- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok !
Lehet láma kérdés , de most vettem a neo v-be egy 8 gigás kártyát és ha mostaniról átmásolok mindent ( játékok , , zene Igo stb ) akkor minden működni fog , vagy hogyan megy ez ?
Ui .: Olvasgatom naponta a topikot ,de ezeket az ICf számos dolgokat nem nagyon értem . Nekem még az alap 2.3 android van a telón és bár naponta nézem , keresem a frissítéseket ,de még nem jött ki rá .
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
kovacszk
senior tag
válasz jozefgucci1 #6552 üzenetére
Elviekben igen 99% , de azért lehet meglepi is.
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
Bozek
nagyúr
válasz jozefgucci1 #6552 üzenetére
A rejtett fájlokat ne felejtsd el átmásolni, akkor nem lesz gond elvileg. Nekem működött, amikor 8 gigásról 16-osra váltottam.
-
darvinya
titán
válasz TheBomberman #6556 üzenetére
Bizonyos mértékben igen, bizonyos mértékben nem.
Ha már belaktad és fain akkor kár babrálni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bozek
nagyúr
válasz TheBomberman #6556 üzenetére
Annyi értelme biztos van, hogy a SUS-os vagy PCC-s fájlokból tudsz FTF-et csinálni, hátha később szükséged lesz rá.
-
jimhun
senior tag
válasz darvinya #6548 üzenetére
Nem nagyon ertem ezt a Sony-t.
Nekem a hatso matrican:1251-2052 van ami ugy mar reg fent van a hivatalos listan. De ugye allitolag ez nem szamit hanem az szamit ami a CDA ami build.prop-ban van, ami meg 1247-0900. Ami viszon a belinkelt listan van rajta: customized uk world 1247-0900 r6dEzek ellenere nem nagyon akar frissulni sem SUS-sal sem PC Companionnal. Erdekes....
-
mycso
veterán
+1, én sem teljesen vágom, hogy milyen logika alapján számoznak....
Nekem arc s-nél, sem a hátsó, sem pedig a build.prop-os szám nem volt rajt a sony listáján, mégis frissült 4.0.4-re...., aztán ahogy frissült, a build.prop-ban egy újabb szám van...Majd valamelyik nap megnézem már a neo-t is, bár, gondolom ott is hasonló a helyzet...tehát én is tök értelmetlennek tartom ezeket a számokat.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
darvinya
titán
Nem ezek csak CDF számok semmi több.
Ezekre nem tudom, hogy van e frissítés.De felraksz egy ICS-t és beírod a CDF számot akkor SUS-t és a PC Compainon-t kényszerítheted a javításra.
Ekkor a számon lévő fw-t kapod.Én is pont így készítettem azt az fw ami OTA-n tud frissülni.
A Nordic 4.0.3-asba beírtam és kértem a javítást és megkaptam azt a fw-t.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
adam10980
tag
Én elhiszem hogy nem olyan egyszerű a frissitések kiadása... de azért csipkedhetnék magukat a fiúk lányok és nem kellene ennyit késni. Tudtommal már márciusra is igértek frissitéseket és abból lett az utána lévő hónapok valamelyik jelen esetben június. Ennyit késni azért nem kellene.
-
cucinho
aktív tag
válasz morneo.it #6489 üzenetére
@bgergely: Most volt időm végigolvasni a leírásodat, és éppen most próbálom rootolni öcsém telefonját.
Néhány észrevétel:
1-es pont, Neo V kernel letöltés: A link jó helyre visz, viszont amire kattintok, ott a sima Neo romjának a neve van.
12-es pont: össze van keverve a Neo (MT15i) és a Neo V (MT11i) romok neve. Itt is jó helyre visz a hivatkozás, de egy kezdő felhasználó szerintem könnyen belekeveredhet a dolgokba.Ettől függetlenül a leírás tökéletes, szerintem pont annyira részletes, hogy mindenki megértse.
Szerk.: Még egy dolog. A flashtool-drivers letöltése felesleges, ugyanis Flashtool telepítés után ez a telepítőfájl megtalálható a flashtool\drivers mappában.
Szerk2.: Tényleg nem akadékoskodni akarok, csak egy ilyen szépen összeszedett tutorial-ban kár hibákat hagyni (akármilyen aprók is).
Szerkszerk.: És tényleg befejezem... Driverek telepítésénél természetesen elég bepipálni az Arc-Play-Neo-Acro ADB Drivers sort, és akkor felesleges driverek sem kerülnek fel, amik esetleg később összeakadhatnak olyannal, amivel nem kéne.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
-
cucinho
aktív tag
Szóval... Újabb észrevételek:
A lényeg: nekem sem működik, de wipe data-val meg nem tudom kipróbálni, annyit nem ér az egész (már be van lakva a telefon). Majd ha lesz 4.0.4-hez egyszerűbb root, akkor megint nekiugrom.Amit megfigyeltem:
- A flashtool helyes használata a következő: végignyomkodsz mindent az OK gombig úgy, hogy a telefon nincs csatlakoztatva. Majd amikor kiírja, hogy csatlakoztasd a vissza gombbal, csak akkor teszed ezt. Nálam amikor már előre be volt kapcsolva flash módban a teló, akkor mindenféle errorokat dobált, ha "helyesen" csatlakoztattam, akkor minden oké volt. Egyébként ezt kell látni: http://i.imgur.com/0kRXN.png- A root nem ment fel, az oka pedig az (szerintem), hogy a Neo V kernel sem megy fel. Flashtool látszólag szépen felpakolja, de bekapcsoláskor mégis a Neo kernel van fent (4.1.B.0.431). A 4.1.A.0.562-t képtelen voltam felrakni, bár flashtool mindig azt mondja, hogy sikeres volt. (Letöltöttem xda-ról is a kernelt, ugyanez lett az eredmény.) Ami nem tetszik, az az, hogy FT a kernel után azt írja, hogy Phone will reboot. Na a phone b**zik rebootolni, nekem kell kihúzni a kábelt és bekapcsolni, ez nem tudom mennyire írható a sikertelen kernel töltés számlájára.
- Root egyébként ezt írja: http://i.imgur.com/5GKEQ.png , dehát gondolom ez a "rossz" kernel miatt nem megy. Itt tetszik, hogy megkérdezi, hogy "are you root?"... Hogy a viharban lennék root, pont a te dolgod lenne ezt megcsinálni...
- Egyébként FT ezeket írja:
08/005/2012 21:05:45 - INFO - <- This level is successfully initialized
08/005/2012 21:05:46 - INFO - Flashtool Version 0.8.0.0 built on 2012-05-27 21:57:12
08/005/2012 21:05:46 - INFO - You can drag and drop ftf files here to start flashing them
08/005/2012 21:05:51 - INFO - Device disconnected
08/005/2012 21:05:55 - INFO - Selected MT11i_4.1.A.0.562_kernel.ftf
08/005/2012 21:05:55 - INFO - Preparing files for flashing
08/005/2012 21:05:55 - INFO - Please connect your device into flashmode.
08/006/2012 21:06:02 - INFO - Device connected in flash mode
08/006/2012 21:06:02 - INFO - Opening device for R/W
08/006/2012 21:06:02 - INFO - Reading device information
08/006/2012 21:06:02 - INFO - Phone ready for flashmode operations.
08/006/2012 21:06:02 - INFO - Start Flashing
08/006/2012 21:06:02 - INFO - Flashing loader
08/006/2012 21:06:04 - INFO - Loader : S1_Loader_Root_773f - Version : R4A069 / Bootloader status : ROOTABLE
08/006/2012 21:06:04 - INFO - Disabling final data verification check
08/006/2012 21:06:04 - INFO - Flashing kernel.sin
08/006/2012 21:06:06 - INFO - Ending flash session
08/006/2012 21:06:06 - INFO - Flashing finished.
08/006/2012 21:06:06 - INFO - Please wait. Phone will reboot
08/006/2012 21:06:06 - INFO - For flashtool, Unknown Sources and Debugging must be checked in phone settings
08/006/2012 21:06:06 - INFO - Device connected in flash mode
08/007/2012 21:07:09 - INFO - Device disconnected
Tehát látszólag minden rendben, aztán bekapcsoláskor mégis a Neo kernel vár, és szét sem esik az Android, minden működik vígan ahogy illik.
Utolsó esélyként próbáltam bepipálni a final data verification check-et, természetesen az sem segített.- Utolsó: 64 bites rendszeren nyugodtan lehet használni a Flashtool64.exe-t. (De azért megpróbáltam a sima FlashTool.exe-vel is, úgysem működött a Neo V kernel.)
Sajnos annyira nem sürgős a root, hogy megpróbáljam, mi történne egy full wipe és rom felrakás után, de talán ezzel is tudtam segíteni...
[ Szerkesztve ]
-
cucinho
aktív tag
Tényleg utolsó: lehet, hogy a telefon nem azt írja, de valami mégis felmegy, mert a V kernellel a phone.apk és a contacts.apk folyamatosan FC-zol és nem lehet használni. A Neo kernellel minden oké. Ettől függetlenül a root nem megy.
Más: Vajon rootolatlan telefonra a CWM felmegy?
Szerk.: SU hiányában természetesen nem.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz cucinho #6575 üzenetére
Nem jó a root-oló progi.
Nem a v4-es kell, hanem a v1-es.DoomLord_v1[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #6573 üzenetére
Ha visszanézel, én a felvételről írtam, nem a lejátszásról.
Azért eléggé reklámozták a HD felvételt Neo esetében is, szóval azért mégiscsak gondoltak arra a célközönségre is, amikor kiadták. Egyébként én kocsiból próbáltam meg jó kis onboard videót csinálni, hát elég sűrűn megakadt. Pedig a telefon nem mozgott, csak amit felvettem. -
kovacszk
senior tag
válasz cucinho #6574 üzenetére
A kernel biztosan felmegy. Ha jól tudom a 2011-es telókat már nem indítja újra a flashtool. A root nekem sem ment minden gépen, se a laptopomon, se a céges gépen nem ment, az otthonin pedig semmi gondja nem volt.
64 bites rendszeren teljesen mindegy melyik flashtoolt használod, a lényeg hogy rendszergazda módban indítsd.Vissza a roothoz kicsit:
Azért nem megy fel, mert valamiért a doomlord nem kap írási jogot a telefonon, valószínűleg valami háttérben futó alkalmazás a pc-én kavar be, de még nem néztem át a gépeket hogy mi lehet az.A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
kovacszk
senior tag
válasz darvinya #6584 üzenetére
2.módszer: downgrade-update
Sziasztok.
Ezúton szeretném bemutatni az ICS 4.0.4 rootolásának lehetőségét.
----Lasy----Ami fontos, hogy mindenféleképpen csak úgy működik ezen megoldás, ha előtte már egy root-olt készüléked volt!
Ha nem volt az akkor tegyél fel pl Flashtool-al egy olyan romot amit simán tudsz rootoloni.
Flashtool használata
2.3-as romok rootolása-Ha ezzel meglennél, máris elkezdheted az műveletet.
1. Töltsd le a ROOT-hoz szükséges zip-et
2. Csomagold ki egy mappába
3. Futtassuk a 01-local-prop.cmd és kövessük az utasításokat. A program magyar nyelven ír ki mindent.
4. Amikor végzett. kapcsoljuk ki a telefont, és frissítsük.
A frissítés lehet SUS, PCC, vagy akár Flashtool is.
Ami nagyon fontos, hogy a frissités gyári beállítások visszaállítása nélkül történjenSzerintem erre gondolt.
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
cucinho
aktív tag
válasz kovacszk #6585 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de...
4.0.4-s ICS romok rootolása
1 módszer, kernelcserélős: ezt, ugye megbeszéltük, wipe data és cache nélkül valamiért néhányunknál nem működik.2.módszer: downgrade-update: downgrade szintén wipe data és cache-sel járna (ha jól tévedek), ezért ez megint nem opció.
3. darvinya féle v1-es doomlord mod: még nem volt alkalmam kipróbálni, talán késő este lesz rá időm.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
-
75romi
csendes tag
Sziasztok!
Elméletileg sikeresen root-oltam a Neo-t a kernelcserélős módszerrel,mégsem tudok semmit eltávolítani a sok gyári alkalmazásból.
Mit csinálhattam rosszul?
Válaszokat előre is köszönöm! -
darvinya
titán
Pl: Total Commander-nél
Beállítás root-jog pipa.
(néha viszont nem jó a root, hiába van csatolás rendben)ES Explorer-nél(mindig jól teszi a dolgát)
ott 3-t kell pipa
1. Up to root
2. Root Explorer
3. Mount File System[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.