Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabe8719

    senior tag

    válasz Vangelis #4064 üzenetére

    Szervizestől függ, van ahol ICS-t raknak fel. A sonynál előírás a szoftverfrissítés sajna, mikor a headsetemet gariztattam, még akkor is lenullázták a telefonomat is, anélkül nincs garis szerviz náluk.

    Az enyémnek is repedt az előlapja a fényszenzor fölött, valamikor kicseréltetem majd. :)
    Egyébként a garancia ne zavarjon, nyugodtan tudsz rootolni és bármit csinálni, csak annyi a lényeg, hogy mikor beviszed a szervizbe, előtte ments le mindent, és egy tiszta gyári romot (bármelyiket, csak gyári legyen) adj neki flashtoollal, gyakorlatilag nem fog látszani hogy bármit is csináltál vele, úgyhogy a garanciát nem érinti a dolog.

    A Titanium kb. a legfontosabb app androidra ha van root, gyakorlatilag bármit tudsz csinálni vele. A rendszerben lévő teljes alkalmazáskészletet kezeli, tudsz törölni, fagyasztani (kvázi törlés, csak visszaállítható), adatokat menteni alkalmazásonként (játékok mentései, programok beállításai), teljes alkalmazásokat is lementhetsz, le tudja menteni az smseket, híváslistát, csekkolja a tárhelyet, kezeli a dalvik cache-t, tudsz vele update.zip-et csinálni, kezeli a nandroid backupot, meg még egy rakás hasznos mutatványt tud, ráadásul lehet óra/perc pontossággal ütemezni, úgyhogy önállóan is képes dolgozni. Ha egyszer bekonfigurálod rendesen, nem kell izgulni a rom miatt, bármilyen romból bármilyen romba képes átvinni az adatokat, csak root jog kell. Mindenképp ajánlatos beszerezni a MoDaCo Plus verziót. :)

    Külön érdemes feldobni egy CWM-et is, így egyben tudod lementeni a romot az alkalmazásokkal és egyéb adataiddal együtt, úgyhogy ha fenn a rom és rootolva van + fenn vannak az alkalmazásaid, egyben is lementheted az egészet, gond esetén csak azt kell visszaállítani, és 5 perc alatt a tiszta, de belakott rom fogad, és nem telik el egy fél délután, mire mindent beállít az ember rendesen újra. :)

    Az akksimerülésed gyorsnak érzem, mondjuk ezt magyarázza a fent említett taskkezelés, valszeg ugyanezen okból van alig pár megányi szabad ramod. :(

    Nálam elmegy két napot úgy, hogy folyamatosan megy az adatkapcsolat 2G-n, a kijelzőt 50%-on használom (ki kell bírnia több mint 4 óra kijelzőhasználatot összesen), napi átlag 1-1,5 órát telefonálok, pushemail aktív, idpnként játszom és böngészek. Minden második este kap enni. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák