Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hello!
    Az akksis kérdésre:
    A KP500-nál valóban úgy van, hogy a 3 csíkból az első csík kb a 4/5-ét jelenti az akkunak, ha az eltűnik, akkor már csak 1-2 óráig bírja...
    A Samsung akksija tovább bírta, átlagos használat mellett (egy kis zenehallgatás, telefonálás, bluetooth) kb 5 napig, az LG-é ugyanennyi használat mellett kb 3-4 napig.
    Viszont az akkumulátort azzal tudod kímélni, hogy tovább bírja, ha leveszed a fényerőt, mivel nagy a képernyője, és használat után mindig kapcsold ki a bluetooth-t, mert azzal hamar kinyírod, továbbá ha kiszeded az érintés visszajelzést (hang, rezgés(, azzal is sokat javítasz a helyzeten.
    A Samsung képnézegetőjéről még annyit, hogy így jól hangzik, hogy megy magától, ha megdöntöd, de én egy képet se tudtam úgy megmutatni haveroknak anélkül, hogy átmászott volna egy másikra. Vagy ha direkt megdöntöttem hogy lapozzon, egyszer nem csinált semmit, aztán hirtelen megugrott 3 képet, de volt amikor szépen lapozta, nem tudom, ez lehet a giroszkóp hibája.
    Még annyit hagytam ki, hogy egy fontos dolog van amit tudni kell a két telefonról, hogy nagyon lassúak, főleg az LG... Mert még az megbocsájtható, hogy a 200 MB-os South Park részt lassan tölti be, de az, amit a menüben művel, az borzalmas. Teli nyomták értelmetlen animációkkal, ez arra jó, hogy így eltereli valamennyire a figyelmedet arról, hogy milyen lassú valójában, de egyébként semmi másra. Azt bírom, amikor rányomok egy gombra, várok, várok, várok, 2 másodperc után megunom, nyomom a visszát, aztán beadja a menüt, és kiírja hogy megnyomtam a visszát és visszarak a kezdésre.

    Most kb ennyi jutott eszembe, írjatok, ha van még valami kérdésetek.

Új hozzászólás Aktív témák