- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Nyomtató topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
Szia I.S!
Regisztrálj be a Telenor Onlinera (online.telenor.hu)
és ott a készülékbeállításnál de éppen a neoba legyen a kártya mert érzékeli a szolgáltató. Küld el a hálózatbeállításokat megint.Proxy remélem nincs megadva
APN protokoll: IPv4
illetve a[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
Ha csinálsz egy teljes visszaállítást és újra lekéred az adatokat akkor is ez van mert ha igen akkor szerviz lesz
Szerk.: nekem pénteken produkált pont ilyent hogy nem jelzett hálóra. Én kivettem a Simkártyát vissza aztán működött. Gondolom a Sim kártya új? vagy defyhez kapott mert "érzékenyek" az ilyenre
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
i.s
tag
válasz Damage401 #4257 üzenetére
hát pont erre gondoltam én is. Csak bíztam abban, hogy ha a wifi műkszik, akkor talán, vagy egyébként is, csak valami beállításbeli probléma lehet.
A simkártya nem új, úgy 2 éves, de z xperia minivel hibátlanul ment. Persze lehet, hogy ez a gond.
Üdv: I[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
A Wifi az más tészta. Külön van. Az az érdekes hogy a GSM modul rész működik, Ha WCDMA-ra állítod akkor felcsatlakozik? mármint a telefon adatainál látod hogy azon a hálón van?
-
i.s
tag
-
sajo13
senior tag
Szomorú, hogy nincs "normális"(egyszerű) megoldás Androidon a Vezetéknév és Keresztnév problémára, akkor mitől "okos"telefon ez?
Nem mellesleg a korábbi Nokiámon volt a Névjegyeknél egy beállítás amivel el lehetett dönteni, hogy a vezeték vagy keresztnév legyen elöl.[ Szerkesztve ]
-
rtzmp
aktív tag
Nekem is hiányzik néhány funkció, amire itt külön progi kell, pl. auto redial sincs - de ezt is meg lehet oldani. A régi nokiák jók voltak... Nekem az N8 után megváltás volt, hogy újra használtam a 3600-t. Ennél ezt nem éreztem. Rss, epub, pdf fájlokat olvasok rendszeresen, használom gps-t navigációra, videó telefonálok, chat-elek rajta, stb. Nekem bejött...
[ Szerkesztve ]
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
darvinya
titán
Ha van telefon internet is kell, hogy legyen.
Én a mnc rosszul beállítva.
Vagy pin ki restart töröl mnden net beállítás és újra kézivel újat létrehozni.
mnc: 116
mnc: 21
v.
mnc: 216
mnc: 21, 23[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
i.s
tag
válasz darvinya #4264 üzenetére
Szia, próbáltam, de sokat segítene, ha valaki olyan írná le a beállításait, aki telenor hálózati beállításokkal használja a neo-t. Próbáltam az általad adott paramétereket, de a mentés gombra kattintva eltűnt a kapcsolat. (az mnc 21, vagy 23-ra ) Nálam nem kér pin-t belépéskor, mivel én letiltottam előre, íg yez nálam nem működik.
Üdv: I -
cucinho
aktív tag
"de a mentés gombra kattintva eltűnt a kapcsolat"
Pedig pont ez volt a hibajelenség, amit megoldott a pinkód törlése. Esetleg próbáld meg azt, hogy beírsz egy kódot, majd újraindítod, hogy kérje azt bekapcsoláskor. Utána kitörlöd a pin kérést, megint újraindítod. Ekkor látszani kellene az apn beállításoknak, ahol a telenor.hu szerint ez a helyes:
Név: Telenor Online
APN: online
MCC: 216
MNC: 01
Hitelesítés típusa: CHAP
Hozzáférési pont típusa: internet -
sajo13
senior tag
válasz darvinya #4265 üzenetére
Mondd csak, Te is Neo-t használsz? Mert a telefonkönyvben hosszan tap a névre nincs "Egyéb" menüpont nálam, se "See more information", csak ennyi:
- Szám módosítás hívás előtt
- Felvétel a kedvencekbe
- Kapcsolat összekapcsolása
- Kapcsolat szerkesztése
- Kapcsolat törléseSzerintem kár erőlködni, nem lehet megcsinálni és kész, tudomásul vettem. Talán az ICS fejlődik ebben is.
[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Nos nekem Telenoros van .62 szoftal:
Leírom:Neve: Telenor Online
Hozzáférési pont neve: online
Proxy: üres
Port:üres
Felhasználónév:üres
Jelszó:üres
Kiszolgáló:üres
MMSC:Üres
MMS-proxy és port: üres
MCC:216
MNC:01
hitelesítés tipusa: üres
Hozzá.pont-név tipiusa: default,supl
APN protokoll amit nem tudok változtatni:
IPv4Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
sajo13
senior tag
válasz darvinya #4269 üzenetére
Nincs semmi azokban, csak amit a nevük is mond, szerkeszteni lehet a kapcsolatot.
Amúgy köszi a segítséget, de most már világos, neked nem Neo-d van, különben meg tudtad volna nézni ezeket a menüpontokat.Egyébként meg már rájöttem, hogy nem lehet mit tenni, ez van, ezt kell szeretni.
[ Szerkesztve ]
-
Keny.
tag
Szia, sajnos most mi is hasonló gondokkal küzdünk telenor mobilnettel. Igaz nem pont Neo-nál jött ki a dolog, hanem ZTE Blade-nél. A haver blade-jén eredeti 2.1 volt, azzal ment a mobilnet, de akármilyen más romot tettünk rá, kb 7-8 db, nem ment a net. Szórakozott neki a 2.1, és most felraktam neki egy 2.3.7.es romot amit több telenoros ismerősnek felraktam, és tökéletesen ment a mobilnet. Az ő kártyájával így sem. Kiszedtem a telenoros kártyám és beletettem a telójába, az ő kártyáját a Neomba. A bladen simán ment a net a kártyámmal, de a neon nem ment a net. Ekkor bementünk a telenorba, a csaj megesküdött, hogy a kártyán van net. Majd ő nem tudott segíteni, és az ügyfélközpontot kellett hívogatni. Ez pénteken volt, akkor még nem volt net.
A beállítások jók nem tudom mi lehet a gáz, sajnos nekem is csak úgy megy a net, hogy a pin kérést ki kell kapcsolnom.
Próbáltad más kártyával?
-
Keny.
tag
Sikerült véletlenül beállítanunk a netet!
Az itt található beállításokkal nem ment: http://www.telenor.hu/android/mobil/beallitasok/magyar/
Így megy:
Neve: Telenor Online
Hozzáférési pont neve: online
Proxy: üres
Port:üres
Felhasználónév:üres
Jelszó:üres
Kiszolgáló:üres
MMSC:Üres
MMS-proxy és port: üres
MCC:216
MNC:01
hitelesítés tipusa: nincs
Hozzá.pont-név tipiusa: nincs beállítva
APN protokoll amit nem tudok változtatni:
IPv4 -
akyyy
senior tag
miért vn az hogy egyes wifiknél nem hajlandó csatlakozni a telefon?
koliba saját routerrel sikerült megoldani hogy manuálkisan írom be az ip cimet, stb (bár érdekes, egy előző routerrel ezt se kellet, csak az tönkre ment)
de suliba már nem tudok csatlakozni, és ott nem tudok egyedi ip cimet megadni mivel a routerhez nem férhetek hozzá természetesen a wifi nyílt, régi nokiával meg laptoprol simán lehet csatlakozni.
hard reset en kívül megoldható valahogy?
-
bazsi0322
tag
Hali
Azt akarom kérdezni, hogy a gyári képernyőzáras megoldást (oldalra elhúzós) el lehet e tüntetni, h az alakzatosat tudjam használni anélkül, h azt is fel kellene oldanom?? Rootolt a teló.
Erre még mindig nem tud senki semmit??? Pedig nagyon jó lenne...Megcsillan a fény az Emirates-en, átszáguld a labda a gólvonalon, együtt forog a labda és a lélek , Arsenal-os leszek, amíg élek!
-
cucinho
aktív tag
A Mekiben el kell fogadni egy szabályzatot, amit sokszor feldob nekem automatikusan a telefon, sokszor viszont csak úgy jön elő, ha nyitok egy gyári böngészőt és betöltök egy lapot. Na akkor előtte már megjelenik a szabályzat, és utána már megy is a net. Szóval a Meki sem teljesen nyitott hálózat.
Vagy keverem a Burger King-es internettel?
-
akyyy
senior tag
válasz cucinho #4282 üzenetére
sztem kevered. de mind1, a lényeg hogy suliba, meg koliba is jó
már csak az a kérdés, de ez inkább android, hogy a Gtalk és a gyári gmail alkalmazás miért nem jó az itteni nettel.
elvileg valamilyen portot kell kinyitni, szóltam is, hogy nyissák ki a gmail miatt, elvileg kinyitották, de továbbra se jó :|
-
cucinho
aktív tag
-
Sátánné
tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem a telefon rom-ot, és az előző rom(2.3.3)-on lévő gyári csengőhangok vagy legalábbis egy rész eltünt. Volt köztük 1 amit nagyon sajnálok (a nevét sajnos nem tudom)
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet ezeket a hangokat megszerezni?Előre is köszönöm!
''Ha világot akarsz látni vegyél, egy atlaszt!'':)
-
i.s
tag
Nem sikerült megoldani a netkapcsolat installálását a neo-ra, ezért úgy határoztam hosszas töprengést követően, hogy adok még egy esélyt a ketyerének és elviszem szervizbe. No, de mivel a noe-nak nincs garija, így az olcsóbb megoldás kilőve. Azt se szeretném, hogy lehúzzanak iszonyatosan egy suttyó szervizben, ezért tanácsot kérnék tőletek. Tud valaki jó szervizt, ahol nem rántják le a szegény tulajt és mondjuk nem is ülnek a telón évekig?
-
i.s
tag
válasz darvinya #4290 üzenetére
Próbálom megérteni. Tehát a sikertelen és illegális függetlenítés után még a zárt ROM-ot vissza tudták rakni, viszont ezáltal csak a net kapcsolat létrehozásában történt "valamilyen sérülés". Ugyanis csak a mobilhálózati net kapcsolat nem működik, de pl a wifi, telefonálás, sms küldés etc... mid működnek. Lehet ilyen jellegű hiba egy illegális nyitásból?
-
darvinya
titán
Bizony lehet egy ilyen hiba, hogy csak a net nem meg.
Pl: a feleségemnek vettem egy x1-t ami elvileg független.
A telenor sim megy telefonálni lehet sms, de a net és a mms nem.
A wifi az nem lehet függő.A végén kiderült, hogy egy vodás keszülék ilegális függetlenitéssel.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
i.s
tag
"A végén kiderült, hogy egy vodás keszülék ilegális függetlenitéssel."
Értem Lehet ezt orvosolni, vagy ásó. kapa, nagy harang????
[ Szerkesztve ]
-
cucinho
aktív tag
Én egyszer betettem a Telenoros sim kártyámat egy vodafone-függő eszközbe, ami természetesen nem működött vele. Kiderült, hogy a Telenoros sim onnantól kezdve Vodás apn-t akart használni az mms és mobilnethez, ezek nem is működtek, csak a telefonálás meg az sms. De hogy hogyan állítottam vissza, azt már nem tudom.
(Meg közben eszembe jutott, hogy a mobilneted másik készülékben működött. ) -
akyyy
senior tag
másnak nem volt olyan problémája, hogy telefonálás közben megszakad a beszélgetés? mintha benyomódna a hivásmegszakitás, pedig nem is mozgatom a telefont, meg semmi.
meg vicces, hogy pl ha már l akarom rakni akkor még várni kell egy minimálisat, mire megjelenik a kép hogletegyem, akkor a fejemhez tartva mi nyomodik be?
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Telenornál a neo v nem független igaz?
-
cucinho
aktív tag
válasz TheBomberman #4296 üzenetére
A netes/sms-es beállításletöltésre azt mondta, hogy sikertelen. De valahogyan kézzel visszaírogattam.
[ Szerkesztve ]
-
kurion
senior tag
Wotantos frissítés után ha beviszem a telót akkor garanciába javítják? Csak jack ajzat kopás van meg ilyen apróságok semmi szoftveres cucc.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest