kedvenc kontaktok widgetet. Le lehet tölteni.
Amúgy a rendszer egész jó, kevébé merül az akksi, az arcfelismerő képernyőzár egész szórakoztató. Összességében eddig tetszik. -
rtzmp
aktív tag
Tegnap este SUS progival frissítettem ICS-re. Nekem egyelőre nem jött be, ugyan csili-vili, de amit rendszeresen használok, az pont rosszabb lett:
- Gyári bill. a vesszőt lecserélték tab-ra. Tab-t soha nem használok, viszont vesszőt igencsak, azért most át kell menni a numerikusra vagy hosszan tap a pontra - ráadásul az nem is vesszőnek van jelölve,
- Érzéketlenebb a kijelző. Pl. a telefonkönyv görgetés,
- Bluetooth: Skoda gyári kihangosítóval nem működik: párosít-megszakad-párosít-megszakad-...
- Sms backup progi rendszeresen elszáll (kereshetek másikat),
- Gmail-t fekvő módban alig lehet írni, mert szinte mindent kitakar a billentyűzet és a fenti holt sáv.
- kamera szaggat HD felvételnél,
- LED-s visszajelzés nincs az elmulasztott eseményekre.Az irány jó, de ez kiteszteletlennek tűnik - nekem.
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
Bozek
nagyúr
-
Hanon
tag
Negatív, a visszaállítás nem segített semmit. Ugyanúy szenved a wifivel. Ellenben kezdhetem előről a főképernyők szép elrendezését.
Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
-
csasaKKP
senior tag
válasz darvinya #6726 üzenetére
Én marha nagyot szívtam a WiFi-vel. Valami miatt inkompatibilis volt vele, habár a Sony Support írta is, hogy néha a TP-Linkekkel van probléma. Mindeközben jelentős idegrendszeri károsodást szenvedtem.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
darvinya
titán
válasz csasaKKP #6727 üzenetére
Én arra gyanakszom, hogy ez az olcsó TP Link öreg, sz@r minőségű alkatrészből dobálták össze.
De maga a rendszer sem a legstabilabb.
Wiki-ről idézet:„ A WPA úgy lett kialakítva, hogy együttműködjön az összes vezeték nélküli hálózati illesztővel, de az első generációs vezeték nélküli elérés pontokkal nem minden esetben működik. A WPA2 a teljes szabványt tartalmazza, de emiatt nem működik néhány régebbi hálózat kártyával sem. Mindkét megoldás megfelelő biztonságot nyújt, két jelentős problémával:
Vagy a WPA-nak, vagy WPA2-nek engedélyezettnek kell lennie a WEP-en kívül. De a telepítések és beállítások során inkább a WEP van bekapcsolva alapértelmezettként, mint az elsődleges biztonsági protokoll.
A „Personal” (WPA-PSK) módban, amit valószínűleg a legtöbben választanak otthon és kishivatali környezetben, a megadandó jelszónak hosszabbnak kell lennie, mint a jellegzetes 6-8 karakter, amit az átlagfelhasználók általában még elfogadhatónak tartanak.”A lényeget meg kiemeltem.
Akinek 4.0.4-es NeoV-je van és gyári állapotban.
Feltöltené valahová a SystemUI.apk-t.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Hanon
tag
Na, nyerni nem nyertem semmit ezzel a visszaállítással, mégcsak gyorsabb sem lett a rendszer, ellenben minden játékállásom oda, állíthatok be mindent előről, rendezhetem újra a főképernyőket. Nem tudom mit gondoltam, mikor nem néztem utána annak, hogy hogy lehetne a játékok állását eltárolni.
Plusz a sok biztonsági mentés miatt hirtelen egy röpke fél gigával kevesebb lett a hely az sd kártyán. Ilyet se játszok többet.
Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
-
csasaKKP
senior tag
válasz darvinya #6728 üzenetére
Kétlem, hogy szar cucc lenne a WiFi- ben, nézz csak be a router fórumjába... Jelenleg is az eddigi legjobb ár-érték aránnyal rendelkezik. Minőségi Qualcomm® Atheros a WiFi chip a routerben. Az már más tészta, hogy a szoftverrel lehetnek gondok, egy rejtett bug. A másik meg 8 karakternél jóval hosszabb a jelszavam, alapból minimum 8-nak kell lenni.
Inkább ez csak egy egyszerű inkompatibilitás.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Nem a hibákhoz tartozik, de milyen szoftver van a telefonodon? T-Mobile, Telenor, Vodafone vagy független?
A következő mappából a 3 legújabb és legnagyobb méretű fájlt becsomagolnád és feltöltenéd valahová?
Ha SUS-al frissítettél:
c:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db\13740270\blob_fs\Ha PCC-vel:
c:\ProgramData\Sony Ericsson\Update Engine\db\13740270\blob_fs\Hanon: Ugyanez a kérdésem és kérésem hozzád is.
Csak mert ezekből tudunk FTF-et csinálni, amit később Flashtool-al fel lehet rakni. Előre is köszönet érte.
Esetleg más is feltölthet hasonló cuccot, ha van kedve. Csak írjátok le, hogy függő (ha igen, melyik szolgáltató) vagy független a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Hanon
tag
Aztamindenit de mérges lettem ma.
Mikor tegnap hajnalban rákattintottam a "szoftver javítása" gombra a PCC-ben, nem hittem volna, hogy bármi rossz is történhet azon kívül, hogy nem javul a wifi helyzete.
Ellenben ma útközben szembesültem azzal, hogy nem működik az adatforgalom. Egyszerűen nem reagál az "Adatok engedélyezve" bepipálására, ha jól emlékszem ilyenkor egy ikon is megjelenik az értesítősávon (de javítsatok ki ha tévedek, eléggé szelektív a memóriám), nos az sincs. Ezzel sikerült a mérgesség "veszek egy szifont" szintjére kerülnöm, és a villamosmegállóban ülve nyomtam egy gyári visszaállítást, gondolván ezzel megdoldódik a helyzet.
Nem, még mindig szar, a wifi szintén, én meg tanácstalan, mérges és seggbefájós vagyok.
Úgy néz ki az Android mégsem elég hülyebiztos.Egyébként volt valami adatforgalom jelző alap applikáció, vagy valami hasonló. Be lehetett állítani, hogy figyelmeztessen egy bizonyos adatmennyiség felett. Na, ez is elszivárgott a telefonról. Egyszerűen nincs rajta.
-
€uro
őstag
Mennyi kb. most egy valóban karcmentes (új ZAGG fóliával védett), kártyafüggetlen ezüst NEO használt értéke? 50-60 ezer?
Sony Xperia Sola-ra szeretném cserélni.
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
Hanon
tag
válasz darvinya #6738 üzenetére
Ennyit számított volna a sorrend?
Amúgy igen, én totál azt hittem, hogy a szofter javítása a sok "és minden adat törlődik a készülékről" figyelmeztetés miatt megcsinálja azt is, amit a gyári visszaállítás.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
A figyelmeztetés a te saját dolgaidra vonatkozik és nem a telefon rendszerre.
Igen ez nehéz megérteni, ha nem is ismeri az ember.
Az lenne a legelső jobb, ha Flashtool-t letöltöd és készítesz az említett eljárással saját fw-t.
Ha avval rakod fel garantáltan törlöd azt is.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
€uro
őstag
válasz G.Peter #6741 üzenetére
Igen, tudom, hogy vannak még jellemzők, melyek befolyásolják az értékét. Mindjárt feladok egy hirdetést...
Hátha valakit érdekel, ezért röviden itt is leírom, hogy mitől szeretnék megválni:
- Ezüst Neo
- 2011 június 3-án vásároltam. Annak még utána kell néznem, hogy hány év garancia van rá. Talán kettő.
- Azonnal vettem rá ZAGG fóliát. Ezért tökéletesen karcmentes. Ráadásul épp most kértem új fóliát. Mert bármikor küldenek ilyen fóliát. Nekem csak vissza kell postáznom Írországba a régit. Még fel sem tettem rá. Tehát adott esetben egy vadi új fóliával tudom odaadni.
- Kártyafüggetlen
- Sok szeretetet kapott
- Doboza, minden tartozéka megvan. Még egy HDMI kábelt is adok hozzá, amit én külön vásároltam.
- Jelenleg 2.3.4-es Android van rajta. Talán egy német verzió, mert a fényképezésnél ki akartam kapcsolni a hangot.Asszem ezzel mindent el is mondtam róla.
Még annyit, hogy induló ár 57.555. Az ár egy ideig nem alkuképes.
[ Szerkesztve ]
-
€uro
őstag
A Neo melyik Sony Ericsson sorozatba tartozik? X?
-
€uro
őstag
válasz darvinya #6748 üzenetére
Éreztem, hogy ez külön kategória lesz, de most már az X sorozatban hirdettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest