Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tzsolesz

nagyúr

válasz Enton #164 üzenetére

Nem az baj. Hanem az, hogy eddig általában a tesztekben egy kicsit mindíg alul maradtak az AMD kártyái. Eljött 2008 júniusa, megszületett egy csúcskonfigurációs teszt, amiben kivételesen (és hála istennek már) az ATI szerepelt jobban, és a NV brutális árú kártyái bemondták az unalmast sok helyen, na meg persze rosszabbul teljesített. :Y

Gondolhatjuk, hogy az NV-és kollegák, egyből idejöttek reklamálni, hogy mit csináltak ezek a "hülye" tesztelők, nem tudnak ezek tesztelni, meg nem így kellett volna, stb....
    Hát mi az már hogy itt ATI-t ajánljátok, mikor már hónapok/évek óta nem ajánlottátok csak az NV-ét, hát megakarjátok törni a tendenciát, hogy is van ez? :W :W :W

Ugyan hagyjuk már ezt a nyafogást, mert ez fáj már itt mindenkinek. :R

Köszönöm, szépen a tesztet, nagyon tetszett, gratula hozzá, alapos, részletes. :R :R :R :R

[ Szerkesztve ]

• tzsolesz

nagyúr

válasz Ribi #236 üzenetére

Szépen alátámasztottad az álláspontotad, ebből ki is derült hogy miért jobb az Nvidia, mint márka.
    Hogy lehet általánosságban kijelenteni, hogy jobb az NV (talán jobban szereted a vezérlőpultját?). Egyik másik kategóriában az NV, megint más kategóriákban az ATI vezet. A jövőt nézve pedig ki tudja.

Nekem is volt már NV-ém, és megvoltam vele elégedve, kivéve a NV-vezérlőpultot, ami egy kalap szart sem ér, azt ennyi. :R

• tzsolesz

nagyúr

válasz TomBoy1986 #241 üzenetére

Nekem csak az nem tetszett, hogy márkanévre szimpatizált, semmi bajom a véleményével, az NV csúcskategória erősebb ATI-nál, ezt tudja mindenki, és engem sem zavar. De ne mondjon már ilyet senki, hogy NV jobb mint ATI. Melyik VGA, milyen kategória, milyen árszegmensben, melyik játékokban, egyáltalán milyen minőségben???????
    Csak úgy jobb azt szvsz... :( Ilyen azért nincs. :D
    Nem adnám most oda az én karimat (2600XT) például egy 8600Gt-ért, de egy 8800Gt-ért röhögve. :DD
    Ez csak egy példa volt, de remélem érthető a véleményem. :U

A tesztre visszatérve, egyébként lehet hogy az ATI elindult egy jobb irányba, kész volt kompromisszumokat kötni a 2000-es és a 3000 családban is, a 2000-as család ezt nem vette jó zokon, mert a játékgyártók végül csak nem olyan ütemben készítik a játékokat ahogyan azt ATI várta, nem baj. Egyet vissza kettőt előre, és itt lesz hó közepén a 4000 széria ami valószínű kiküszöböli az előző architectúra jellemző hiányosságait részben, legalább is reméljük. Jó úton halad, az már biztos. De akkor lenne igazán kiegyenlített a piac, ha ATI papa is jobban ráülne egy két játékfejlesztő cég nyakára. Ami nem fog bekövetkezni mert szerintem nem az a jövő, hogy VGA gyártónak írunk játékot, hanem az hogy legyen egy közös nevező, ami mindenkinek jó, és nem csak egy rétegnek. :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák